Helpoin ja herkullisin naposteltava

tunnetila: tykkäys

Viikko sitten juhlittiin vaihtuvaa vuotta. En voi uskoa että tuosta päivästä on kulunut vain viikko! Ja jouluko muka oli kaksi viikkoa sitten? Älkää naurattako! Työkiireet ovat tempaisseet minut mukaansa sellaisella vauhdilla, että joululomasta tuntuu olevan jo ikuisuus.

Palataan kuitenkin viikon takaiseen juhlaan näiden kuvien myötä. Tarjolla on helppo vinkki uuden vuoden, ja minkä tahansa muiden illanistujaisten tarjoiluiksi.

Uuden vuoden illan perinteiseen napostelupöytään kuuluvat usein nakit ja perunasalaatti. Perunasalaatista tykkään, mutta (kalkkuna)nakkeja en ole saanut alas enää muutamaan vuoteen. Niinpä päätin jokunen vuosi sitten, että jätämme nakit muille, ja keskitymme syömään vuoden vaihtuessa juustoja.

Myös tänä vuonna katoin sohvapöydälle pienen juustovalikoiman (manchego, castellano, iberico ja kova vuohenjuusto), rypäleitä, viikunahilloa, keksejä, patonkia, salaattia ja shampanjaa.

Juustolautasen kanssa pääsee aina superhelpolla, ja lähes poikkeuksetta vieraat tykkäävät tarjoiluista. Tarjoilujen kanssa voi halutessaan myös hifistellä, eli esimerkiksi hillokkeen voi tehdä itse, kuten myös juustojen kanssa syötävät keksit.

Itse menin tapani mukaan helpoimman kautta, eli ostin kaiken valmiina kaupasta. Tai no, salaatin tein itse, mutta iisiä ja nopeaa sekin oli.

Juustotarjotin taitaa olla se tarjottava, josta saa vierailta aina eniten kehuja, mutta jonka kokoamiseen tarvitsee nähdä vähiten vaivaa. Sopii minulle!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

6

(2) Kommentit

  1. Helppoa ja superhyvää, myös minun suosikkejani siis 😉

    1. Jep! Eli nyt tiedän mitä laitan tarjolle jos tulet joskus meille. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.