Nordic designers’ Pop up on täällä taas!

tunnetila: innostus

*yhteistyössä Nordic designers’ Pop up*

Jee jee, Nordic designers’ pop-up shop vol. 5 on taas täällä! Jo viidettä kertaa saman katon alle on koottu suuri joukko tämän hetken kiinnostavimpia (pääosin) kotimaisia suunnittelijamallistoja naisten-, miesten- ja lastenmuodista sekä asusteista.

Tällä kertaa ND’ Pop up shop on rantautunut Helsingin ydinkeskustaan, Kampin kauppakeskuksen neljänteen kerrokseen. Ja mikä parasta, Pop up on tänä keväänä pystyssä kokonaista 3kk! Hurraa!

Maaliskuun alusta toukokuun loppuun pääsemme siis ihastelemaan kotimaisen suunnittelun uusia tuulia ja viimeisimpiä mallistoja yli kolmeltakymmeneltä brändiltä. Pop upiin saadaan joka kuukausi lisää tuotteita, ja mukaan tulee näiden kuukausien aikana myös uusia merkkejä.

Kävin kurkkaamassa Pop upin tarjontaa perjantai-iltana heti avajaisten jälkeen, ja voi itku mikä tuska iski rintaan. Sanotaanko vaikka kauniisti näin, että kyllä ostolakkolaista taas koeteltiin.

Löydän joka kerta ND’ Pop upin kautta ihan mahtavia minulle uusia brändejä, ja niin kävi taas tällä kertaa. Oletteko vaikkapa kuulleet niinmun’ designista? Voi apua mikä brändi!! Niinmun’ designin klassisen kauniit ja ajattomat villa- ja pellavatuotteet veivät sydämeni ensinäkemältä.

Brändin koti on Korppoossa, ja saariston luonto näkyy selvästi brändin tuotteissa. Pääosassa ovat luonnonmateriaalit ja värimaailma on poimittu meren, rantakallioiden ja kaislikon eri sävyistä. Mieltä ilahduttivat myös tuotteissa killuvat ”Tehty Suomessa” -laput. Niin täydellistä!

Niinmun’ designin lisäksi mukana oli myös aikaisempia neulebrändi-ihastuksiani, kuten kashmiristaan tuttu SOPIVA ja alpakan villasta superlaadukkaita neuleita valmistava Alpa.

Kauniiden neuleiden lisäksi oli ihana huomata, miten innovatiivisesti moni kotimainen vaatebrändi käsittelee vaatekaapin klassikkoa, harmaata collegepaitaa. Pop upista löytyi pidempiä ja lyhyempiä collegpaitoja taskuilla, ”reijitettynä” (kuvassa yllä) tai jopa ihan tunikamittaisena.

Toki collareita oli tarjolla muissakin väreissä kuin harmaina, mutta tiedättehän Te minut, harmaa on minulle se ainoa oikea collegen väri.

Toinen ihastukseni kohde on aina ja ikuisesti kokonaan musta Nomen Nescio. Mustat, todella minimalistiset Nomen Nescion vaatteet ovat unisex-tuotteita, jotka sopivat jokaiselle käyttäjälle.

Meillä Nomen Nesciota löytyy mieheni vaatekaapista, ja siksi minun on vaikea kuvitella käyttäväni niitä itse. Mutta upeita ja graafisia juttuja brändin ajattomasta valikoimasta löytyy aina.

Hei muuten, hyviä uutisia Globe Hopen ystäville! Myös Globe Hope on mukana Pop upissa aika laajalla valikoimalla. Globe Hope tuli mukaan Pop uppiin niin myöhään, että tieto siitä ei ehtinyt ND’ Pop up shopin mainoksiin.

Globe Hopen oma myymälä Helsingissä on remontissa, joten seuraavat kolme kuukautta heidän ekologisia vaatteitaan ja laukkujaan löytyy Kampin neljännestä kerroksesta!

Sain Nordic designers’ Pop up shopin kanssa tekemäni yhteistyön merkiksi valita liikkeen valikoimista lempituotteeni, mutta arvatkaapa miten kävi? Tarjolla oli niin paljon ihania juttuja, etten pystynyt valitsemaan mitään!

Päätin ensin, että otan itselleni näppärän ja tilavan KLO Designin repun. Olin jo matkalla kassalle, kun mieleni muuttui. Päätin sittenkin sovittaa Riskin ja niinmun’ designin upeita neuleita. Neuleet olivat ihania, mutta sitten totesinkin haluavani Lisa Kroeber Jewelleryn hopeakorun.

Kassalla korun kanssa seisoessani iski jälleen epävarmuus, ja lopulta poistuin kotiin tyhjin käsin. Hoh hoijaa! Onneksi tässä on aikaa vielä kolme kuukautta käydä Pop upissa pähkäilemässä, mitä ihan oikeasti tarvitsen ja mitä eniten haluan. Kuvassa alla näkyvä Valonan musta himmelikin olisi ihan mielettömän kaunis…

Jos Te ette ole ostolakossa, niin menkää ja tehkää löytöjä minunkin puolestani!

Nordic Designers’ Pop up shop vol 5
Kauppakeskus Kamppi, 4.krs
1.3.-31.5.
ma-pe 9:00-21:00, la 9:00-19:00, su 12:00-18:00

Mukana olevat brändit: AARNI, Aarrekid, Alpa, Annie Eleanoora, Butoni, Cobblerina, CRAGA, Gina Bulgamin, Globe Hope, Haldin, Kaino, KLO Design, KUDE, Lisa Kroeber Jewellery, Mary A. Jalava, Mea, Melli EcoDesign, MioMao, MOSH Jewelry, niinmun’ design, Nomen Nescio, Nouki, PaaPi Design, Pietamo, Pikkuset, PinjaPuu, Planet Planet, Puuvillatehdas, Riski, Saara Ruskola,  SOPIVA, Tauko, Uhana Design ja Valona

3

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Kiitti vinkistä Nina! Olen tulossa Helsinkiin pääsiäisen aikoihin. Kiva että pääsen kerrankin käymään tuolla! Ihanaa sunnuntaita! ❤️

    1. Ole hyvä Johanna! Kiva että pääset käymään Pop upissa! Siellä on ihan valtavasti kaikkea ihanaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.