Osloon!

tunnetila: jännitys

Se on kuulkaa nyt sellainen homma, että keskeytän Espanjan lomani hetkeksi ja lähden tänään muutamaksi päiväksi työmatkalle Osloon. Jep, luitte oikein, Osloon!

Onneksi norjalaiset rakastavat Etelä-Espanjaa ja Malagan aluetta. Norjalaisten matkakärpäsen pureman vuoksi Norwegian nimittäin lentää suoria lentoja välillä Malaga-Oslo. Lennon kesto on 4 tuntia, ja lentojen hinnat on varsin kohtuulliset.

Lennän siis tänään Osloon, ja palaan takaisin ”kotiin” La Herraduraan keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Sunnuntaina onkin sitten edessä paluu Suomeen.

Olen tietoisesti vähentänyt lentämistä viimeisen vuoden aikana. Tämä kuukauden reissumme on ensimmäinen lentoni tänä vuonna. Ajatuksena tässäkin reissussa oli, että jos lennetään, niin sitten ollaan rauhassa perillä, eikä tehdä mitään lyhyitä piipahduksia.

Viime syksynä lensin vain yhden työmatkan Amsterdamiin, vapaa-ajanmatkoja en syksyllä tehnyt. Kuluva vuosi taitaa mennä myös ilman lentoja. Tarkoituksena olisi viihtyä niin ikää kesäloma kokonaan Suomen kamaralla.

Vaikka on tosi kiva päästä Osloon (en ole ikinä käynyt Norjassa!), kaihertaa tämä yhden viikon aikana tapahtuva ees taas lentely mieltä. Mietin jo palaisinko Oslosta suoraan Helsinkiin, mutta sitten totesin, että lennot Malaga – Helsinki on jo ostettu, ja että haluan olla mukana mieheni kurssin päätösjuhlassa lauantai-iltana.

En myöskään halunnut jättää asunnon pakkaamista yksin mieheni kontolle, eikä hän varmaan olisi edes saanut raahattua kaikkia kamojamme Suomeen yksin, joten palaan tänne alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Nyt siis tulee valitettavasti tehtyä kolme neljän tunnin lentoa viikon sisään, mutta yritän kompensoida sitä sitten loppuvuoden lentämättömyydellä.

En ehdi Oslossa blogin pariin, mutta Instassa kannattaa seurata Tunnetilaa, ainakin jos haluatte nähdä mitä Osloon kuuluu.

Ja hei se tärkein!!! Kaikki Oslon kävijät, jakakaa parhaat vinkkinne. Minulla on muutama tunti omaa aikaa keskiviikkona ennen koneen lähtöä takaisin Malagaan. Missä minun ainakin kannattaisi käydä jos aikaa on vain muutama tunti? Kiitos avustanne!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, kuullaan Instan puolella viimeistään Oslosta!

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.