Matkalla Montenegroon

tunnetila: ilo

Se on kuulkaa perinteisen kesälomareissun vuoro nyt! Tänä kesänä halusimme paikkaan, jossa emme ole aikaisemmin käyneet. Halusimme kohteen, joka sijaitsee kohtuullisen lentomatkan päässä, aika lähellä Euroopassa.

Halusimme lämpöä ja biitsejä, kaunista luontoa ja mielenkiintoista historiaa. ”Tätä haluaisin lomaltani” -listalla oli niin ikää löhöilyä, mutta myös patikointia ja muuta liikuntaa. Yksi kriteereistä oli kohteen kohtuullinen hintataso.

Pitkien pähkäilyjen jälkeen päädyimme Montenegroon. Tai siis lennämme ensin Dubrovnikiin (kuulema todella kallista ja liikaa turisteja, uh), ja jatkamme siitä muutaman päivän päästä Montenegroon.

mekko Uniqlo, second hand/Zadaa, laukku Marc Jacobs, tennarit Pomar*, korvikset Pernille Corydon, matkalaukku Rimowa

Olemme olleet aikaisemmin Kroatiassa, ja siellä sijaitsee yksi ihanimmista matkakohteista, jossa olen koskaan ollut, Rovinj. Kroatiasta muutenkin tykänneenä päätimme ottaa Finnairin lennot Dubrovnikiin, vaikka Suomesta pääsisi myös suoraan Montenegroon, Tivatiin.

Kroatiassa käymme siis vain Dubrovnikissa, Montenegrossa ajattelimme tapamme mukaan vähän reissata. Olen varannut majoitukset jo etukäteen Kotorista, Budvasta ja Herceg Novista, mutta Kotorista käsin ajattelimme tehdä päivävaelluksia läheiseen vuoristoon ja myös ”ihmisten ilmoille” Tivatiin.

Tosi kiva päästä näkemään kokonaan uusi maa! Jos Teillä on Dubrovnikiin tai Montenegroon joitain kivoja matkavinkkejä, niin otan niitä mielelläni vastaan.

Heippa sitten, palataan asiaan reissusta! Blogia en päivitä (paitsi pari postausta olen ajastanut ensi viikolle että saatte edes vähän jotain kesälukemista), mutta Instassa julkaisen matkakuvia, jos netti toimii reissun päällä.

Ps. Postauksen kuvat on surullisen kuuluisalta juhannusreissultamme Ouluun. Norwegian ei siis lennä Dubrovnikiin Helsingistä, jos joku kuvasta sattui sellaista miettimään.

5
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tarja
  11/07/2019 at 10:12

  Ihanaa ja rentouttavaa matkaa Nina! Toivottavasti saat siellä vähän nauttia lämmöstäkin, kun sitä ei (ainakaan täällä perällä) ole viljalti ollut tarjolla… Me lähdemme hytisemään mummolaan, jossa onneksi tarjolla koiraterapiaa! <3

  • Reply
   Nina
   11/07/2019 at 10:15

   Kiitos Tarja! Lämmintä pitäisi kohteessa piisata. Taitaa olla myös sadetta luvassa, mutta eiköhän me sekin kestetä. Kunhan ei ole kylmä! 🙂 Mukavaa mummolaa teille, koiraterapia on PARASTA!!! <3

 • Reply
  Tuuli - Lumo Lifestyle
  11/07/2019 at 20:26

  Aurinkoista matkaa, siellä taitaakin olla vähän lämpimämpää kuin täällä. Ja sujuvampaa kotimatkaa sitten kuin Oulusta!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.