Vihreä pikkulaukku

tunnetila: ilo

Kevätaurinko on pökerryttänyt minut ja saanut tekemään hassuja päätöksiä. Yhden näistä kerrassaan erikoisista päätöksistä näette kuvissa.

Sain valita kiitokseksi yhteistyöstä 2OR+:n kanssa heidän kevään valikoimastaan muutaman lempituotteeni. Yksi valinnoistani on kuvissa esiintyvä näppärä pikkulaukku*.

Olen kaipaillut reissuun pientä ja litteää laukkua, jonka voi ihmispaljoudessa ja julkisissa kulkuneuvoissa tarvittaessa sujauttaa vaikka piiloon takin alle, taskuvarkaiden ulottumattomiin.

Ilokseni bongasin kaikki kriteerini täyttävän laukun 2OR+:n valikoimasta.

cashmirneule Lemaire for Uniqlo, huivi Balmuir*,
farkut J.A.P., pikkulaukku 2OR+*, kengät AgileStrap Mini -laukkua on saatavilla tällä hetkellä neljässä värissä: musta, harmaa, petrooli ja tämä vihreä (khaki). Tarkoituksenani oli ottaa laukku mustana, tietysti. Mustaa laukkua ei kuitenkaan ollut juuri sillon saatavilla, joten päätin haastaa itseni, ja valita laukusta jonkun toisen värin. En ollut uskoa silmiäni, kun poistuin hetken pähkäilyn jälkeen liikkeestä vihreän pikkulaukun kanssa.

Olen nyt kuitenkin tosi iloinen valinnastani! Keväisen raikas pikkulaukku sopii yllättävän monen värin kanssa, ja tuo pisteen iin päälle etenkin kokomustaan asuun. Laukun sävy on mielestäni jollain tavalla myös vähän ylellinen. En tiedä miksi, mutta jotain ylevää tuossa värissä on.

Kesää ja niitä päiviä, kun uloslähtiessä ei tarvitse ottaa mukana kuin puhelin, pankkikortti ja avaimet, odotellessa.

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.