Erotu

tunnetila: tykkäys

Viime lauantaina lämpömittari näytti +9 astetta, vaikka aurinko ei edes paistanut mittariin. Jee jee, kyllä se kuulkaa on jo kevät! Tosin huhtikuu on jo puolessa välissä, eli paljon lämpimämpääkin voisi tietysti olla, mutta onpa silti ihan huippua, että pitkä talvi alkaa olla selätetty!

Pakkasin viikonloppuna pois kaikki paksuimmat talvitamineeni ja päätin, että kävi miten kävi, muhkeaa untuvatakkia ei enää kesäjemmasta ulos kaiveta. Jos vilu iskee, niin laitan vaikka kevytuntsikan ohuemman takin alle, mutta paksu muhkutakki on nyt kesälomansa ansainnut.

takki American Vintage, poolo Lemaire for Uniqlo, farkut J.A.P.,
kangaskassi Lumene*, aurinkolasit Triwa, nilkkurit Aigle


Tämän päivän asukuvissa takki on jo vaihtunut kevyempään, ja myös olalla keikkuva kangaskassi on päivittynyt keväisempään suuntaan. Kangaskassin väri on muuttunut mustasta valkoiseksi.

Sain naistenpäivänä Lumenelta ihanan yllätyksen. Lumene lanseerasi tänä keväänä näyttävän Light The Way -kampanjan, jonka tarkoituksena on saada meidät naiset uskomaan omiin kykyihimme, ja luottamaan sisäiseen voimaamme. Meillä jokaisella on valtavasti potentiaalia mihin vaan, kunhan uskallamme luottaa itseemme ja intuitioomme, emmekä usko ulkopuolelta tulevia epäilijöitä tai arvostelijoita.

Kampanjaan liittyen minua muistettiin naistenpäivänä kivalla tuotepaketilla, joka oli pakattu tähän kangaskassiin*. Napasin kassin heti käyttöön. Kassia käyttäessäni olen huomannut, että se kiinnittää ihmisten huomion kaupungilla. Huomaan usein ihmisten lukevan kassin tekstiä ja hymyilevän.


Uskalluksesta ja omien haaveiden toteuttamisesta puheen ollen… En ole tainnut vielä mainita blogissani, että meille on tulossa mieheni kanssa vähän erilainen toukokuu. Lähdemme nimittäin kuukaudeksi Espanjaan!

Jo viime syksynä päätetty reissu on tuntunut koko ajan hyvin kaukaiselta, mutta tajusin juuri, että eihän siihen ole enää kovin monta viikkoa kun maisemanvaihdos kutsuu. Vitsit miten ihanaa!

Mieheni menee Espanjassa kuukauden kestävälle kurssille, ja minä lähden mukaan ihan muuten vaan. Tarkoituksenani oli alunperin tehdä sieltä töitä etänä, mutta tällä hetkellä ajatus lomailusta taitaa viedä voiton.

Vaikka töistä poissa oleminen näin omituiseen aikaan vähän arvelutti, niin päätin kuitenkin tehdä tähän väliin pienen irtioton kun se kerran oli mahdollista. Uskallusta ja heittäytymistä, niitä ei koskaan voi elämässä olla liikaa!

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

8

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Tiedätkö: luin otsikon ensin, että ”erottu” ja olin että mitä?!?! 😀 Erotu on paljon parempi vaihtoehto ja sen taustalla oleva ajatus erinomainen! Tuota erottumista kyllä on tässä työttömänä työnhakijana saanut miettiä ihan päivittäin… Valitettavasti en ole vielä erottunut riittävästi, mutta toivoa ei ole menetetty! Jospa se tästä!

  Ja onhan se kyllä ihan mahtavaa, että alkaa olla kevät! Täällä onkin menossa melkoinen kevätsiivous vaatekaapeissa… Vuodenajan vaihtumisen huomaa aina siitä, että lapsilla ei ole sopivia vaatteita ja kenkiä ja niitä on nyt sitten käyty läpi, laitettu myyntiin ja ostettu uusia. Paksuimpia toppatakkeja olen minäkin laitellut jo kesäjemmaan, enkä todellakaan aio niitä enää ottaa esille. Pitäisi myös lopulta saada itseään niskasta ja ”konmarinoida” koko oma vaatekaappi…. Miksi se onkin niin vastenmielistä puuhaa, vaikka pursuileva kaappi ja ”ei mitään päällepantavaa” -fiilis ärsyttävät joka päivä…

  Kuukausi Espanjassa kuulostaa ihanalta! Nauti minunkin puolestani!! 🙂

  1. APUA!!! 😀 😀 Onneksi kyseessä oli lukihäiriö. 😀 Tsemppiä valtavasti työnhakuun! Toivottavasti pystyt pääosin nauttimaan tästä ajasta kun et ole työelämässä. Toki se on rahallisesti hankalaa ja tulevaisuus stressaa, mutta tässä iässä on sallittua välillä nauttia joutilaisuudesta ja siitä, ettei ole pakko tehdä mitään. Töitä ehtii tehdä sitten seuraavat kymmenet vuodet ihan tarpeeksi.

   Testaahan tuohon vaatekaapin tyhjennysprojektiin Zadaa-palvelua. Olen itse tykästynyt siihen tosi paljon, ja totesin yhtenä päivänä myyneeni siellä jo sata (!) tuotetta. Ja oikeastaan ihan huomaamattani. Toki vaatteiden ja muiden kuvaaminen on vähän työlästä, mutta kun sen ottaa kerralla projektiksi, niin se helpottaa.

   Kiitos Tarja, toivottavasti Espanja tarjoilee meille parastaan! Pääset ehdottomasti reissuun mukaan blogiani seuraamalla. Yritän jakaa niin paljon kuvia ja fiiliksiä kun ehdin ja hyvältä tuntuu. 🙂

   1. Tarja says:

    Joskus lukihäiriö on hyvä asia! 😀 😀
    Kyllä minä oikeasti nautinkin tästä ajasta. Olen tarvinnut akkujen lataamista ja tällä hetkellä voin fyysisesti ja psyykkisesti paljon paremmin kuin esim. vuosi sitten tai erittäin paljon paremmin kuin viime syksynä, jolloin olin totaalisen loppu. Ei minusta olisi edes ollut uuteen työhön vielä vuoden alusta. Nyt vasta voimat ovat palautuneet niin, että päässäkin liikkuu jopa luovia ajatuksia 🙂 Tokihan tämä taloudellisesti vaikuttaa, mutta onneksi emme ole molemmat työttöminä tällä hetkellä eli kyllä me pärjätään. Ja toisaalta: jos olisin jatkanut edellisessä paikassa, olisin todennäköisesti menettänyt terveyteni sisäilman (ja huonon työilmapiirin) takia – terveydellä ei ole hintaa eli siinä mielessä kaikki on paremmin kuin hyvin!
    Minä en ole ollenkaan tutustunut tuohon Zadaa-palveluun, vaikka siitä tietoinen olenkin! Täytyypä vilkuilla. Lasten vaatteiden ja kengien osalta olemme luottaneet perinteiseen Toriin ja siellä tuo tavara liikkuu tosi hyvin. Aikuisten vaatteista en osaa sanoa siltä osin mitään, kun en ole siellä omia vaatteitani myynyt koskaan. Sen olen kuitenkin todennut, että pöydän pitämienn itsepalvelukirppiksellä on niin isotöistä, että siihen en jaksa enää ryhtyä. Tämä nettikauppa on toimii tällä hetkellä paljon iisimmin.
    Jään odottelemaan Espanjan tunnelmia! 🙂 Kävin jokunen vuosi sitten Sevillassa konferenssireissulla ja siitä jäi kyllä hyvät fiilikset. Mieli tekisi uudestaankin lähteä johonkin päin Espanjaa, joka on alkanut tasapäisesti kilpailla suosikin asemesta Italian kanssa. Voi voi… Matkakuumetta pukkaa… 😀

    1. Oi, matkakuume, tuo sairaus, joka vaivaa itseänikin alituiseen. Onneksi nyt on pitkä reissu tiedossa, niin hellittää matkakuumeilu hetkeksi. 🙂

     Me ollaan oltu viime vuosina hämmentävän paljon Espanjassa. Oikeasti tykkään enemmän Italiasta ja ehkä Ranskastakin, mutta silti matkat suuntautuu jatkuvasti Espanjaan. Hassua. Mutta sinne mennään minne tie näyttää. Nytkin tuon kohteen ratkaisi täysin mieheni kurssi, jolle hän Espanjassa osallistuu.

     Kiva että olet osannut ottaa joutilaisuudesta kaiken irti, ja olet ladannut akkuja tulevaan. Nuo edellisen työpaikan omgelmat eivät kyllä kuulosta ollenkaan mukavilta, joten parempi näin. Ja uusin voimin uutta kohti. Se on mahtavaa!

 2. Saara says:

  Oi mieletöntä, kuukausi reissussa,ihanaa! Justiinsa juttelin miehelle miten erilaista on olla reissussa pidempi aika, suunnitelmissa siis meilläkin, mutta vasta hamassa tulevaisuudessa. Onneksi pelkkä haaveilu ja suunnittelukin on jo kivaa 🙂

  1. Kuukausi Espanjassa kuulostaa kyllä niin hyyvältä, etten malttaisi odottaa! Ja vielä kerrankin niin, että en ole menossa millekään intensiivikielikurssille, tai töihin, vaan saan vain olla. Uskomatonta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.