Maailman kaunein mekko

tunnetila: päättäväisyys

mekko Diane Von Furstenberg, avokkaat Christian Louboutin, korvikset Pernille Corydon

Kun juhlien pukukoodi on ”se vaate, jota käytät liian harvoin, tai joka on liian hieno arkeen”, laitan ehdottomasti päälleni maailman kauneimman Diane von Furstenbergin mekkoni.

Pukeudun mekkoon silläkin uhalla, että mekko näkyy läpi, ettei mekon kanssa voi käyttää rintsikoita, eikä se päällä voi edes istua, koska lähes napaan asti avonainen pääntie paljastaa istuessa ihan kai-ken.

Pukeudun mekkoon siitä huolimatta, että minulla on käsivarsikompleksi, ja olen jo niin vanha, että saisin jättää avonaiset asut hehkeämmässä kunnossa oleville nuoremmille neitokaisille.

Se on kuulkaa hitto niin, että jos minulla on kaapissa maailman kaunein mekko, niin siihen täytyy pukeutua aina tulee mahdollisuus!

Kuvat: Noora / Noora Näppilä

13

(18) Kommentit

 1. Sekä sinä että mekko olette täydellisiä. ❤️

  1. Voi Iina, saatoin ehkä tirauttaa pari kyyneltä kommenttisi vuoksi. Myös ihminen, joka jättää tuollaisen kommentin kun tietää ystävänsä hieman epäröivän kannattiko näitä kuvia julkaista ollenkaan, on täydellinen! <3

  1. Hih, jätän tuplakommenttisi julki, sillä ikinä ei voi saada liikaa kehuja. 😀 😀 😀 Kiitos Tuuli tuplista! <3

 2. Ihana sinä? Toivottavasti puvulle tulee paljon käyttöä.

  1. Kiitos Tuuli! Tuo idea ”överipukeutumisesta” tavallisiin kotona pidettäviin synttärijuhliin oli kyllä mahtava! Täytyisi toteuttaa jatkossakin samaa pukukoodia. Muuten nimittäin saattaa jäädä tämän puvun käyttäminen aika vähälle. 😀

 3. Nyt mun täytyy kyllä Nina frontata sut ja kysyä, että mitä ihmettä tarkoittaa ”…olen jo NIIN vanha että…”?! Nelikymppinen ei ole niin vanha! Viisikymppinen ei ole niin vanha!!! Kuusi-, seitsemän-, kahdeksan- ei edes yhdeksänkymppinen ole niin vanha, etteikö voisi pukeutua maailman kauneimpaan, läpinäkyvimpään ja antavimpaan mekkoon just silloin kun haluaa!!! Ja tuntea itsensä kauniiksi, rohkeaksi maailmannaiseksi, joka ihastuttaa ja kauhistuttaa, herättää tunteen. Se on meidän kaiken ikäisten naisten synnyinoikeus ja suoraansanottuna tehtävä. Iän mukana tuoma painolasti pesii omien korvien välissä, jos sille suo sen mahdollisuuden. Ugh. ?

  Vapputerkuin Mariela juhannuksena 40 vee. ❤️

  1. Amen sister, amen! <3 Mariela, sun jokainen sanasi on totta! Minulla ei ole koskaan ollut ikäkriisiä, ja olen aina ollut sinut itseni ja ikäni kanssa. Viime aikoina olen kuitenkin jostain kumman syystä alkanut miettiä, olisiko mun nelikymppisenä alettava käyttäytyä joidenkin normien mukaisesti. Voinko pukeutua töihin harmaaseen huppariin ja istua töissä koneen ääressä hupparin huppu päässä, tai voinko pukeutua hyvin avonaiseen mekkoon jos haluan? Ehkä taustalla on ajatus siitä, mitä muut ajattelevat. "Eikö toi koskaan aikuistu? Miten noloo että tolla on napaan asti avonainen asu, vaikkei ole enää timmi parikymppinen." En yleensä jaksa miettiä mitä muut ajattelevat, mutta jostain syystä viime aikoina olen kyseenalaistanut monia juttuja itsestäni noiden ajatusten vuoksi. Täytyy lopettaa tuo heti! 🙂 Sitä paitsi mitä se aikuisuus edes on? Jokainen on aikuinen omalla tavallaan, eli juuri niin kuin itse haluaa!

   Ihanaa vappua Mariela! <3

 4. HeidiV says:

  Oikein! Oot upea tuossa upeassa mekossa! <3

  1. Kiitos Heidi! Oot ihana! <3

 5. Mii says:

  Aivan mieletön mekko ja mieletön sinä. Tuollainen mekko suorastaan vaatii päästä juhliin.

  1. Voi ihana Mii, KIITOS! Ja samaa mieltä, ei tällaista mekkoa kannata kaapissa säästää.

 6. Minttu says:

  Toi mekko on kyllä ihan tehty sulle ja aivan upeita olette molemmat!

  1. Voi kiitos Minttu! <3 Oon ihan liikuttunut saamistani kommenteista.

 7. Upea mekko!!! Näyttää niin hyvältä sun päällä. Aina katson miten hyvältä nuo näyttää muilla ja haaveilen omaa, mutta sitten ei tarvi kuin katsoa peiliin ja nähdä omat rintani ja tajuta, että sula mahdottomuus. 😀 Mulla on muutamia DVF:n vaatteita ja se nainen osaa kyllä tehdä leikkauksia, jotka imartelevat minkä kokoisia naisia tahansa. <3

  1. Kiitos ihana Jonna! <3 Tuo DVF:n naisvartaloa imarteleva kaavoitusmaailma on kyllä vertaansa vailla! Ja totta puhut, kerrankin pienehköstä rintavarustuksesta on tämän mekon kanssa iloa. 😀 😀

 8. Susanna says:

  Love it!

  1. Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.