Paras aika vuodesta – ND Pop Up on täällä taas!

tunnetila: ilo

*yhteistyössä Nordic Designers’ Pop Up Shop*

Taas on käsillä se aika vuodesta, kun Nordic Designers’ Pop Up Shop avaa ovensa! Olen tehnyt ND Pop Upin kanssa yhteistyötä jo vuosia, mutta silti jaksan olla joka kerta liikkeen aukeamisesta yhtä innoissani. Missään muualla kuin ND Pop Upissa ei näe kotimaista muotikenttää yhtä laajasti yhdellä silmäyksellä.

Tarjolla on aina jo tutuiksi tulleita kotimaisia huippubrändejä, kuten Uhana Design, Nomen Nescio, Globe Hope, Lumoan ja Nouki, mutta joka ikinen kerta mukaan mahtuu myös useita minulle uusia juttuja.

Viime keväänä löysin ND Pop Upista mm. upeita pellava- ja villatuotteita valmistavan niinmun’ designin, edellisenä syksynä koin salamaihastumisen SOPIVA -brändin pehmeisiin kashmireihin. Tällä kertaa sukat sai pyörimään jaloissa niin ikää kauniista neuleista ponnistava Phia.

Phian pehmeät alpakkaneuletakit ja vastuullisesti valmistetut mulesing free-villa-kashmirneuleet ovat jokaisen neuleita rakastavan vaatekaapin uusia peruspilareita. Värejä oli runsaasti, malleja myös useita. Aivan ihania!!

Toinen brändi, jonka takia ND Pop Upissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa, on viime viikolla brändiuudistuksensa lanseerannut Globe Hope. Vuonna 2003 perustettu ekologinen ja eettinen, tuotteensa pääosin kierrätysmateriaaleista valmistava Globe Hope, on tuonut nyt mallistoonsa mukaan entistä vahvemmin myös esteettisyyden ja skandinaavisuuden.

Upeat turvavöistä valmistetut käsilaukut huokuvat tunnelmaa maailman catwalkeilta, ja mustat kierrätetystä paksusta puuvillasta valmistetut reput näyttävin metallisoljin ovat klassikoita jo syntyessään.

Kokonaan uutena aluevaltauksena Globe Hope esittelee ND Pop Upissa uuden luonnonkosmetiikkasarjan, Globe Hope Cosmeticsin. Monille suomalaisille tuttu luonnonkosmetiikkabrändi Mia Höytö on yhdistänyt voimansa Globe Hopen kanssa, ja Mia Höytö sarjan tutut tuotteet löytyvät nyt Globe Hope Cosmetics -brändin takaa.

Brändien yhteinen maailmanvalloitus on jo alkanut, ja Globe Hope Cosmetics -brändin tuotteita myydään Nordic Designers’ Pop Upin lisäksi jo mm. Japanin suurimmassa luksustavaratalossa! Ihan mieletöntä!


Kävin tiistaina kurkkaamassa mitä kaikkea kaunista ja ihanaa ND Pop Upista tällä kertaa löytyy. Käyntini aikana totesin, että tämän syksyn ehdottomat trendivärit näyttävät olevan metsänvihreä ja keltainen.

Totesin myös, että lastenvaatteet muuttuvat kausi kaudelta söpöimmiksi. Onneksi minulla on monta kummilasta, joille saan ostaa kaikkea ihanaa. Esimerkiksi Mainion All That Jazz -mallisto oli mieletön, ja mieleni teki ostaa koko mallisto pienelle kummipojalleni.

Lumoan unikkokuosinen Elli-takki taas sopisi kauniisti taaperoikäiselle kummitytölleni. Ja mikä hauskinta, samanlaisen takin voisi hankkia myös kummitytön äidille. Pystynköhän vastustamaan kiusausta hankkia heille joululahjaksi samisvaatteet?

Nordic Desingers’ Pop Up Shop vol. 6 on Kauppakeskus Kampissa marraskuun loppuun asti, eli sieltä ehtii hyvin hankkia paketteja pukinkonttiin.

Tällä kertaa ND Pop Upin liiketila on hieman pienempi kuin ennen ja myynnissä olevat brändit vaihtelevat kuukausittain. Esimerkiksi kaksi lemppariani, eli Sanna Hopiavuori ja Puuvillatehdas, tulevat myyntiin lokakuun alusta.

Pop upissa kannattaa siis vierailla vaikka kerran kuussa. Lupaan, että tarjolla on aina jotain uutta kivaa!

Nordic Designers’ Pop up shop vol 6
Kauppakauppakeskus Kamppi, 3.krs
1.9.-29.11.
ma-pe 9:00-21:00, la 9:00-19:00 ja su 12:00-18:00

Mukana olevat brändit: Aarrekid, Annie Eleanoora, Butoni, Ehta-vaatteet, Gina Bulgamin, Globe Hope, Kaino, KARINA, Knitworks, KLO Design, Letkiä, Lisa Kroeber Jewellery, Lumoan, Mainio, Mary A. Jalava, Melli EcoDesign, MOSH Jewelry, niinmun’, Nomen Nescio, Nouki, Of Happiness X 40, Phia, Pietamo, PikkuSet, PinjaPuu, Planet Planet, Puuvillatehdas, Saara Ruskola, Sanna Hopiavuori, Tarttuva ja Uhana Design

3

(7) Kommentit

 1. Eija says:

  Hei!
  Osaatko sanoa, saisiko Phian neuletakkeja netin kautta?

  1. Ei ainakaan tällä hetkellä. Lupaan infota heti jos butiikki avaa verkkokaupan!

  2. Hei taas Eija! Laitoin kyselyä eteenpäin ja sain iloisia uutisia. 29.9. aukeaa Phian nettisivut ja mahdollisesti myös verkkokauppa. Samoin Insta ja Facebook päivittyvät. Sitä odotellessa!

 2. Eija says:

  Kiitos Nina!
  Ihan mahtavaa. Saa syksy tulla, kun saa neuleasiat päivitettyä 🙂

  1. Juu, olen itsekin innoissani tuosta verkkokaupan mahdollisesta aukeamisesta. Ja ehkä vähän myös syksystä, koska rakastan neuleita niin paljon. 🙂

 3. Satu says:

  Mä kävin poikkeamassa viime viikon lopulla ND Pop Up -shopissa ja mieltä jäi kaihertamaan Phian harmaa Indira-neuletakki, joka on valmistettu 100% Baby Alpacasta! Olen mietiskellyt Alpa-nimisen valmistajan alpakkaneuleita jo pidemmän tovin, mutta en ole löytänyt niistä itselleni aivan täydellistä mallia. Mun makuuni on nimittäin enemmän sileäpintaiset neuleet, kun eläväpintaiset. Ja Alpaltahan ei tällä hetkellä löydy valikoimista sipeäpintaista _polvipituista_ neuletta.. Neule jäi sen verran mietityttämään, että tänään marssinkin uudelleen liikkeeseen, sovitin hartaudella ja kotiutin tuon Phian kaunokaisen itselleni! Nyt toivon hartaasti, että tuotteen laatuvaatimukset täyttyvät! Aiemmat neuleeni ovat olleet enimmäkseen villaa (ja maksimissaan hintaluokkaa 70€), joten nyt liikutaan mulle tuntemattomalla maaperällä ja ns. jännän äärellä! Jos sä pääset tulevaisuudessa itse esim. yhteistyön merkeissä koeajamaan näitä neuleita kovassa käytössä, niin odotan suurella mielenkiinnolla mielipiteitä ja postausta! Blogipostauksesi oli nimittäin lähes ainoa hakutulos, kun viikonloppuna etsin tietoa kyseisestä merkistä 🙂 Kiitos Nina siis tästä postauksesta, ilman sitä en todennäköisesti olisi uskaltanut panostaa itselle täysin tuntemattoman merkin neuleeseen 🙂 Nyt vain hyvillä mielin odottelemaan viileämpiä säitä!

  1. Oi miten mahtavaa Satu! Uskon että tein hyvän investoinnin. Minä vasta haaveilen Phian neuleesta, mutta kovasti haaveilenkin. 🙂 Olisi kyllä ihana päästä tekemään Phian kanssa yhteistyötä ja testaamaan neuleita. Ihan uusi brändi olisi mahtava päästä ottamaan käyttöön heti tuoreeltaan. 🙂 Toivottavasti neule kestää hyvin käyttöä ja täyttää kaikki toiveesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.