Maailman kaunein mekko

tunnetila: päättäväisyys

mekko Diane Von Furstenberg, avokkaat Christian Louboutin, korvikset Pernille Corydon

Kun juhlien pukukoodi on ”se vaate, jota käytät liian harvoin, tai joka on liian hieno arkeen”, laitan ehdottomasti päälleni maailman kauneimman Diane von Furstenbergin mekkoni.

Pukeudun mekkoon silläkin uhalla, että mekko näkyy läpi, ettei mekon kanssa voi käyttää rintsikoita, eikä se päällä voi edes istua, koska lähes napaan asti avonainen pääntie paljastaa istuessa ihan kai-ken.

Pukeudun mekkoon siitä huolimatta, että minulla on käsivarsikompleksi, ja olen jo niin vanha, että saisin jättää avonaiset asut hehkeämmässä kunnossa oleville nuoremmille neitokaisille.

Se on kuulkaa hitto niin, että jos minulla on kaapissa maailman kaunein mekko, niin siihen täytyy pukeutua aina tulee mahdollisuus!

Kuvat: Noora / Noora Näppilä

13
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Iina / MouMou
  01/05/2019 at 09:38

  Sekä sinä että mekko olette täydellisiä. ❤️

  • Reply
   Nina
   01/05/2019 at 10:22

   Voi Iina, saatoin ehkä tirauttaa pari kyyneltä kommenttisi vuoksi. Myös ihminen, joka jättää tuollaisen kommentin kun tietää ystävänsä hieman epäröivän kannattiko näitä kuvia julkaista ollenkaan, on täydellinen! <3

 • Reply
  Tuuli - Lumo Lifestyle
  01/05/2019 at 10:54

  Ihana sinä?

  • Reply
   Nina
   01/05/2019 at 11:15

   Hih, jätän tuplakommenttisi julki, sillä ikinä ei voi saada liikaa kehuja. 😀 😀 😀 Kiitos Tuuli tuplista! <3

 • Reply
  Tuuli - Lumo Lifestyle
  01/05/2019 at 10:56

  Ihana sinä? Toivottavasti puvulle tulee paljon käyttöä.

  • Reply
   Nina
   01/05/2019 at 11:14

   Kiitos Tuuli! Tuo idea ”överipukeutumisesta” tavallisiin kotona pidettäviin synttärijuhliin oli kyllä mahtava! Täytyisi toteuttaa jatkossakin samaa pukukoodia. Muuten nimittäin saattaa jäädä tämän puvun käyttäminen aika vähälle. 😀

 • Reply
  Mariela
  01/05/2019 at 11:41

  Nyt mun täytyy kyllä Nina frontata sut ja kysyä, että mitä ihmettä tarkoittaa ”…olen jo NIIN vanha että…”?! Nelikymppinen ei ole niin vanha! Viisikymppinen ei ole niin vanha!!! Kuusi-, seitsemän-, kahdeksan- ei edes yhdeksänkymppinen ole niin vanha, etteikö voisi pukeutua maailman kauneimpaan, läpinäkyvimpään ja antavimpaan mekkoon just silloin kun haluaa!!! Ja tuntea itsensä kauniiksi, rohkeaksi maailmannaiseksi, joka ihastuttaa ja kauhistuttaa, herättää tunteen. Se on meidän kaiken ikäisten naisten synnyinoikeus ja suoraansanottuna tehtävä. Iän mukana tuoma painolasti pesii omien korvien välissä, jos sille suo sen mahdollisuuden. Ugh. ?

  Vapputerkuin Mariela juhannuksena 40 vee. ❤️

  • Reply
   Nina
   01/05/2019 at 12:07

   Amen sister, amen! <3 Mariela, sun jokainen sanasi on totta! Minulla ei ole koskaan ollut ikäkriisiä, ja olen aina ollut sinut itseni ja ikäni kanssa. Viime aikoina olen kuitenkin jostain kumman syystä alkanut miettiä, olisiko mun nelikymppisenä alettava käyttäytyä joidenkin normien mukaisesti. Voinko pukeutua töihin harmaaseen huppariin ja istua töissä koneen ääressä hupparin huppu päässä, tai voinko pukeutua hyvin avonaiseen mekkoon jos haluan? Ehkä taustalla on ajatus siitä, mitä muut ajattelevat. "Eikö toi koskaan aikuistu? Miten noloo että tolla on napaan asti avonainen asu, vaikkei ole enää timmi parikymppinen." En yleensä jaksa miettiä mitä muut ajattelevat, mutta jostain syystä viime aikoina olen kyseenalaistanut monia juttuja itsestäni noiden ajatusten vuoksi. Täytyy lopettaa tuo heti! 🙂 Sitä paitsi mitä se aikuisuus edes on? Jokainen on aikuinen omalla tavallaan, eli juuri niin kuin itse haluaa!

   Ihanaa vappua Mariela! <3

 • Reply
  HeidiV
  01/05/2019 at 15:55

  Oikein! Oot upea tuossa upeassa mekossa! <3

  • Reply
   Nina
   01/05/2019 at 20:21

   Kiitos Heidi! Oot ihana! <3

 • Reply
  Mii
  02/05/2019 at 20:12

  Aivan mieletön mekko ja mieletön sinä. Tuollainen mekko suorastaan vaatii päästä juhliin.

  • Reply
   Nina
   03/05/2019 at 09:27

   Voi ihana Mii, KIITOS! Ja samaa mieltä, ei tällaista mekkoa kannata kaapissa säästää.

 • Reply
  Minttu
  07/05/2019 at 10:02

  Toi mekko on kyllä ihan tehty sulle ja aivan upeita olette molemmat!

  • Reply
   Nina
   07/05/2019 at 15:39

   Voi kiitos Minttu! <3 Oon ihan liikuttunut saamistani kommenteista.

 • Reply
  JonnaH.
  07/05/2019 at 11:44

  Upea mekko!!! Näyttää niin hyvältä sun päällä. Aina katson miten hyvältä nuo näyttää muilla ja haaveilen omaa, mutta sitten ei tarvi kuin katsoa peiliin ja nähdä omat rintani ja tajuta, että sula mahdottomuus. 😀 Mulla on muutamia DVF:n vaatteita ja se nainen osaa kyllä tehdä leikkauksia, jotka imartelevat minkä kokoisia naisia tahansa. <3

  • Reply
   Nina
   07/05/2019 at 15:41

   Kiitos ihana Jonna! <3 Tuo DVF:n naisvartaloa imarteleva kaavoitusmaailma on kyllä vertaansa vailla! Ja totta puhut, kerrankin pienehköstä rintavarustuksesta on tämän mekon kanssa iloa. 😀 😀

 • Reply
  Susanna
  15/03/2020 at 12:13

  Love it!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.