Balmuirin syksy/talvi 19 (+arvonta)

tunnetila: tykkäys

Kävin viime viikolla tutustumassa Balmuirin tulevaan syksyyn ja vähän myös kevään 2020 uutuuksiin. Upeista kodintekstiileistään monille tutuksi tulleen Balmuirin kodintuotevalikoimaa on tulevaksi syksyksi selkeästi kavennettu, ja uusin aluevaltaus on klassisen kauniit vaatteet.

Valikoimissa on toki edelleen runsaasti kodintuotteita, mutta esimerkiksi pussilakana- ja pyyhemalleja on vähennetty, ja mallistojen uudistaminen on tehty uusien upeiden värien avulla.

Muutos on mielestäni fiksu. Ainakin itse tarvitsen useammin uusia vaatteita kuin vaikkapa pyyhkeitä tai pussilakanoita. Minulla on käytössä Balmuirilta tummanharmaat ja beiget pyyhkeet, jotka olen ostanut molemmat vähintään viisi, ehkä jopa seitsemän vuotta sitten. Pyyhkeet on edelleen jatkuvassa käytössä, eivätkä ne ole menneet miksikään. Miksi siis hankkisin uutta, jos vanhat on vielä hyvässä kunnossa?

On totta, että vaatealalla kilpailu on erittäin kovaa. Uskon kuitenkin, että ylellisistä materiaaleista valmistetut vaatteet, kauniit asusteet, upeat nahkalaukut sekä laadukkaat kodintuotteet ovat yhdessä niin hyvä kombo, että se kyllä löytää asiakaskuntansa laatutietoisten ja suomalaista suunnittelua arvostavien kuluttajien joukosta.


Osaksi Balmuirin brändiä on perustettu BMuir-mallisto, josta löytyy tällä hetkellä ihania kashmir- ja pellavavaatteita. Tulevana syksynä vaatemallisto laajenee, ja kashmirin ja pellavan lisäksi mallistoon saadaan kaunista silkkiä ja mohairia. Vaatteet olivat aivan ihania! Mallit olivat klassisia ja monikäyttöisiä, ja vaatteissa käytetyt värit tyylikkäitä ja helposti yhdisteltäviä.

BMuirin uudet silkkivaatteet on valmistettu paksusta kiinalaisesta silkistä, ja ne myös ommellaan Kiinassa, missä silkkikulttuurilla on satoja vuosia vanhat perinteet ja osaaminen. Ja hei muuten, ensi keväänä neuloksiin saadaan vielä yksi iki-ihana materiaali, silkki-kashmir. Ai että!

Myös Balmuirin ehkä tunnetuimmat tuotteet, erilaiset huivit, olivat saaneet tulevaan syksyyn trendivärityksen. Upea metsänvihreä, hehkuva sinapinkeltainen ja erilaiset violetit toivat tuttuihin tuotteisiin uutta ilmettä. Etenkin tuo syvä tumma vihreä oli uusista väreistä suosikkini.

Luitteko muuten, että oululainen Balmuir on juuri myyty Luhdalle? Balmuirin omistaja Heidi Jaara on kertonut etsineensä Balmuirille uutta omistajaa jo yli kolme vuotta. Vaikka tarjouksia tuli myös ulkomaisilta yrityksiltä, niin Heidi halusi Balmuirille suomalaisen jatkajan.

Nyt Balmuir on lopulta myyty Polap-Teamille, joka on Luhta-brändistä tunnetun L-Fashion Groupin emoyritys. Eli kotimainen omistus jatkuu edelleen, hurraa!





Kirjoitin edellisessä postauksessani, että olen tietoisesti ottanut blogini kanssa viime aikoina aika rennosti. Myönsin, että postauksia on tullut harvakseltaan. Hitaasta postaustahdista huolimatta kukaan, siis EI KUKAAN Teistä ole kertaakaan kysynyt minulta missä postaukset viipyvät, tai miksi en kirjoita mitään.

Olette joskus kommentoineet, että jos minusta joskus tuntuu että jaksamiseni on kortilla, niin Te kyllä odotatte ja hyvinvointini on Teille tärkeintä. ”Ota aikaa itsellesi, me kyllä ollaan täällä!” Olen viime viikkojen aikana huomannut tämän pitävän paikkansa, ja ollut siitä todella onnellinen. KIITOS TEILLE, olette upeita!

Haluankin nyt kiittää yhtä Teistä ylellisellä lahjalla. Sain Balmuirin pr-tapahtumasta mukaani ihanan yllätyksen: Balmuirin musta-valkoisen Forli- silkkihuivin* ja Balmuiria varten tehdyn Chjokon suklaalevyn*. Päätin, että Te ansaitsette nyt jotain kivaa, joten arvon huivin ja suklaan yhdelle Teistä.

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttisi tähän postaukseen sunnuntai-iltaan 19.5. klo 18 mennessä. Onnea kaikille arvontaan, ja kiitos vielä. Olette huippuja!

10

(72) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihania! Haaveilen edelleen Balmuirin kashmirisesta kotitakista. Eikös sulla ole se harmaana? Se on ihana! <3

    1. Joo, mulla on se harmaana ja RAKASTAN sitä! Huomasin juuri, että kotitakki alkaa hiutua puhki pepun kohdalta. Nouuuu! Mutta kyllä se valtavan kovassa käytössä on ollutkin jo useamman vuoden!

  2. Paula says:

    No on kyllä ihanan näköisiä ja tykkäsin noista väreistä.

    1. Niin on, tosi kauniita, ja värit tosi kivat!

  3. Kukka says:

    Tuo huivi on kyllä ihana!

    Ja samaa mieltä, oma hyvinvointi aina kaiken edelle!

    Tässä juuri mietin, kenelle Balmuir myytiin. En jaksanut vain vielä tarkistaa. Kiitos siis tiedosta! Luhta on varmasti hyvä uusi omistaja!

    1. Minäkin olen tosi iloinen tuosta Luhdan omistuksesta. Toivotaan että Luhta saa brändin lentoon vielä entistä korkeammalle. Balmuirhan tähtää kovasti laajentumaan ulkomaille, enkä keksi yhtään syytä miksi se ei tavoitteessaan onnistuisi.

  4. anna s. says:

    Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

    1. Jee, kiva että olet Anna mukana! 🙂

  5. Marianne Laaksovirta says:

    Ihana Balmuir

    1. Balmuir on kyllä ihana!

  6. Jenni says:

    Onneksi tekemisiäsi ja fiiliksiäsi voi seurata myös instassa, niin postauksiakin jaksaa odotella! On vain ihailtavaa, että priorisoit aikaasi siten, että aikaa jää enemmän asioille, jotka antavat energiaa ja tuottavat hyvää oloa. ?

    PS. Ihana arvonta, ihan sinun tyylinen! ?

    1. Voi ihana Jenni, ihan VALTAVA KIITOS kommentistasi! Et tiedä miten hyvältä tuo kommentti tuntui. <3

  7. Else says:

    Hei !
    Kyllä Balmuirin tuotteet ovat ihania. Kaulaliinoja ja pipoja on useita itsellä. Mielelläni mukana arvonnassa. Kiitos. E.H

    1. Minulla on myös Balmuirin kaulaliinoja ja pipoja vino pino. Kun on kerran kashmiriin kietoutunut, ei mitään muuta haluakaan. 🙂

  8. JennaO says:

    Luhta varmasti vie Brändin vielä laajemmin kansainvälisille markkinoille! Etenkin Aasiaan heillä on hyvät kontaktit. Minulla on 2 laukkua Balmuirilta ja olen ollut todella tyytyväinen niiden laatuun. Kaunis huivikin kelpaisi 🙂

    1. Samaa mieltä Luhdan tuomista mahdollisuuksista. Toivotaan että kansainvälistyminen onnistuu suunnitellusti. 🙂

  9. Anniina Lång says:

    Mukana :))

    1. Jee! 🙂

  10. Mimo says:

    Yhtään en omista, mutta paljon, paljon positiivista lukenut. Ehkä nyt onni matkassa – olen siis mukana arvonnassa!

    1. Pidetään peukkuja! 🙂

  11. Seijahannele says:

    Huivi, kylpytakki ja torkkupeite löytyvät jo kotoa. Hattuja ja baskereitakin olen mallaillut… Toki Balmuirin tuotteista ”kelpaisi” ihan minkä/mitkä tahansa.

    1. Oih, torkkupeite!!! Balmuirin torkkupeite olisi ihana! Minulla vaan on niin monta torkkupeittoa, etten pysty perustelemaan itselleni enää yhdenkään uuden torkkupeiton ostamista. 😀

  12. Tarja says:

    Balmuirin tuotteet on kyllä huippulaadukkaita ja niin kauniita! Haaveilen edelleen mustan Helsinki-huivin kaveriksi jostakin värikkäämästä kuin myös nuo neuleet kiinnostaisivat. Minulla on tuo ihana Chiara-huivi edelleen lahjapussissa, koska en ole raaskinut ottaa sitä käyttöön – se jotenkin vaatii jotain spesiaalia ainakin ensimmäiseen ”ulkoilutukseen” 🙂

    Ja kylläpä se kuule niin on, että sinä olet tärkein, eikä sinun pidä tätä blogia(kaan) pitää oman jaksamisesi kustannuksella! <3
    Aurinkoisia päiviä toivotellen,
    Tarja

    PS: En osallistu tällä kertaa arvontaan; en tarvitse tällä hetkellä mitään 🙂

    1. Ihana ihana Tarja! Tämä yksittäinen kommenttisi kertoo sinusta ihan kaiken olellisen. Niin monta pientä, mutta valtavan informatiivista asiaa parissa lauseessa. Olet <3 <3 <3

      1. Tarja says:

        Ite oot <3 <3 <3
        t. "the grazy scarf lady from Oulu" 😀

        1. 😀 <3 <3 <3

  13. Minna says:

    Mukana 🙂 Ihania tuotteita! Aurinkoista kesän odotusta 🙂

    1. Aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin Minna! 🙂

  14. Katja O says:

    Yhden paksumman Balmuir-huivin omistan ennestään. Silkkinen olisi ihana ja kesäisen keveä.

    1. Tuo silkkihuivi on kyllä ihanan keveä ja samalla tosi tyylikäs!

  15. MarjaKoo says:

    Voi sitä onnekasta, jota saat paketilla hemmotella! Toiveikkaana mukana arvonnassa.

    1. Toivotaan että sinua lykästää! 🙂

  16. Saara says:

    Minä mukana!!

    1. Jee! Peukut pystyyn! 🙂

  17. Henna Holappa says:

    Balmuirin tuotteet on minulle tuttuja, omistan huivin ja kylpytakin, aivan ihania molemmat. Osallistun arvontaan. Ajattelin tilata miehelleni jotain hääpäivämme lahjaksi.

    1. Oi, ihania Balmuirin juttuja omistat! Olen itsekin hankkinut Balmuirin tuotteita lahjaksi. Ne ilahduttavat aina!

  18. Anni says:

    mukana!

    1. Jee!

  19. Jonskuti says:

    Tämä olisi eka Balmuirini, pelkään että jäisin koukkuun ja Balmuiria olisi saatava lisää enkä tyytyisi enään mihinkään muuhun ?
    Niinkuin aika monelle on käynyt?

    1. Jep, täällä ilmoittautuu yksi koukkuun jäänyt. 😀 Onneksi brändi on kotimainen niin ostan sitä vähän paremmalla mielellä kuin ulkomaisia tuotteita. 🙂

  20. Viola says:

    Minulla on yksi ihana Balmuirin kaulahuivi talvikäytössä. Toisellekin löytyisi koti :).

    1. Minullakin on vaikka mitä Balmuirin tuotteita, mutta lisää mahtuisi silti aina. 😀

  21. KaroliinaKoo says:

    Ihana musta-valkoinen huivi, joka sopisi erinomaisesti kesän juhliin ?

    1. Tämä huivi on kyllä todella juhlava!

  22. klaara says:

    Mukana arvonnassa. Kyllä meidän kaikkien pitäisi tutkia omaa ostokäyttäytymistämme. Halpa tuote on lähes poikkeuksetta huono tuote, ja sekin maksaa rahaa vaikka vähemmän ostohetkellä. Vähennetään kulutusta ja ostetaan laatua-

    1. Samaa mieltä klaara! Mielummin yksi hyvä ja laadukas, kuin monta huonoa.

  23. Sarianna says:

    Mukana, kiva arvonta!

    1. Jee! Onnea arvontaan! 🙂

  24. Heinik says:

    Mukana 🙂 Olen aina hypistellyt ja ihastellut Balmuirin huiveja, aivan ihania ja laadukkaita!

    1. Balmuir on kyllä ihana! Onnea arvontaan! 🙂

  25. Kaura says:

    Mukana, ihana arvonta.

    1. Jee! Kiva että olet mukana! 🙂

  26. Ulla says:

    Kauniita ovat,ihania uusia värejä. Olisi kiva kokeilla tuota kapeaa huivia vyönä mustaan mekkoon!

    1. Tuo huivi olisi TÄYDELLINEN vyö mustan mekon kanssa! <3

  27. Ellu says:

    Haaveilen Balmuirin Helsinki-huivista ja shopperista, jotka molemmat ovat niin arvokkaita, etten raaski ostaa 🙂 Mutta haaveilla voi silti 😉 Tuollainen silkkihuivikin olisi ihana lisä vaatekaappiini 🙂

    1. Balmuirin silkit on kashmirin lisäksi ihania!

  28. Ellu says:

    Kommenttini ei tainnutkaan tulla perille. Kerroin vaan, että haaveilen Balmuirin Helsinki-huivista ja shopperista, jotka molemmat ovat niin arvokkaita, etten taida raaskia ostaa niitä koskaan 🙂 Mutta onneks voi haaveilla 🙂 Ja tuo silkkihuivi olisi ihana lisä vaatekaappiini. Niin ja ei pelkästään kaappiin vaan käyttöön 🙂

    1. Tuli tuplakommentti, mutta ei se haittaa! <3 Nuo kaksi on kyllä hyvät haaveet. Niin upeat ja klassiset tuotteet, ja vielä niin ihana laatu molemmissa. Toivottavasti saat joskus omasi, siis molemmat, huivin JA laukun! 🙂

  29. hilkka says:

    Mukana arvonnassa. Balmuirin tuotteet on ihania 🙂

    1. Tsemppiä arvontaan! 🙂

  30. Hammi says:

    Minulla on muutama Balmuirin kashmirhuivi enkä oikeastaan muita enää käytäkään. Kesäisempään pukeutumiseen silkkihuivi olisi ihana.

    Kommentoin muuten taannoin Zadaa-postaukseesi pettymyksestäni, kun myyjä ei koskaan reagoinutkaan ostooni mutta uskallauduin kokeilemaan uudelleen. Nyt kaikki sujui kuin tanssi ja sain itselleni ihanan laatumekon oikein mukavaan hintaan.

    1. Hei ihana kuulla että sait positiivisemman Zadaa-kokemuksen! Minulla on ollut siellä niin hyviä kokemuksia, että harmittaa tosi paljon jos jolle kulle sattuu huonompi tuuri.

  31. Nanni says:

    Mukana arvonnassa, olisi ihana lisä itselle, suklaa katoaisi myös heti ? Ihanaa kohta alkavaa kesää!

    1. Hih, suklaa on kyllä mukava bonus tähän arvontaan. 🙂

  32. Sanna says:

    Balmuirilla on niin ihania tuotteita ja vielä suomalainen yritys! Ihanaa kesää Nina 🙂

    1. Ihanaa kesää sinullekin Sanna! Ja kyllä, suositaan kotimaista aina kun se on mahdollista! 🙂

  33. Emilia says:

    Balmuirin tuotteet on ah niin ihania, mutta vielä(kään) en ole mitään saanut ostettua ☺️ Se sinulta löytyvä kotitakki on kyllä ihana..

    1. Se kotitakki on ihanin! Tekee kotona köllimisestä suorastaan luksusta. 🙂

  34. Elise H. says:

    Mukana ihanassa arvonnassa 🙂 Minun kaapistani tai kodistani ei vielä Balmuiria löydy!

    1. Oi, nyt olisi korkea aika saada Balmuiria kaappiin. 🙂

  35. Elina K-P says:

    Mukana arvonnassa. Huivi olisi ihana voitto!

    1. Pidetään peukkuja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.