Tyyny toi kevään

tunnetila: ilo

Viime viikonloppuna kevätaurinko paistoi niin kauniisti olohuoneemme ikkunasta sisään, että oli pakko ottaa kamera esiin ja napsia muutama kuva ihanasta valoilmiöstä.

Kaunista ja keväistä huoneessa oli valoisuuden myötä kyllä, mutta jokin häiritsi minua ensimmäiset kuvat otettuani. Ymmärsin, että auringon lisäksi kaipaan myös vähän jotain muuta vaihtelua sisustukseen.

Sohvalla olevat tyynyt on kaikki tosi vanhoja. Marimekon Kaivo -tyynyliinat on jo yli 20 vuotta vanhat! Isot tyynyt taas on ostettu noin 15 vuotta sitten. Asuimme silloin yksiössä, ja tuolloin futon toimi meillä sänkynä ja sohvana, ja siihen tarvittiin lisää pehmeyttä ja mukavuutta. Klaus Haapaniemen puputyyny on tyynyistä uusin, mutta sekin on hankittu jo viisi vuotta sitten.

Tykkään edelleen kaikista sohvalla olevista tyynyistä, mutta vaihtelu virkistää!

Niinpä kaivoin esiin hetki sitten Gantin kevätpressistä saamani kellertävän tyynyliinan, ja otin sohvalta pois tummasävyisen puputyynyn. Keltainen Gant Scrabb -koristetyynyliina* puuvilla-pellavasekoitetta sopi sohvalle kuin nenä päähän, ja toi tyynyihin sen kaivatun vaihtelun.

Voitteko muuten uskoa, että valitsin itse tuon koristetyynyn värin pressitilaisuudessa? Menin itsekin hämilleni kun kuulin sanovani ääneen, että haluan keltaisen tyynyliinan. Neutraalimpia värejä oli nimittäin myös saatavilla.

Mutta nyt on meillä sisälläkin aurinko, emmekä ole pelkästään ulkoa tulevan valon varassa. Jee, kohta on kevät!

5

(2) Kommentit

  1. Ellu says:

    Keltainen on tosi kiva sisustusväri ja tuo valoisuutta ja raikkautta huoneeseen. Se on sellainen voimaväri, joka antaa energiaa ja hyvää mieltä. Johtuukohan se siitä, että tuo mieleen auringon ja kesän 🙂

    1. Hyvin sanottu Ellu! Nimen omaan valoisuutta ja raikkautta jo tuo yksi tyyny onnistuu luomaan koko huoneeseen. Ihan hämmästyttävää, mutta ehkä se on juuri se sama ihmeitä tekevä voima, mikä auringollakin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.