Blogin parhaita puolia

tunnetila: hauskuus

161016_01

Arvatkaa mikä on mielestäni yksi blogin parhaita puolia? Se, että blogista voi tarkistaa kaikkia asioita jos ei niitä muuten muista.

Olen kaivanut blogini esiin lukemattomia kertoja kun olen halunnut suositella ystävilleni jotain hotellia tai muuta kohdetta jossain ulkomailla, mutten ole siinä hetkessä muistanut hotellin nimeä tai ravintolan tarjontaa. ”Odotas, mä kurkkaan blogista mikä se paikka oli…”

Olen kirjoittanut blogia yli 11 vuotta, joten siinä ajassa blogiin ehtii kertyä aikamoinen tapahtumien arkisto ja tietopankki.

Joskun mietin olenko ihan hölmö kirjoittaessani blogia omasta elämästäni. Ketä oma pieni elämäni muka kiinnostaa? Onko mitään järkeä jakaa asioita ja tapahtumia omasta elämästä verkossa suurelta osin tuntemattomille ihmisille? Sen olen kuitenkin huomannut, että ainakin se järki siinä on, että jos muisti pätkii, niin blogista voi muistella elämän kulkua.

161016_03

trenssi Burberry, huivi Balmuir*, housut Y.A.P., laukku Whistles*, lenkkarit Nike*

161016_06 161016_07

Löydän blogistani silloin tällöin myös pukeutumisinspiraatiota. Tiedän, että omista asukuvista inspiroituminen kuulostaa todella huvittavalta. Olen kuitenkin pukeutumisessa välillä niin kaavoihin kangistunut, että kuljen aina samoissa vaatteissa.

Nytkin kun sää on lämmennyt, olen kulkenut silti kevytuntuvatakissa hiki valuen. Olen miettinyt mihin takkiin untsikan vaihtaisin, mutten ole jaksanut kaivella kaappia ja muistella mitä kevättakkeja minulla on.

Blogin julkaisemattomia postauksia selaillessani törmäsin kuluneella viikolla tähän postaukseen, jossa oli vain nämä siskoni ottamat kuvat pari vuotta sitten tehdyltä Tallinnan reissultamme, eikä tekstiä lainkaan. Näiden kuvien myötä muistin omistavani tämän trenssin, ja nyt olen kulkenut iloisena trenssissäni koko viikon.

Ja hei vielä lopuksi se blogin paras puoli: YSTÄVÄT! Olen menossa tänä iltana juhlimaan vuosien saatossa minulle hyvin rakkaaksi tulleen bloggaajakollegani Iinan synttäreitä. Synttäreille tulee joukko ihania tyyppejä, joista kehenkään en olisi tutustunut ilman bloggaamisen aloittamista yli 11 vuotta sitten.

Onneksi aloitin tämän harrastuksen vuosia sitten, ja onneksi kohtasin sitä kautta myös kaikki Teidät. Ja onneksi minulla on nyt olemassa päiväkirjan tapainen, josta voin vielä mummuna lueskella, mitä kaikkea sitä nuorempana tuli tehtyä!

Kivaa viikonloppua kaikille! Minulla alkaa tämän illan juhlien myötä varsinainen kevään juhlaputki, joka taitaa loppua vasta heinäkuussa! Että hilirimpsistä vaan!

10

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihastuttavaa viikonloppua myös sinulle! 🙂 Hilirimpsistä vaan! 😀

  PS: Ja hyvä, kun aloit blogata: on ollut kiva tutustua sinuun!!

  1. Hilirimpsistä sullekin Tarja! 😀 Olet ihana ja tärkeä! <3

 2. Virpi says:

  <3

  1. <3

 3. Bloggaamisessa on NIIN paljon hyvää! Ja tuo on niin totta, että on kiva palata oman blogin pariin ja lueskella, mitä on puuhannut vuosien varrella. Kiitos blogin olen kasvanut kirjoittajana. Tosin samaa olen miettinyt, että hetkinen, onkos tässä nyt järkeä blogata ”julkisesti”. Edelleenkin yritän blogata ”anonyymisti”, mutta jokunen kaveri ja jopa sukulainen on blogiini löytänyt Instagramin kautta, jonka perustin vähän aikaa sitten…

  1. Bloggaaminen on kyllä yksi parhaista harrastuksista ikinä! 🙂 Niin monipuolista ja kivaa. Mutta hei tuo, kun joku tuttu löytää blogiin tai Instaan, niin se on minustakin edelleen aika pelottavaa. 😀

 4. HeidiV says:

  Loistava muistio 🙂 Ihanaa kun jaat elämääsi meidän kanssa <3 Olen saanut paljon vinkkejä ja inspiraatiota.
  Ihanaa ja kepeää kevättä!

  1. Ihanaa Heidi että jaksat seurata minua vuodesta toiseen, ja napata itsellesi sopivat vinkit arkeen. Kiitos että olet! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.