Polaar – Kuin lumihiutaleita kasvoilla

tunnetila: tykkäys

Helmikuuta on kulunut vasta kuusi päivää, mutta minulta on tämän kuun puolella loppunut jo kolme kosmetiikkatuotetta. Tai siis kaksi tuotetta loppui, kolmas, hetki sitten avattu lasipullossa ollut hiusöljy, putosi lattialle. Pullo hajosi pieniksi sirpaleiksi, joten sinne meni myös hiusöljy.

Toivottavasti tämä tuotteidenloppumistahti ei tästä enää kiihdy. Muuten voin olla loppuvuodesta pulassa.

Toinen heti alkukuussa loppuneista tuotteista on kuvissa esiintyvä ranskalaisen ihonhoitosarja Polaarin hoitoseerumi*. Otin Polaarin Eternal Snow -sarjan seerumin, päivävoiteen* ja yövoiteen* käyttöön joululomalla, ja jo nyt joudun sanomaan heipat iki-ihanalle hoitoseerumille. Muita tuotteita on vielä molempia yli puoli purkkia jäljellä.

Voi olla että olen käyttänyt seerumia poikkeuksellisen paljon, ja siksi tuote kesti minulla käytössä vain noin kuusi viikkoa, mutta kun tuote on ollut niin ihana!

Seerumin tuoksu on makean raikas, suorastaan poikkeuksellisen herkullinen. Se on myös kosteuttanut talvikuivaa ihoani niin hyvin, etten ole edes tajunnut säiden kylmentyneen.  Yleensä kärsin aina talvisin ihon pintakuivuudesta, nyt ei ole kuivuutta näkynyt (paitsi silmäluomissa, joille en tätä seerumia ole käyttänyt).

Seerumia voi myös lotrata kasvoille aamuin illoin, eikä sen kevyt koostumus tuki ihohuokosia, tai jätä iholle rasvaista tunnetta. Tuote on ihan fantastinen!

Kuten jo kerroin, Polaar on ranskalainen ihonhoitosarja, joka on perustettu vuonna 2005. Polaar hyödyntää tuotteissaan pohjoisen luonnon raaka-aineita. Esimerkiksi pohjoisen meren vesi mineraaleineen, marjat, kukat, juuret, lehdet ja uutteet, on saatu vangittua tuotteiden vaikuttavksi aineiksi.

Hoitotuotteiden raaka-aineet tulevat napapiirin Pohjoispuolelta, napa-alueelta, jossa sarjan kehittäjä Daniel Kubriel on tehnyt vuosia tutkimustyötä yhdessä Sorbonnen yliopiston biokemistien kanssa. Tuotteissa on hyödynnetty Kalottialueen kasvien erinomainen vastustuskyky selviytyä luonnon vaativissa olosuhteissa.

Brändin filosofia on yksinkertainen. Tarkoituksena on lisätä ihon omaa kauneutta arktisen luonnon kasvien voimalla ja suojella arktisten alueiden herkkää ympäristöä.

Pohjoisen luonnon upeimmat tuotteet on siis alun perin käyty poimimassa napa-alueelta, mutta tarkoituksena ei ole tyhjentää koko napapiirin upeaa luontoa tai tuhota sen monimuotoisuutta. Niinpä napa-alueelta saaduista uutteista ja mineraaleista otetaan parhaat palat laboratoriossa, ja niitä kehitellään siellä edelleen.

Polaar sarjaan kuuluu Eternal Snown, eli Lumi-sarjan lisäksi ihon puhdistustuotteet (Ice Pure), kosteutustuotteet (Ice Source), kuivan ihon hoitosarja (Lapland), vartalonhoitotuotteita, ja muutamia erikoistuotteita, mm. uutuustuote deodorantti.

Tutustuin Polaarin Eternal Snow eli Lumi -tuoteperheeseen ensimmäisen kerran sattumalta Finnairin lennolla. Finskin Pre Order -kuvastossa esittelyssä olleet tuotteet näyttivät ja kuulostivat niin suomalaisilta, että luulin ensin niiden olevan uusi suomalainen innovaatio.

Lumi -sarjan päivävoiteen koostumus on ihan nimensä mukainen, eli lumimainen. Voide on kevyt ja hieman rakeinen kun sitä ottaa purkista sormenpäähän. Voide kuitenkin ”sulaa” iholle levitettäessä kuin lumi, ja katoaa hetkessä kosteuttaen ihon.

Sarjaan hetki sitten uutuutena tullut yövoide taas on koostumukseltaan paksumpaa, mutta vaatii silti ainakin minulla alleen suosikkiseerumini kosteuttaakseen ihoani tarpeeksi.

Elvyttävä yövoide sisältää pohjoisissa merivesissä esiintyvää leväyhdistettä (Rhodimenia Borealia). Selviytyäkseen karuissa olosuhteissa tuo levä syntetisoi phytomelatoniinia sinisen kuunvalon vaikutuksesta. Tätä ilmiötä on hyödynnetty yövoiteessa, ja se aktivoikin ihon öistä uudistumisprosessia. Kuulostaa ihan älyttömän jännittävältä!

Polaarin tuotteita saa Suomessa (Finnairin lisäksi) Sokoksista, Hehkuista sekä apteekeista.

Ja vielä loppuun vinkki sarjasta kiinnostuneille: postauksen tuotekolmikko on juuri nyt tarjouksessa Sokoksissa! Kampanjatarjouksena yövoiteen ostaja saa kaupan päälle käsivoiteen, Lumi-voide maksaa vain 31,90€ ja seerumi 38,90 €.

Onko Polaar Teille ennestään tuttu brändi?

6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.