Miljardi pöpöä

tunnetila: väsymys

Täällä sitä ollaan, toipilaana edelleen.

Pötköttelin viime viikolla sängyssä torstaista sunnuntai-iltaan. Sunnuntaina viiden maissa päätin käydä lähikaupassa, oli pakko saada happea. Matka kauppaan on noin 300m/suunta. Kun pääsin kaupasta kotiin, olin hikoillut vaatteeni märiksi. Totesin, etten taida olla ihan kunnossa vieläkään.

Kävin eilen lääkärissä. Minulta otettiin kaikki kokeet mitä keksiä saattaa. Lääkärikäynti maksoi 222€. Kaikki arvot olivat erinomaiset hemoglobiinista EKG:hen. CRPkin oli alle 5. Täydellistä.

Hyvä uutinen tässä on se, että minulla ei ole mitään vakavaa sairautta. Huono uutinen taas on se, että elimistössäni jyllää virus, johon ei ole lääkettä. Paitsi lepo. Lepo, lepo, lepo.

On se kyllä kummallista, miten nykyään lähes sairauteen kuin sairauteen alkaa upean teknologian avulla olla jo hoitokeinoja, mutta tavallista kausiflunssaa aiheittavaa virusta ei saada kuriin. Lääkäri totesikin minulle, että jos keksin sellaisen lääkkeen, mikä toimii flunssavirukseen, saan varmasti Nobelin. Houkutteleva ajatus…

Lääkäriaseman odotushuone oli eilen täynnä huonovointisia ihmisiä. Kaikki yskivät, niistivät ja aivastelivat, ja olivat kalman kalpeita. Istuin ihmisten keskellä ja mietin, miten paljon bakteereita tuolien käsinojissa, ovenkahvoissa tai hissin nappuloissa oli. Pelkkä ajatus puistatti.

Lääkäriasemalta lähtiessäni yritin desinfioida käteni, mutta desinfiointiaine oli pumpusta loppunut. Olen nyt aivan varma, että maksoin eilen 222€ miljardista uudesta pöpöstä, jotka tarttuivat lääkärikäynnillä käsiini, ja ovat nyt siirtyneet kehooni.

En ollut yöllä saada unta kun mietin vain kauhuissani, miten uudet pöpöt ja virukset valtaavat yön aikana jo ennestään vastustuskyvyttömässä tilassa olevaa kroppaani. Sanokaa minun sanoneen, ensi viikolla olen taas entistä kovemmassa flunssassa uuden upean viruksen ansiosta.

Lääkäri kertoi, että tällä hetkellä on liikkeellä yli sata erilaista virusta. Yhdestä kun paranee, iskee toinen. Minullakin on kuulema jo luultavasti toinen virus menossa. Mitäpä jos keräisi kerralla koko sarjan!

6

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Hyi pöpöjä! Ei kun käsien kunnollista pesua vaan. Kurja tuo kierteesi! 🙁 yritä jaksaa!
    Itse olen ollut nyt terveenä pidempään…

    1. Kiitos tsempistä Heidi. Alkaa kyllä jo kaatua kotona seinät päälle. Lääkäri onneksi totesi, että kannattaa välillä yrittää käydä ulkoilemassa ettei tule mökkihöperöksi ja saa vähän lisää happea. Kun vaan jaksaisi nousta sängystä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.