Maaliskuussa loppuneet

tunnetila: ilo

Maaliskuu on ohi. Ostamattomuushaastetta on takana nyt kolme kuukautta. Uskokaa tai älkää, elämäni on edelleen mallillaan. Olen pärjännyt kaikilla vanhoilla jutuilla hienosti, enkä ole kaivannut mitään uutta elämääni.

Toki ostamattomuushaaste on minulle tavallista helpompaa blogini ansiosta. Olen tämän vuoden aikana saanut blogin kautta testattavakseni vaikka mitä kivoja juttuja. Testiin on tullut mm. kahvinkeitinkeittokirja ja uudet housut, joten nekin vähäiset ostotarpeet mitä minulla on ollut, on tullut kuitattua testiin saaduilla jutuilla.

Kosmetiikan kanssa tämä haaste on kuitenkin aika haastava. Vaikka testiin tulee paljon uusia juttuja, niin aika harvassa ovat ne tuotteet, jotka osoittautuvat heti lemppareiksi. Eli vanhojen hyvien tuotteiden korvaaminen uusilla on välillä hankalampaa.

Maaliskuussa minulta loppui kolme ehdotonta lempituotetta, ja niiden korvaaminen uutuuksilla hirvitti. Superlempparini, Elizabeth Ardenin Eight Hour Miracle Oil on tuote, jota suosittelen aina ja kaikille!

Saan niin paljon uusia juttuja testiin, että ostan aika harvoin kosmetiikkaa itse. Tätä öljyä nappaan kuitenkin aina mukaan, jos esim. laivalla tai lentokentällä törmään hyvään tarjoukseen. Nyt tuo öljy on loppu, ja uuden lempparin etsintä on käynnissä. Yksi aika hyvä öljy on onneksi tullut jo vastaan. Palaan siihen jos suhteemme tästä syvenee.

Toinen loppumaan päässyt lemppari, käteni kuivuudelta jo muutaman talven pelastanut tuote, on Neutrogenan Norwegian Formula -käsivoide. Ihan huippu! Kirjoitin tuotteesta blogissani pari vuotta sitten, ja yhteinen menestyksekäs taipaleemme jatkui viime kuuhun saakka. Onneksi talvi alkaa olla jo selätetty, eikä supervoidetta enää oikeastaan tarvitse. Muuten saattaisin olla pulassa.

Kolmas loppunut lemppari on GamARden misellivesi*. Tuote on kevyt, raikas ja puhdistava. Lue lisää tuotteesta tästä postauksesta.

Muita viime kuussa loppuneita tuotteita on Lumenen uusi Lähde -sarjan suihkugeeli*, joka raikastaa ihon ja virkistää raikkaalla tuoksullaan ihanasti aamusuihkujen yhteydessä. Tuote sisältää mm. koivun mahlaa, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Suihkuhyllystä loppui niin ikää toinenkin tuote, eli kms:n addvolume -shampoo*. Shampoo antoi lupauksensa mukaisesti hiuksiin kivasti volyymia ja kuohkeutta, mutta jostain syystä tätä shampoota käyttäessäni jouduin pesemään hiukset päivittäin. Yleensä pyrin pesemään hiukset joka toinen päivä, mutta tämän shampoon käytön aikana hiukseni rasvottuivat normaalia nopeammin.

Pakko muuten mainita yhdestä edelleen käytössä olevasta kms:n huipputuotteesta, josta en ole tainnut aikaisemmin blogissani kirjoittaa. Kyseessä on nestemäinen hiuspuuteri. Kyllä, luit oikein! Addvolume-sarjan liquid dust* on ihan mahtava innovaatio.

Tuotetta hierotaan käsiin kaksi tippaa (!), ja se harotaan hiuksiin käsin. Päälle föönaus, ja hiuksiin on saatu upeaa volyymia. Tuo tuote kestää aktiivikäytössä varmasti monta vuotta. Pakkauskoko on 50ml, ja sitä käytetään oikeasti vain tuo kaksi tippaa kerralla. Ihan huippu, testatkaa jos törmäätte tuotteeseen jossain!

Kuudes viime kuussa loppunut tuote on kotimaisen Olivia Kleinin Sensitive wash -puhdistusaine*. Kansainvälisestä nimestään huolimatta Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan tuotesarja. OK:n tuotteet  ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia.

Olen saanut sarjasta testiin useammankin tuotteen, ja olen tykännyt niistä kaikista. Tarkoituksenani oli tehdä jo syksyllä ihan oman postauksensa tästä todella tyylikkäästä uudesta sarjasta, mutta pakkasten tultua postaus jäi kirjoittamatta.

Aloitin nimittäin tuotteiden testaamisen syksyllä, ja silloin sarja tuntui ihollani tosi hyvältä. Pakkasten saapuessa tuotteiden teho ei kuitenkaan ollut iholleni riittävä, ja ihoni alkoi kuivua. Vaihdoin siis lennosta toiseen, hieman kosteuttavampaan sarjaan, ja sain ihon kosteustasapainon kuntoon.

Suihkun puolelle jäi kuitenkin käyttöön tämä puhdistusaine, ja vaikka se vähän ihoani on kuivattanutkin, niin pidän sen tehokkaasta puhdistustuloksesta paljon.

Onko Teillä kokemusta postauksessa mainitsemistani tuotteista? Entä onko Olivia Klein teille tuttu brändi? Jännä muuten, miten loppuneiden tuotteiden määrä on joka kuukausi samaa luokkaa. Tammikuussa minulta loppui 8 tuotetta, helmikuussa 7 ja nyt kuusi. Jännä nähdä mitkä tuotteet tässä kuussa loppuvat.

4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.