Elämä alkaa voittaa

tunnetila: ilo

Arvatkaas mitä? Olen ollut koko tämän viikon töissä ja olo alkaa hiljalleen normalisoitua. IHANAA! Olen ihan valtavan onnellinen jokaisesta terveemmästä päivästä.

Huomasin eilen töistä kotiin kävellessäni listaavani mielessäni kaikkia tämän viikon aikana minua ilahduttaneita asioita. Nauratti, sillä muistin heti hetki sitten näkemäni teatteriesityksen, jossa listattiin hienoja juttuja. Ehkä täytyisi tehdä ihan oma lista, johon voi palata vähän huonompina päivinä.

Seuraavassa muutama minua ilahduttanut asia tämän viikon varrelta.

Se, että jaksaa kävellä. Kun on nukkunut viikon, eikä ole juuri muuhun pystynyt, käveleminen on parasta! Olen kävellyt tällä viikolla parina päivänä töistä kotiin, ja olen iloinnut jokaisesta askeleesta. Aurinko paistaa, ulkona on keväistä, puistoissa on paljon ihmisiä ja minnekään ei ole kiire. Mikäs siinä kävellessä!

Yksityisviesti Instagramissa. Tein viime viikolla Ylen vaalikoneen. Eniten kanssani samaa mieltä olleen ehdokkaan henkilökohtaisessa profiilissa oli asia, joka jäi mietityttämään minua. Tällä viikolla rohkaistuin, etsin eduskuntavaaliehdokkaan Instagramista ja lähetin hänelle yksityisviestin. Ja kuinka ollakaan, sain häneltä pian vastauksen! Aika mahtava juttu. Saattaa olla, että löysin nyt henkilön, jota äänestää.

Yllätyspaketti. Hain maanantaina postista PR-toimistolta tulleen yllätyspaketin täynnä uutuuskosmetiikkaa. Ihanien tuotteiden päällä oli kortti, jossa luki ”Nina, pikaista paranemista! Toivottavasti onnistun piristämään sinua.” Voi kyllä, paketti, ja sen viesti, piristivät ihan valtavasti. Kiitos!

Temptation Island Suomi. Sarjalempparini on täällä taas! Siskoni ei halua myöntää ihmisten kuullen että olemme sukua, jos satun mainitsemaan jotain Temppareista. Tai Love Island Suomesta. Joku noissa ”rakkausrealityissä” kuitenkin viehättää ja viihdyttää minua, ajattelee muut ihmiset niistä mitä tahansa. Hauskaa ”aivot narikkaan” viihdettä, joissa on myös kutkuttavia jännitysmomentteja.

Ruokahalun palautuminen. Huippua tällä viikolla on ollut myös se, että minulle on alkanut maistua ruoka. Kun olin kipeänä, en saanut juuri muuta alas kuin suklaata ja jäätelöä. Nyt alkaa olla flunssa ohi ja kunnollinen ruoka maistuu taas. Ihanaa! Viikon suklaaruokavalio tosin näkyy nyt naamasta. Voihan jättifinnien jättifinni!

Treffit ystävän kanssa. Kävin tiistai-iltana syömässä Helsingissä piipahtaneen ystäväni kanssa. Oli kiva päästä vaihtamaan kuulumisia, ja kun samalla nautin herkullista risottoa hyvällä ruokahalulla, oli aika hyvä fiilis. Kyllä elämä alkaa taas voittaa!

Kuvat: Iina / MouMou

8

(4) Kommentit

  1. Mä voin samaistua sun siskoon! En tajua, miten joku katsoo sitä. LOL Itsellä on jo pelkistä mainosklipeistä niin suuri myötähäpeä, etten vaan pystyisi. 😀 Oma aivot narikkaan viihdettä on katsoa tosielämän murhadokkareita rikosten selvittelyistä, ymmärrän, että joku toinen voi pitää sitä yhtä sekona kuin minä TIS:in katsomista.

    1. 😀 😀 😀 Mä en oikein tiedä mikä mua niissä koukuttaa! Ehkä se on se ihmismielen hauraus, omien periaatteiden murtuminen ja se, miten ihminen oppii noiden viikkojen aikana itsestään ihan valtavasti. Murhamysteerit taas pelottaa mua niin paljon, etten uskalla katsoa niitä yhtään. Musta tulee ihan säikky enkä uskalla käydä yöllä vessassa ellen laita kaikkia valoja päälle, jos olen katsonut jotain liian jännittävää. 😀

  2. Hyvä, että elämä voittaa!

    Vaaliehdokkaasta ei ole vielä hajuakaan, täytyy varmaan kokeilla muutamaa vaalikonetta

    1. Mä taidan tässä tapauksessa luottaa vaalikoneeseen. Paljastus: Äänestän yleensä naista, mutta tässä tapauksessa punnitsen, voisinko tehdä poikkeuksen. Tämän kerran… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.