Ruskea on uusi harmaa

tunnetila: vinkkaus

*yhteistyössä ShopAlike.fi*

Kuvan tuotteet: Scandinavian Design Center, Room21.fi, Kitchentime.fi,
Scandinavian Design Center, Kitchentime.fi, Shopping4net, Kitchentime.fi,
Kitchentime.fi, Kitchentime.fi

Muutama viikko sitten huomasin, että lähes kaikki parin viime vuoden aikana kotiin hankkimani sisustusjutut ovat olleet ruskeita. En ole nähnyt ruskeita juttuja sisustusblogeissa tai lehdissä, joten ihmettelin mistä oma innostukseni ruskeisiin juttuihin on syntynyt. Aloin jopa miettiä onko ruskeita tuotteita edes saatavilla, vai olenko tietämättäni kaivamalla kaivanut esiin kaikki ruskeat jutut.

Mietin hetken mistä lähtisin kartoittamaan ruskeiden sisustustuotteiden tarjontaa, ja sitten muistin ShopAliken, shoppailijan hakukoneen. Sieltä jos mistä saan kerralla kattavan otoksen markkinoilla olevista tuotteista.

ShopAlike on kuin verkossa oleva kauppakeskus. Löydät yhdestä osoitteesta yli 230 verkkokauppaa, joista mainittakoon mm. Finlayson, Stockmann, Nelly.com, eleven, DefShop, ASOS, Pomar, Ellos, Room21, Spartoo, Zalando ja  Lemmikkitukku.

Olet sitten ostamassa vaatteita, kenkiä, sisustustuotteita, urheiluvälineitä tai ruokaa lemmikillesi, löydät kaikki liikkeet yhden osoitteen alta. Tarkempia tietoja ShopAliken toiminnasta löydät ShopAliken tarjoamasta shoppailijan hakukoneesta.

Tällä kertaa halusin siis löytää ruskeita sisustustuotteita. Ensimmäisen haun tein hakukriteereillä ”sisustus ruskea” ja tuolla haulla sain lähes 1800 osumaa!  Yksi haku, ja sain heti todella hyvän kuvan siitä, että ruskeita tuotteita on valtavasti tarjolla useissa sisustusliikkeissä.

Innostuin ruskeiden tuotteiden laajasta valikoimasta, joten aloin tehdä tarkempia hakuja. Tuote: torkkupeitto, väri: ruskea, materiaali: villa. Jos tietää tarkkaan mitä hakee, voi hakukriteereihin lisätä myös kuosin. Haun voi tehdä myös tuotteiden hinnan mukaan, ja halutessaan hakua voi rajata vain alennuksessa oleviin tuotteisiin. Kertakaikkisen näppärää!

Taisin muuten vähän ihastua muutamiin bongaamiini ruskeisiin sisustusjuttuihin. Etenkin hakuni ”tapetit ruskea” sai minut hämmästymään. Olen aina ollut sitä mieltä, että seinien tulee olla valkoiset. Nyt menin sitten ihastumaan ruskeaan papukaijatapettiin! Huh huh. Onneksi asumme tällä hetkellä vuokralla niin ei tule ryhdyttyä tapetointihommiin!

Kannattaa muuten seurata ShopAliken FB-sivua. Sieltä saa aina ensimmäisenä kuulla tulossa olevista tarjouksista ja muista uutisista.

4

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Tosi kauniita! Meillä ei taida olla mitään ruskeita juttuja, paitsi vääjäämätön pellava tekstiileissä. Joku ruskea lamppu voisi olla ihana.

    1. Ruskea on kyllä etenkin lasissa tosi kaunis väri. Kaikki ShopAlikesta bongaamani lamput oli tosi ihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.