Kimmat kuntoon, vaikka rantasaunassa

tunnetila: ilo

Meille on tullut ystäväni Iinan kanssa yhteinen traditio. Olemme viime aikoina osallistuneet puolivuosittain Karjalohjalla Kylpylähotelli Päiväkummussa järjestettyihin naisten hyvinvointiviikonloppuihin.

Viihdymme molemmat Karjalohjalla erinomaisesti, joten aina kun kutsu* rentoutumaan tulee, lähdemme mukaan hyvillä mielin. On ollut todellinen ilo päästä tekemään yhteistyötä Päiväkummun kanssa nyt jo useamman kerran.

Kun kävimme Päiväkummussa ensimmäisen kerran, tutustuimme silloin hetki sitten remontoidun elämyskylpylän palveluihin. Vietimme mukavan hemmotteluiltapäivän kylpylässä, ja kylpylähetken myötä kiinnostus paikan muita palveluita kohtaan heräsi.

Seuraavaksi vietimme Karjalohjalla Hellitä hetkeksi! -viikonloppua viime syksynä. Naisten hyvinvointiviikonloppuja Päiväkummussa vetää liikunnanohjaaja, valmentaja Katja Keränen.

Katja räätälöi tunnit osallistujien tason mukaiseksi, ja tuntien haastavuuteen voit vaikuttaa itse ottamalla vähän iisimmin, tai haastamalla itsesi kunnolla. Tarjolla on aina monipuolista liikuntaa, esim. tällä kertaa joogasta cirquit trainingiin, ja voit osallistua niille tunneille, jotka sopivat sinulle itsellesi juuri siihen hetkeen.

Treenaamisen lisäksi hyvinvointiviikonloppuihin kuuluu olennaisena osana ruoka. Tarjolla ei ole uusimpien villitysten mukaisia terveysruokia, vaan Päiväkummussa luotetaan maukkaan kotiruoan ja rapeiden salaattien voimaan. Ruoka Päiväkummussa on aina ihan tolkuttoman hyvää!

Yhdeksi lempipaikoistamme Iinan kanssa on muodostunut Päiväkummun rantasauna. Vaikka kylpylässä olisi paljon ihmisiä, niin rantasaunalla saa yleensä olla ihan rauhassa.

Sauna on viihtyisä ja sen tilavissa oleskelutiloissa viihtyy pidempäänkin. Tällä kertaa varasimme rantasaunalla olemiseen kunnolla aikaa. Iina teki näppäränä naisena takkaan tulet ja istuimmekin hetken takkatulen ääressä makkaraa paistaen.

Makkaranpaiston lomassa kävin uimassa jääkylmässä vedessä, ja järvestä pääsin suoraan löylyjen lämpöön. Nautin noista rauhallisista hetkistä joka solullani! Vaikka tykkään maailmalla matkustamisesta, niin olen kyllä sisimmältäni täysin suomalainen. Rakastan rantasaunaa, järveä, ja takassa rätisevää tulta. Aika harva asia maailmassa pääsee tuon yhdestelmän ohi lempiasioiden listallani.

Kiitos taas Päiväkumpu, pidit meistä oikein hyvää huolta!

Kuva minusta terassilla: Iina/MouMou

5

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Viikonloppunne kuulostaa tosi kivalta! Rentoutusviikonloppuja tulee vietettyä yleensä perheen kanssa. Ensi kerralla menen kyllä ystävän seurassa. Tulee varmasti kivan erilainen viikonloppu.

    1. Viikonloppu oli super! Ja entistä mahtavammaksi sen teki juuri tuo ystävän seura. Halusin ehdottomasti päästä viettämään viikonloppua Iinan kanssa ennen pitkää reissuamme. Ystävät on kyllä elämän suola ja sokeri! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.