Hopeahame

tunnetila: ilo

Katselin pari viikkoa sitten turhautuneena jokseenkin väritöntä vaatekaappiani. Tiistai-illan treffit läikehtivän kauniin uutuuspuhelimen (ja Antti Tuiskun, mutta sitä en tiennyt vielä siinä vaiheessa) kanssa vaatisivat ylle vähän jotain spesiaalia. Hetken mietittyäni päätin, että Vaaterekki saisi luvan tulla apuun asun valinnassa.

Kuinka ollakaan, löysin Vaaterekin valikoimista juuri sen, mitä olin toivonutkin, eli kauniin ja näyttävän alaosan. Valintani lainavaatteeksi oli tällä kertaa Katri Niskasen hopeinen hame.

Hame pääsi mukaan kemuihin, ja tykästyin siihen niin paljon, että vähän harmittaa kun hame ei ole omani. Onneksi seuralaiseni Iina ehti napata minulle nämä kuvat muistoksi kauniista hameesta ja ikimuistoiseksi muodostuneesta illasta.

toppi Other Stories, hame Katri Niskanen (lainassa Vaaterekistä),
reppu Lilian Urquieta, sandaalit UnisaYhdistin hyvin juhlavaan hameeseen arkisen trikootopin, sandaalit ja rennon pikkurepun. Näin asusta tuli sopiva arki-illan rientoihin. Silkkitoppi, sirot korot ja pieni iltalaukku taas olisivat vieneet asua paljon juhlavampaan suuntaan. Tällä hameella noin asustettuna voisi oikeastaan mennä lähes mihin juhlaan tahansa.

Itse asiassa ajattelin laittaa tämän saman hameen myös töihin, kunhan sää vähän viilenee. Ajattelin nimittäin yhdistää hopeisen juhlahameen mustaan neuleeseen ja chelsea-bootseihin. Uskon, että yhdistelmästä tulee mahtava!

Monikäyttöiset juhlavaatteet on kyllä vaatekaapin aarteita!

Kuvat: Iina / MouMou

4

(6) Kommentit

 1. Saara says:

  Ihana!!

  1. Kiitos Saara! Iina spottasi täydellisen kohdan, jossa auringonlasku oli kauneimmillaan. Minun ei tarvinnut muuta kuin seista töröttää. 😀

 2. Kaunis hame -ja kangas on mulle todella tuttu!

  1. Kiitos Tuuli, tykkään hameesta itsekin tosi paljon. On varmaan kivaa bongailla tuttuja kankaita aina valmiista tuotteista. 🙂

 3. Olit niin nättinä. <3 <3 <3

  1. No mutta voi kiitos! 🙂 Kiitos kauniista kuvista Iina! Oot paras! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.