Pigmenttirikasta luonnonkosmetiikkaa – Boho Green Make Up

tunnetila: tykkäys

Tutustuin ensimmäisen kerran värikkääseen Boho Green Make-Up -luonnonkosmetiikkasarjaan kolmisen vuotta sitten. Brändi oli tuolloin juuri lanseerattu Suomessa, ja sain silloin PUR Kaupasta pienen Bohon meikkivalikoiman testiin. Ihastuin meikkeihin välittömästi!

Brändin värikosmetiikassa oli niin huikeat pigmentit etten ollut usein nähnyt. Sarjan minikokoinen ripsiväri oli ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan ripasri, mitä olin koskaan testannut. Huulipunien pysyvyys oli niin ikää parhaita koskaan testaamiani, joten ei ihme että olin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen täysin myyty tällä brändille.

Olin ihan varma, että olen kirjoittanut brändistä blogissani jo moneen otteeseen, mutta niin vaan on, että Boho on saanut blogissani ainoastaan yhden maininnan. Tässä postauksessa ylistän Bohon ripsaria, mutta mikään muu brändin tuotteista ei ole blogiini päässyt.

Nyt on siis korkea aika antaa brändille sen ansaitsemaa tunnustusta, ja kertoa vähän lisää brändistä ja sen tuotteista.
Ranskalainen Boho Green Make-Up on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy laatu, kestävä kehitys, eettiset arvot, luonnonmukaisuus ja järkevä hinnoittelu.

Bohon tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista. Mukana on laaja valikoima meikkejä meikkivoiteesta peiteaineisiin, ja luomiväreistä aurinkopuuteriin. Suuri osa tuotteista on vegaanisia. Myös sarjan kynsilakat ovat luonnonmukaisia ja kaikki tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up -kosmetiikalle on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testettu eläimillä.

Tuotteet on pakattu kevyisiin ja kierrätettäviin pahvipakkauksiin, eikä pakkauksissa ole käytetty esimerkiksi saranoita kansien kiinnittämiseen. Tuotteiden kannet aukeavat näppärästi nostamalla, mutta ne ovat kuitenkin niin tiiviitä, etteivät aukea esim. meikkipussissa pyöriessään.

Mutta sitten itse tuotteisiin! Tein viime viikonloppuna koko meikin Boho Greenin meikkituotteilla, ja testasin silloin ensimmäistä kertaa brändin meikkivoidetta (kuvassa yllä).

Bohon Compact Foundation on voidemainen, hyvin levittyvä, kosteuttava ja kuulas meikkipohja, jolla saa hyvän peittävyyden tuotetta kerrostamalla. Meikkivoide sopii hyvin niin kuivalle kuin sekaihollekin. Vaikuttavia ainesosia on mm. auringonkukka, kandelillavaha, aprikoosiöljy ja -vaha, greipin eteerinen öljy ja oliiviöljy.Levitin meikkivoiteen kasvoilleni sormin, ja sain siistin pohjan aikaiseksi. Voiteen koostumus on todella hyvä. Testiin saamani sävy (02 Beige Clair) näytti purkissa ihan liian tummalta, sormen päässä taas liian harmaalta, mutta kasvoilla voide sulautui ihon sävyyn hyvin. Ehkä pientä hehkua ja lämpimän sävyn häivähdystä olisin siihen kuitenkin kaivannut.

Lämpöä kasvoille sain Bohon aurinkopuuterilla ja poskipunalla. Silmänalusia peittelin (hämmentävän) oranssilla peiteaineella ja valoa toin niin ikää hassunkeltaisella peitepuikolla. Epäilyttävän oranssit ja tipunkeltaiset peiteaineet sulautuvat iholle täydellisesti, ja tuovat kasvoille toivotun peiton ja valon.

Luomiväreissä ja huulipunissa on paljon kauniita sävyjä. Niiden peittävyys ja pysyvyys on erinomainen.  Huultenrajaus-, kajal- ja kulmakynät ovat juuri sellaisia kuin tuotteiden pitää olla. Ne liukuvat iholla hyvin, niissä on runsaasti pigmenttiä ja onnistuneet sävyt. Tykkään koko sarjasta ihan hirveän paljon!

Sain testiin myös kaksi Bohon kynsilakkaa ja BB-voiteen, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testaamaan. Kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia, ja niistä on poistettu kaikki yleisimmät allergeenit sekä haitallisimmat ainesosat. Täytyy pian testata myös niitä.

Onko Teillä kokemusta Boho Green -meikeistä? Jos on, niin mitä tykkäsitte? Onko sarjasta löytynyt joitain ehdottomia lempparituotteita?

Tuotteiden suositushinnat ovat 7,50€-18€. Tuotteiden järkevä hinnoittelu varmistaa sen, että lähes jokaisella on mahdollisuus hankkia laadukasta värikosmetiikkaa luonnomukaisena! Lisäksi Boho Green lahjoittaa vuosittain prosentin liikevaihdostaan järjestölle, joka tekee työtä ympäristön suojelun parissa.

7

(6) Kommentit

 1. miumau says:

  Moi 🙂 Minulta boholta löytyy pari poskipunaa, meikkikyniä, puuteri ja iso kasa luomivärejä. Sekä yksi huulipuna. Kaikista muista tykkään, mutta huulipuna kasautuu huulien reunoille, eli siitä miinus. Mutta kyllä tää merkki on ihan suosikkini. Ripsaria en olekaan kokeillut, olen käyttänyt viimeisimmäksi Avrilin Organicin Volume-ripsiväri’ sekä Avrilin Waterproofia (joka ei kyllä ihan kaikkea vettä kestä…). Mutta ostanpa seuraavaksi tuota bohoa 🙂

  <3

  1. Hei onpa kiva kuulla, että brändi on sinulle jo tuttu! Tykkään tuotteista tosi paljon, myös tuosta huulipunasta. Brändillä taitaa olla ainakin kahta eri huulipunatyyppiä, toinen on mattamaisempi, toinen kiiltävämpi. Mattamaisilla punilla (siis useilla brändeillä, ei vain Boholla) on vähän taipumusta kasautumiseen. Olisikohan sinulla kyseessä juuri mattapuna?

   1. miumau says:

    Juu, hyvin todennäköisesti se on mattapunainen – hyvä tietää, että ei vain boho-ongelma 🙂 Väri on muuten tosi herkullinen, kirkkaapunainen, mutta on jäänyt käyttämättä tuon kerääntymisen vuoksi. Paitsi, jos sekoitan siihen huulirasvaa, mutta silloin se ei ole enää sellainen matta 😀

    1. Totta, mattaisuus menee, mutta hyvä idea sinulta kuitenkin tuo huulirasvaan sekoittaminen. 🙂

 2. Mun tytär tykkää Bohon luomiväristä, tumman oranssista, ainut miinus, että se meni muruksi pienestä kolhusta. (Tai isosta, emme ole oikein tietoisia siitä mitä tapahtui…) Itse ajattelin kokeilla myös tuotteita, kunhan pääsen niiden äärelle. Löydettiin muuten sattumalta Kotkasta ihan pikkuruisesta luontaistarvikeputiikista.

  1. Kiva kuulla, että Bohoa löytyy myös Kotkasta! Harmillista että tyttären luomiväri meni muruksi. Kannattaa googlata miten luomivärin saisi takaisin ehjäksi. Keinoja on vaikka mitä, mutta juuri nyt en osaa neuvoa mikä tapa tuohon luomivärinappiin sopisi. Onneksi tuotteet eivät ole kovin kalliita, joten uuden tuotteen ostaminenkaan ei vie konkurssiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.