Kasvonpiirteet esiin napakan hieronnan avulla – Lift Summum

tunnetila: tykkäys

*hoito saatu*

Muistatteko kun kävin viime keväänä tutustumassa ranskalaisen ammattikosmetiikkasarja Guinotin hämmästyttävän tehokkaaseen Hydraderm Superior -yhdistelmähoitoon? Hoito kohotti, kosteutti ja kirkasti ihoani silminnähden, ja päätin hoidon jälkeen mennä kyseiseen kasvohoitoon aina silloin, kun haluan näyttää mahdollisimman hehkeältä.

Testaamani yhdistelmähoidon Hydradermie Lift -osio oli todella tehokkaasti kasvoja kohottava, mutta se tuntui hassulta ja vähän ärsyttävältä. Hoidossa kasvolihaksia nimittäin jumpattiin sähkövirran avulla, ja hoidon aikana kasvoni nykivät tahtomattani suuntaan ja toiseen. Tunne ei ollut kovinkaan miellyttävä.

Tänä keväänä Guinot lanseerasi uuden kiinteyttävän hoidon kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Lift Summum -hoidon* erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote rypyille. Hoidon lopputuloksena luvataan olevan kiinteä, kirkas ja kohonnut ilme.

Olin innoissani päästessäni testaamaan hoitoa. Kiinnosti nimittäin valtavasti nähdä, voiko kohottavan vaikutuksen saada kasvoille käsin tehdyn hieronnan, ja tehokkaiden hoitotuotteiden avulla.

Noin tunnin kestävä hoito alkaa puhdistuksella ja sitä seuraa todella tehokas kaksoiskuorinta. Mikrohiukkaskuorinnan ja hedelmähappokuorinnan jälkeen iholle imeytetään kiinteyttävä hierontaseerumi ihoa napakoittavalla erikoishieronnalla.

Hieronnan jälkeen kasvojen rypyt käydään läpi ryppyjä tasoittavalla paikallishoitoaineella (hyaluronihappo). Sen jälkeen kasvoille laitetaan vielä kiinteyttävä harsonaamio ja decolteelle silottava naamio. Lopuksi iholle laitetaan loppuvoiteet.

Hoito on todella kokonaisvaltainen, vaikkei sen kesto ole kuin noin tunti. Lift Summum -hoidon jälkeen ihoni oli kuulas ja sävyltään kaunis ja tasainen. Ainoastaan leuassa näkyi pientä punoitusta, mikä on minkä tahansa kasvohoidon jälkeen täysin normaalia.

Leukalinjani oli kohonnut, mutta ei niin näkyvästi, mitä Hydradermie Lift -hoidon jälkeen. Vaikka kasvojen kohotus ei ollut niin näkyvä mitä aiemmin testaamassani hoidossa, niin hieromalla tehty leukalinjan kohotus oli huomattavasti miellyttävämpi kokemus kuin koneella iholle tuotu sähkövirta.

Kiinteyttävät ja heleyttävät vaikutukset näkyivät kasvoissa heti hoidon jälkeen ja huomaan vaikutukset iholla edelleen, vaikka hoidosta on jo pari viikkoa.

Sain hoidon jälkeen mukaani muutaman Guinot -tuotteen tulosten ylläpitoa ja kotihoitoa varten. Kasvoille sain kiinteyttävän ja kohottavan Lift Summum -voiteen, jota voi käyttää aamuin illoin. Decolteelle sain nuorentavan, tasoittavan ja kiinteyttävän Longue Vie Décolleté -seerumin, jota voi käyttää niin ikää aamuin illoin.

Olen aiemmin laiminlyönyt decolteen hoidon täysin, enkä ole koskaan laittanut rintojen, decolteen tai kaulan iholle mitään muuta kuin tavallisia kasvo- tai vartalovoiteita tai öljyjä. Tulevaa kesää ja avonaisempien toppien käyttöä silmällä pitäen voisinkin nyt aloittaa decolteen hoitamisen uudella tuotteella hyvissä ajoin.

Näiden tuotteiden lisäksi sain testiin Masque Eclat Lifting -kangasnaamion, jonka käyttöä suositellaan esimerkiksi juhlia edeltävänä iltana. Kangasnaamion tehoaineet kohottavat ja freesaavat ilmettä yön aikana, ja virkistyneille kasvoille on seuraavana aamuna mukava tehdä juhlameikki.

Jos kiinteyttävät ja kasvoja liftaavat hoidot kiinnostavat, suosittelen ehtottomasti testaamaan Guinot -hoitoja! Olen tykännyt molemmista testaamistani hoidoista, ja mikä parasta, molempien aikaansaamat tulokset näkyivät kasvoillani useamman viikon.

Lift Summum -hoidon suositushinta hoitolassa on 85-105€.

Lähimmän Guinot -hoitolasi löydät täältä.

Kuvat minusta: Veera Ketola

4

(3) Kommentit

  1. Se sun edellinen postaus näistä hoidoista vakuutti jo mut täysin! <3

    1. Ihana kuulla Iina! <3 Mutta kyllä, nämä on ihan uskomattoman tehokkaita ja toimivia! Luottohoitoja suorastaan.

  2. […] voiteen testiin viime keväänä testattuani Lift Summum kasvohoitoa*, ja olen jostain syystä säästellyt tehokasta ja arvokasta voidetta ”pahan päivän […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.