Huikeaa ihonhoitoa matkalla

tunnetila: ihastus

Pakkasin kuukauden kestävälle reissulle mukaan kassillisen uutuuskosmetiikkaa. Osa mukaan päässeistä tuoteperheistä oli tuttuja ja turvallisia (esim. Elizabeth Arden), ja tiesin, että voin luottaa myös sarjan uutuustuotteisiin.

Osa mukaan ottamistani tuoteperheistä taas oli minulle ihan uusia. Jännitin mitä jos ihoni ei tykkääkään jostain tuotteesta. Pelkäsin millaisia reaktioita kuumuus ja uudet tuotteet yhteistuumin saavat aikaan.

Ensimmäisenä iltana otin varman päälle ja putsasin kasvoni lentokenttähotellissa tutulla tuotteella. Puhdistuksen jälkeen laitoin kasvoilleni tuttua ja turvallista yövoidetta. Olin ottanut jo aikaisemmin käytössä olleet ja hyväksi havaitut voiteet mukaan, jotta välttyisin pahimmilta vahingoilta heti kättelyssä.

Noin puoli tuntia yövoiteen levittämisen jälkeen ihoni alkoi kutista, ja kun katsoin peiliin, leukani oli täynnä punaista ihottumaa! Mitä ihmettä?! Juuri tämän yövoiteen olin pakannut mukaani ehkäistäkseni ei-toivotut reaktiot.

Seuraavana aamuna laitoin saman tuoteperheen päivävoidetta, ja kutina yltyi. En keksi mitään muuta syytä tälle kuin sen, että viime syksynä avatut tuotteet olivat ehtineet mennä vähän yli puolessa vuodessa pilalle. Mitä luulette, voiko voiteet vanhentua avaamisen jälkeen oikeasti noin nopeasti?

Heti ensimmäisen vuorokauden aikana meinasi iskeä huoli. Olen ostolakossa, ja koko kuukaudeksi varaamani päivä- ja yövoide aiheuttavat kutisevan ihottuman kasvoille. Ei auttanut muu kuin jättää luottotuotteet sivuun, ja yrittää saada iho kosteutettua muilla keinoin.

Olin saanut matkalle testiin muutaman todella mielenkiintoisen tuotteen. Puhdistusaineeksi mukaan valikoitui korealaisen klairsin vaahtomainen putsari, Rich Moist Foaming Cleanser*. Hypoallerginen, ihoa korjaava hellävarainen puhdistusaine oli ihottumaiselle iholleni täydellinen pelastus! Jo parissa päivässä ihoni alkoi näyttää taas terveeltä.

Puhdistusaine sisältää mm. hyaluronihappoa ja oliiviöljyä, joten hoitamisen lisäksi se myös kosteuttaa ihoa. Tuotteen luvataan muuttavan ihoa heti siitä hetkestä, kun otat sen käyttöön. Tämän ihottumaisen kokemuksen perusteella uskon tuotteen lupaukseen täysin!

Toinen klairsin tuote joka minulla on täällä mukana, on puhdistuksen jälkeen iholle sormin taputeltava kasvovesi, Supple Preparation Facial Toner*. Kasvovesi on lähes geelimäisen paksua, ja se tasoittaa ihon pH-arvoa samalla hyvin tehokkaasti kosteuttaen.

Tuote auttaa iholle laitettavien seerumeiden imeytymisessä, ja tuotteen käytön luvataan saavan käyttäjälleen parhaan ihon, mitä käyttäjällä on koskaan aikaisemmin ollut. Hurjia lupauksia, mutta näin parin käyttöviikon jälkeen uskon mainospuheista joka sanan. Aivan huipputuotteita molemmat!

En ollut varma saako klairsin huikeita tuotteita Suomesta, mutta Googlailun jälkeen totesin, että klairsia löytyy ainakin täältä, tai tuotteita voi tilata myös suoraan maahantuojalta.

Toiset reissussa testiin päässeet supertuotteet löytyvät ranskalaisen Polaarin valikoimista. Ihastuin Polaarin voiteisiin ja etenkin seerumiin jo talvella, joten otin ilolla testiin heiltä myös silmänympärysihon hoitotuotteet*.

Aamuin illoin käytettävä Polaar Icymagic Instant Eye Contour Multi Energiser* kosteuttaa, kiinteyttää ja laskee silmänympärysihon turvotusta todella nopeasti ja tehokkaasti. Ohutta, hieman geelimäistä emulsiota levitetään ihoa viilentävän kuulan avulla silmänympärysiholle. Tuote sopii levitettäväksi myös yläluomelle.

Otin mukaani myös saman sarjaan tehokuurin, eli kerran viikossa kuukauden ajan käytettävät silmänympärysihon tehohoitolaput. Polaar Icymagic Eye Contour Multi Energizer Patches* -laput antavat tuloksia välittömästi.

Olen käyttänyt teholappuja nyt kaksi paria, eli kerran viikossa kahden viikon aikana, ja totta se on. Laput lievittävät turvotusta ja tummia silmänalusia. Jännityksellä odotan saako kuukauden teholapuilla ja jatkuvalla ”kylmäkuulahoidolla” pysyviä tuloksia aikaan.

 Jos siis kärsitte turvotuksesta silmänympärysiholla, niin kannattaa laittaa teholaput ja viileä kuula hommiin. Ainakin täällä lämpimässä tuotteet toimivat todella hienosti!

Sen jälkeen kun klairsin kasvovesi on imeytynyt kasvoille, olen laittanut iholleni nyt lähes kahden viikon ajan aamuin-illoin pari pumppausta V10 Plus Pycnogenol -seerumia*.

Tämä tuote valikoitui matkalle testiin upeiden ominaisuuksiensa, mutta myös näppäränkokoisen matkapakkauksensa (10ml) vuoksi. Tämä antioksidanttinen tuote ehkäisee ihon ikääntymistä, ja on täydellinen suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Seerumi myös korjaa jo ihoon tulleita aurinkovaurioita.

Tuotteessa oleva Pycnogenol on antioksidantti, jota saadaan ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauutteesta. Sen antioksidanttinen vaikutus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Aikamoinen tehopommi siis kyseessä!

Tykkään tästäkin tuotteesta valtavasti! Olen ihan hirvittävän iloinen siitä, että satuin pakkaamaan mukaan tälle reissulle todella upeita ja hoitavia tuotteita. Pelkäsin ensin, että olen pahassa pulassa vanhentuneen yövoiteen kanssa, mutta mitä vielä. En ole koko reissun aikana kaivannut yövoidetta lainkaan. Ihoni tuntuu ja näyttää nyt todella hyvältä!

Yöt olen siis pärjännyt hoitavalla kasvovedellä ja Pycnogenol seerumilla. Jos kuitenkin tunne lisäkosteutuksen tarpeesta on iskenyt, niin yöpöydälle tiensä löytänyt EA:n Eight Hour Miracle Hydrating Mist* on tullut hätiin, ja hoitanut tehtävänsä täyden kympin arvoisesti.

Vitamiineja sisältävä kasvosuihke kulkee mukana myös kassissa aina kun olen ulkona vähän pidempään. Lämpimässä säässä virkistävä energiasuihkaus on kasvoille elinehto.

Öisin olen siis pärjännyt ilman yövoidetta, mutta päivällä olen kokenut selkeän tarpeen päivävoiteelle. Eikä vähiten siksi, että haluan suojata kasvojeni ihon auringolta. Tähän tarkoitukseen paras mahdollinen voide on Elizabeth Ardenin Eight Hour -sarjan Sun Defense for Face SPF 50 -aurinkovoide*.

Voide on koostumukseltaan täydellinen, eikä jätä iholle tahmaista tunnetta. Voide tuntuu aluksi aika paksulta, mutta kun sen levittää iholle, niin se sulautuu ihoon upeasti. Mielestäni tuote näyttää vähän jopa tasoittavan ihon pintaa. Tuotteen suojakerroin on SPF50, eli tällä jos millä saan suojattua ihoni auringon vanhentavalta vaikutukselta.

Kun vielä ymmärsin ottaa matkalle mukaan vanhat tutut, eli huulille EA:n Eight Hour -sarjan huulivoiteen (SPF20), ja EA:n klassikkovoiteen, josta koko Eight Hour -sarjan ihanuus on saanut alkunsa, niin en voi muuta kuin onnitella itseäni! Olen rakastanut ja käyttänyt Elizabeth Ardenin Eight Hour sarjaa jo reilusti yli 20 vuotta, ja luotan siihen varmaan maailman tappiin!

Vaikka heti ensimmäisenä päivänä iski ihokatastrofi, niin superhyvät tuotteet näyttävät pelastavan ihon hyvin nopeasti kaikelta. En voi muuta kuin suositella postauksen kaikkia tuotteita ihan jokaiselle!

4

(2) Kommentit

  1. Tuota Polaarin sy-voidetta kannattaa laittaa myös liikkuvalle luomella, koska siinä on mukana patentoitu Cilbooster aktivio ripsien kasvua. 🙂

    Noita EA:n tuotteita pitää kyllä jossain vaiheessa testailla.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Nina <3

    1. WHAT?!?!? Iso kiitos vinkistä Marina! Laitan sitä kyllä yläluomelle, mutten liikkuvalle luomelle asti. Täytyy heti testata! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.