(Vielä) valkoiset tennarit

tunnetila: tykkäys

Vappu ja valkoiset nahkatennarit! Eipä voisi fiilis paljon parempi olla!

Hankin itselleni joskus vuosia sitten, silloin kun kotimainen Saint Vacant vielä valmisti naisten kenkiä, valkoiset nahkatennarit. Ehdin käyttää kenkiä muutaman kerran, ennen kun sotkin niihin jotain mustaa väriä. Tuoretta asfalttia ehkäpä? Väri ei koskaan lähtenyt kengistä pois, ja kenkien käyttö jäi valitettavan vähälle. Siitä lähtien olen haikaillut valkoisten nahkatennareiden perään.

Tänä keväänä sain valita niin ikää kotimaisen Pomarin valikoimista itselleni kengät. Heti kun näin Pomarin verkkokaupassa nämä valkoiset nappanahkaiset tennarit*, tiesin valitsevani ne. Samaa kenkää on saatavilla myös mustana, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä, mutta valkoisten tennareiden kaipuu meni jopa mustien kenkien ohi.

pusero Marimekko, housut M&S*, huivi Shopbop,
laukku Yoop!, tennarit Pomar*

Tykkään näistä kengistä ihan superpaljon! Kaikki asut näyttävät raikkaammilta ja keväisemmiltä, kun jalkaan sujauttaa valkoiset tennarit. Tennareiden puhtaanapito-ongelma on kuitenkin jo heti läsnä.

Näissä kuvissa tennarit vielä loistavat kohtalaisen puhtaina, mutta odottakaapa vaan, kun näette asukuvan nämä kengät jalassa joskus elokuussa. Ihan hirvittää ajatella, miten saan muutamassa kuukaudessa tuhottua nämä freeshit kaunokaiset tunkkaisen harmaiksi.

Kengät on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi, ja on ihan pöljää jos jokaista askeltaan joutuu varomaan. Niinpä päätin, että nämä kengät lähtevät mukaani Espanjaan, ja että elämän jäljet saavat niissä näkyä. Huollan kenkiä parhaani mukaan, katsotaan mihin se riittää.

Jos sitten syksyllä tuntuu, että kenkiä ei voi enää niiden tuhruisuuden vuoksi käyttää, niin nämähän voi vaikka kesän jälkeen maalata! Kengät on kokovalkoiset, ja suutarit tekevät maaleineen ihmeitä. Uutta valkoista pintaa vaan päälle, ja kenkien elämä jatkuu vielä useamman kesän!

Ihanaa Vappua ja kuivia kevätkatuja kaikille!!!

Kuvat: Iina / MouMou

6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.