Oivat jutut elämässä

tunnetila: ihastus

Astiakaappiini on ilmestynyt tänä talvena vaikka mitä uutta ja ihanaa! Uusina juttuina sieltä löytyvät mm. Arabian uudet musta-valkoiset Mainio -kulhot.* Keittiön uusin tulokas on tämä kuvissakin esiintyvä Marimekon Oiva suola & pippuri -setti, jonka sain äidiltäni syntymäpäivälahjaksi toissa viikonloppuna.

Kiertelin äitini kanssa kaupungilla lauantaina ja sunnuntaina, ja vaikka reipas olinkin, niin äitini taisi huomata kärsimykseni kun en saanut ostaa mitään itselleni, vaikka kaikkea ihanaa löysinkin.

Niinpä kun Marimekossa äitini huomasi minun katselevan tätä suloista maustesettiä, niin äitini halusi ostaa sen minulle (hieman myöhäiseksi) syntymäpäivälahjaksi. Kiitos äiti, tämä lahja on niin suloinen!

Viime viikonloppuna saimme pariksi yöksi yökylään suloisen kummityttömme  ja hänen äitinsä. Shoppailuksihan se meni meilläkin. Isoimmat alet alkoivat olla kaupungilla jo ohi, joten kaupoissa kiertely ei tuntunut minusta enää niin pahalta.

Nauratti kun kummityttömme äiti aina ujosti kysyi, että voidaanko käydä vielä siellä ja tuolla. Ihana kun ihmiset tietävät ostamattomuushaasteestani, niin he eivät halua saattaa minua kiusaukseen. Varjelevat kaikilta houkutuksilta parhaansa mukaan.

Löysin eilisellä shoppailureissullamme Indiskasta tosi kauniin mekon, jota en tietenkään edes sovittanut ettei olisi alkanut harmittaa. Ystäväni kehoitti minua kuitenkin sovittamaan sitä ja sanoi, että jos se on oikein ihana, niin hän voisi ostaa sen minulle syntymäpäivälahjaksi.

En sovittanut mekkoa, joten sinne se jäi, odottamaan jotain toista onnekasta mekon metsästäjää. Mutta voi vitsit miten ihania ihmisiä ympärilläni onkaan! Kun ihmiset tietävät etten saa ostaa itse mitään, niin lahjoja ja lahjatarjouksia alkaa sadella. Että olenkin onnekas!

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.