Huono kesävaateostelija ja arvonnan voittaja

tunnetila: tykkäys

Terveiset Tampereelta! Kaikki Instagramiani seuraavat tietävät, että vietin viime viikonlopun Tampereella. Reissu oli huumaavan ihana! Sää oli lähes helteinen ja Tampere antoi parastaan.

Tapasin ison liudan ystäviä, shoppailin (vihdoin!!), istuin picknikillä, juhlin ystäväni syntymäpäivää, yövyin lempparihotellissani, herkuttelin ja imin Tampereen museotarjonnasta kaiken sen, mitä muutamissa hetkissä ehdin.

Ajattelin kirjoittaa kunnollisen Tampere-postauksen vielä tällä viikolla, mutta sitä ennen on pakko sanoa muutama sananen tekemistäni vaateostoksista. Päätin nimittäin junassa istuessani, että heti kun pääsen Tampereelle, suuntaan kesävaateostoksille. Päätin, etten osta mitään muuta kuin kesäisiä juttuja, sillä käsillä oli kevään ensimmäinen ihan oikeasti lämmin päivä.

Arvatkaapa mitä ostin? Mustat farkut, mustat nahkahousut, mohairneuleen ja oikein paksun babyalpakka-neuleen. Että miten meni niinku omasta mielestä nuo kesävaateostokset..? Jep, olen edelleen täysin toivoton kesävaateostelija!

pusero Marimekko, housut J.A.P., huivi Balmuir*, tennarit Pomar*, sormus ja korvikset Lillan Helsinki*

Mutta sitten itse asiaan. Arvoin nimittäin eilen illalla Balmuirin ihanan lahjan kaikkien edelliseen postaukseen kommentoineiden kesken. Kiitos jokaiselle kommentin jättäneelle, ilahdutitte minua valtavasti!

Mieheni toimi tällä kertaa onnettarena, ja tällä kertaa Balmuirin huivin ja Chjokon suklaalevyn voitti nimimerkki Heinik. Onnea Heinik! Heinille on laitettu sähköpostia.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Olette tärkeitä!

Kuvat: Vilma

6

(2) Kommentit

  1. Tarja says:

    No putkeenhan se meni 😀 Lohdutuksena, että pidät noita ostoksia paljon enemmän kuin kesävaatteita: kesä on niin onnettoman lyhyt Suomessa. Hyviä ostoksia siis teit. Vaikka en niin kovin tykkää talvesta, niin aina keväisin minua ahdistaa hirveästi ne ensimmäiset lämpimät päivät. Ei osaa yhtään pukeutua, eikä edes muista, mitä piti viime kesänä (jos ne nyt mahtuvat edes päällekään). Helteet ovat oikeastaan aika tylsää aikaa, kun tuntuu, ettei haluaisi pitää vaatteita ollenkaan. ja töissä pitäisi käydä… Toivotaan siis riittävän lämmintä, ei liian kuumaa kesää 😀 Lapsetkin totesivat eilen illalla, kun oli +20, että tämä on kaikista mukavin sää, kun on lämmintä ja käy tuulenviri, muttei ole kuuma – ”totuus tulee lapsen suusta”!

    Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle! <3

    1. Juuri totesin ostoksia tehdessäni myyjän kanssa, että näitä ostoksia tulee Suomessa taatusti käytettyä PALJON useammin kuin kesävaatteita. Myös siis jopa kesällä: 😀 Eli järkevä ostos tosiaan. Minä rakastan hellettä, mutta silloin, jos olen helteiden aikaan lomalla. Pukeutuminen helteellä töihin on ihan kamalaa! Ulkona on kuuma, toimistossa ilmastointi ja välillä kylmä. Sitten taas jos ilmastointi ei puhalla, niin silloin ei tule työnteosta mitään kun on liian hiki. 😀 Eli Suomeen on säädettävä laki: jos lämmintä on yli +25, on kaikilla halukkailla vapaapäivä! (Ja jäätelönmyyjille provikkapalkka helteellä, niin suostuvat olemaan töissä kun kauppa käy ahkerasti.)

      Aurinkoa sinunkin viikkoosi Tarja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.