Kasvojen kohotus ilman kirurgin veistä

tunnetila: ihastus

Kävin muutama viikko sitten kasvohoidossa*, josta en haluaisi kertoa Teille mitään. Haluaisin pitää tuon hoidon omanan pienenä salaisuutenani, enkä hiiskua siitä kenellekään. Taisin nimittäin löytää hoidon, joka johdattelee takaisin nuoruuden lähteelle!

Palataanpa kuitenkin siihen hetkeen, kun istahdin Guinot tuotepäällikön, kouluttaja Sari Luopan kanssa saman pöydän ääreen, ja aloimme jutella ihonhoitorutiineistani ja ihoni tarpeista ennen kasvohoitoa.

Jokainen Guinot hoito alkaa juttuhetkellä, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ja rutiinit oman ihonhoidon suhteen. Yleensä nuo hetket saavat vaivautumaan. Sitä ajattelee, että kosmetologi kauhistuu kuullessaan, että käytän tosi harvoin naamioita. Tai että kosmetologi kieltää minulta rakastamieni helppojen puhdistusvaahtojen käytön, sillä usein ne kuivattavat ihoa liikaa.

Sari ei kuitenkaan kauhistellut tilannettani, vaan hänellä oli ratkaisu kaikkeen. ”Mitä jos olisi naamio, jonka voit jättää kasvoillesi yöksi? Käyttäisitkö sitä? Entä mitä jos olisikin olemassa puhdistusvaahto, joka ei kuivata ihoasi? Tykkäisitkö siitä?” Kyllä ja kyllä!

Jutustelu Sarin kanssa eteni niin helposti, että lopulta paljastin hänelle salaisuuden, jota en ollut sanonut vielä koskaan ääneen. Kasvoni ovat alkaneet roikkua. Kuopat silmieni alla ovat syventyneet, ja poskeni ovat valahtaneet saman verran alaspäin. Ihoni on alkaunt menettää elastisuuttaan ja olen alkanut rupsahtaa.

”Voi ei hätää! Meillä on juuri sinulle sopiva hoito. Sopiiko, että tehdään se nyt niin pääset testaamaan hoidon tehoa?” Häkeltyneenä siitä, että Sarilta löytyi tähänkin haasteeseen ratkaisu, nyökkäsin innoissani. En vielä tässä vaiheessa tiennyt yhtään mitä tuleman pitää.


Lämmitetyllä hoitopöydällä maatessani sain kuulla, että minulle tehtäisiin Guinotin Hydradermie Superior hoito, jossa yhdistyvät kaksi Guinotin suosikkikasvohoitoa: Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift.

Hydradermie Youth -hoidossa hoidetaan ihoa, eli imeytetään tehoaineita ihon syvimpiin kerroksiin dynaamisen ionisaation (matalataajuusvaihtovirtaa) sekä lämpöenergian avulla.

”Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutuminen mahdollisimman syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Tämä myöskin herättelee nukahtaneita soluja.

Lämpöenergian avulla saadaan lisättyä ihon happipitoisuutta. Se myöskin kiihdyttää solujen uudistumista, aktivoi mikroverenkiertoa ja tämän vuoksi pidentää solujen elämää. Lämpöenergia taistelee myös vapaita radikaaleja vastaan. Tuloksena saadaan kirkkaampi ja nuorekkaampi iho”, Sari kertoi.

Hydradermie Lift -hoidossa taas kiinteytetään ja kohotetaan kasvojen lihaksia. Hoitoa kutsutaankin ”kasvojen kuntosaliksi”.

”Lift -hoito stimuloi kasvojen lihaksia ja kasvoista tulee täyteläisemmät, iho on välittömästi tasaisempi ja kiinteämpi.

Hoidon salaisuuksia ovat lymfakierron aktivointi ja 15 min jumppaosuus, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen. Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla.” 

Hydradermie Lift on siis käytännössä kasvojen hienovarainen kohotus ilman pistoksia tai kirurgin veistä.

Testaamani kasvohoito oli kokonaisuudessaan kivuton ja miellyttävä ihanine hierontoineen, mutta tuo ”kasvojen kuntosali” -osuus oli hyvin kummallinen. Kasvolihaksia jumpattiin sähkövirran avulla, ja hoidon aikana kasvoni nykivät tahtomattani suuntaan ja toiseen. Hoidosta ei aluksi tahtonut tulla mitään, sillä nauroin katketakseni.

Kasvojen omituiset jumppaliikkeet kutittivat ja tuntuivat niin hassuilta, etten ollut pysyä hoitopöydällä. Suuni kouristeli kummallisesti, ja kasvojen liikkuminen ilman omaa tahtoa tuntui ärsyttävältä. Sari kuitenkin tsemppasi minua kertomalla kasvojumpan olevan minulle vain hyväksi, ja hän lupasi, että tulen näkemään jumpan tulokset heti kun katson hoidon jälkeen peiliin.

Arvatkaa jännittikö kun sain hoidon jälkeen peilin käteeni?

Peiliin katsoessani en ollut uskoa silmiäni! Näytin oikeasti vuosia nuoremmalta, ja valahtanut leukalinjani oli muisto vain. Kasvoni näyttivät täyteläisiltä ja nuupahtanut ilmeeni oli jäänyt hoitopöydälle.

Jos ihan totta puhutaan, niin kasvoni olivat hieman toispuoleiset. Oikea leukalinjani oli todella timmi ja napakka, ja selvästi korkeammalla kuin vasen puoli. Puoliero johtui siitä, että minusta otettiin blogia varten valokuvia kun Sari teki hoitoa oikealle puolelle. Oikealle tehtiin siis hoitoa pidempään kuin vasemmalle.

Sari oli tapahtuneesta pahoillaan, mutta minusta tuo oli vain mahtava juttu. Tämä nimittäin osoitti minulle hoidon toimivuuden toden teolla. Jos hoitoa tehdään toiselle puolelle muutama minuutti pidempään kuin toiselle, ja jos jo tuon eron huomaa helposti paljaalla silmällä, niin kasvot ovat kohonneet todella selvästi.

En jäänyt toispuoleiseksi loppuiäkseni, sillä Hydradermie lift -hoitokerran vaikutukset näkyvät iholla yleensä noin viikon verran. Taisin olla onnekas, sillä minulla tulokset pysyivät parisen viikkoa.

Jos kasvoille haluaa pysyvämmän lopputuloksen, hoitoja kannattaa ottaa 10 hoitokerran intensiivikuuri. Tällöin hoidot suositellaan tehtäväksi kahdesti viikossa. Sarjahoidossa voidaan tehdä myös ns. express-hoitoja, jotka ovat edullisempia ja lyhyempiä.

En koe olevani vielä intensiivikuurin tarpeessa, mutta seuraavan kerran kun tiedossa on joku tärkeä juhla jossa haluan olla freeseimmilläni, niin saatanpa käydä vähän liftaamassa olemustani… Hoito oli kerrassaan mahtava!

Hoitojen hinnat:
Guinot Hydradermie Youth ‑hoito 90-130€, Hydradermie Lift ‑hoito 75-115€ ja Hydraderm Superior ‑yhdistelmähoito (sisältää sekä Youth- että Lift-osuuden) 140-170€.

Lähimmän Guinot -hoitolasi löydät täältä.

Kuvat minusta: Anna Kärkkäinen

8

(8) Kommentit

 1. Toi jumppa oikeasti auttaa, itse en koe sitä hoitona kovinkaan miellyttävänä (varsinkin otsasta, jossa ihoa on vähän), mutta olen valmis kestämään, koska iho näyttää niin kivalta sen jälkeen. 😀

  1. Juu, ei ollut jumppa miellyttävää ei. ? Onneksi lopputulos palkitsi.

 2. Kuulostaa tosi kiinnostavalta! 🙂

  1. Tuo oli ihan huikea hoito! Otan varmasti käyttöön myös jatkossa.

 3. Kuulostaa hurjalta, mutta kiinnostavalta! 🙂

  1. Joo, tuo jumppaosuus oli kyllä aika hurja! Mutta supertehokas! (Tosin sä olet vielä niin junnu, ettet tartte mitään liftausta.) Mutta kosteuttava ja kirkastava hoito sopii kyllä kaikille, iästä riippumatta.

 4. Oon kosmetologiopiskelija ja me harjotellaan toisillemme aina näitä kasvojumppia… 😀 Ai vitsi miten kamalaa on jumpata kulmakarvaa! Lihakset tuntuvat otsassa ja päänahassa asti ja suu nykii ylös ja alas! Mulla tulokset eivät valitettavasti näy, mutta odotetaan innolla että vanhemmat tulevat ottamaan näitä hoitoja! 🙂

  1. Heh, tuo on kyllä todella hämmentävä osuus hoidossa. Mutta kärsin sen mielelläni myös tulevaisuudessa, koska kasvojumppa toimii niin älyttömän hyvin! 🙂 Ole Sanni onnellinen ettet vielä tarvitse tätä hoitoa. Mä rupsahdin viime kesänä, ja se ei ole kivaa! 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.