Kotimaista kauraa kasvoille – vinkki House of Organicin Luonnonkosmetiikan päiville

tunnetila: vinkkaus

*Yhteistyössä House of Organic, postaus sisältää mainoslinkkejä*

Oletko jo pidempään halunnut kokeilla ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, muttet ole tiennyt mihin sarjaan tarttua? Pelottaako, että iho alkaa reagoida luonnonkosmetiikkaan vaihdettaessa? Mietityttääkö, miten luonnosta poimitut tehoaineet toimivat herkälle ja usein ohuelle suomalaiselle iholle?

Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta yllä mainitsemani jutut mietityttävät, niin tässäpä Teille ratkaisu! Olen löytänyt aivan ihanan, herkälle iholle soveltuvan, ja kaiken lisäksi kotimaisen ihonhoitosarjan, Laponie of Scandinavia.

Viime vuonna lanseerattu uusi kotimainen ihonhoitosarja sisältää tällä hetkellä kuusi tuotetta. Kaksi putsaria (puhdistusmaito ja -geeli), kasvoveden, kasvovoiteen, kasvoöljyn ja yleisvoiteen. Tarkoin valituista raaka-aineista koostuvat tuotteet ovat pelkistettyjä mutta tehokkaita. Ne ovat vegaanisia ja tietysti myös eläinkokeettomia.

Sarjan kaikki tuotteet kehitetään Suomessa brändin omassa laboratoriossa ja ne myös valmistetaan Suomessa tai Ruotsissa.

Laponie of Scandinavia -tuotteet ovat pakkauksiltaan ehdottomasti kauneimmat luonnonkosmetiikkatuotteet, mitä olen koskaan nähnyt. Myönnänkin ihastuneeni brändiin aluksi pelkän ulkokuoren vuoksi. Kun sitten sain tuotteet itselleni testiin*, olin lopullisesti myyty.

Laponie of Scandinavia -tuotteet on suunniteltu herkälle iholle, ja yksi niiden pääraaka-aineista onkin ihoa tunnetusti rauhoittava kotimainen kaura. Tuotteissa ei ole käytetty hajusteita, joten etenkin kasvoöljy ja kasvovoide tuoksuvat ihan kauralle.

Tiedätte, että rakastan kaurapuuroa, joten en voi muuta kuin rakastaa myös näiden tuotteiden tuoksua. Tuttu, turvallinen, luotettava ja rauhoittava. Nuo sanat pätevät niin kaurapuuroon, kuin myös näihin ihonhoitotuotteisiinkin.

Ajattelin vinkata Teille tästä ihanasta sarjasta juuri nyt, sillä luonnonkosmetiikan verkkokauppa House of Organicissa alkoi eilen Luonnonkosmetiikan päivät. Tarjolla on valtava valikoima suosikkituotteita loistavin alehinnoin.

Myös muutama tuotesuosikkini Laponie of Scandinavialta on mukana alessa, joten nyt olisi oiva mahdollisuus päästä testaamaan (normaalistikin hyvin kohtuuhintaista) tuoteperhettä tavallista edullisemmin.

Minulla on tällä hetkellä käytössäni Laponie of Scandinavialta neljä tuotetta, enkä millään osaa valita niistä vain yhtä suosikkia. Tykkään kaikista ihan yhtä paljon.

Sarjan kevyt kasvovoide* levittyy iholle hyvin, tuoksuu taivaalliselta ja keveydestään huolimatta se riittää kosteuttamaan ihoni päivisin sellaisenaan, ainakin näin kesän ja alkusyksyn lämpötiloissa. Kasvovoidetta voi halutessaan käyttää myös silmänympärysvoiteena.

Iltaisin, jos ihoni kaipaa kevyen voiteen lisäksi ekstrakosteutusta, laitan kasvoilleni sarjan kasvoöljyä*. Kasvoöljy sisältää korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä, rauhoittavaa vadelmansiemenöljyä ja uudistavaa ruusunmarjaöljyä. Ihan superihana tuote tämäkin!

Kasvoöljyä voi käyttää sellaisenaan, tai sitä voi lisätä kasvovoiteeseen vaikka vain yhden tipan. Tällöin kevyt voide muuttuu entistä hoitavammaksi. Yhdenkin öljytipan kanssa ihoni on nukutun yön jälkeen entistä paremmin ravittu ja hyvin pehmeä.

Yksi sarjan ihanista tuotteista on kasvoille puhdistuksen jälkeen, tai tarvittaessa pitkin päivää suihkutettava kasvovesi*. Kasvovesi ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarjouskampanjassa mukana, sillä se on ollut niin suosittua, että se pääsi juuri loppumaan House of Organicin varastolta. Suosittelen kuitenkin silloin tällöin kurkkaamaan, josko sitä saataisiin pian lisää.

Kasvovesi ja -öljy on pakattu ylellisiin mustiin lasipulloihin, jotka suojaavat tuotteita valolta. Mustassa pullossa tuote säilyy hyvänä pitkään, ja bonuksena tuote näyttää superkauniilta.

Kasvovoide ja neljäs käytössäni oleva tuote geeliputsari*, on pakattu kevyisiin alumiinituubeihin. Alumiinituubin hyvä puoli on se, että sen saa puristettua tyhjäksi viimeistä pisaraa myöten. Näin tuote tulee käytetyä kokonaan ihan loppuun asti.

Vaikka geeliputsari on syväpuhdistava ja sitä suositellaan myös ihon epäpuhtauksista kärsiville, niin putsari ei, hämmästyttävää kyllä, silti kuivata ihoa. Tuotteessa on mm. ksylitolia ja sokerijuurikasuutetta, jotka hoitavat ja raikastavat ihoa. Tuotteella voi poistaa myös silmämeikin, eli muita puhdistustuotteita ei tarvita.

Tuote ei sisällä sulfaatteja, öljyjä tai alkoholia, joten se on sopiva myös herkemmälle iholle.

Neljän testaamani tuotteen lisäksi sarjaan kuuluvat puhdistusmaito ja yleisvoide, mutta niitä en ole vielä ehtinyt ottaa kokeiluun. Moni kuitenkin kertoo tykkäävänsä juuri noista tuotteista tosi paljon, joten pakko minunkin on ehtiä testaamaan niitä pian. Esimerkiksi näppäränkokoiseen pikku purkkiin pakattua yleisvoidetta voi nimittäin käyttää vaikka mihin, esimerkiksi huulirasvana tai kuivien kynsinauhojen pelastajana.

Näitä suosikkituotteitani, ja paljon muuta, on siis saatavilla nyt House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä kivaan ale-hintaan. Luonnonkosmetiikkapäiviä vietetään 4.-8.9., eli tämän viikon sunnuntaihin asti.

Jokaiselle viikonpäivälle on omat tarjouksensa, ja päiväkohtaiset tarjoukset löydät näiden linkkien takaa: torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai.

Huomasin, että Laponie of Scandinavian lempparituotteeni ovat kaikki tarjouksessa eri päivinä. Tänään torstaina alennuksessa on sarjan puhdistusmaitoKasvoöljyn taas saat alehintaan tilaamalla sen perjantaina. Puhdistusgeeli on tarjouksessa lauantaina ja kasvovoide sunnuntaina.

Vaikka House of Organic käyttää tuotelähetyksissään ekologisia pakkausmateriaaleja, ei ole silti kovinkaan ekologista tilata joka päivä uutta pakettia. Sainkin House of Organicilta kivan vinkin. Luonnonkosmetiikkapäivien ajan on nimittäin mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle toimimalla seuraavasti:

Käytä jokaiseen tilaukseesi alennuskoodia YHDISTÄ .

Näin varastolla tiedetään, että olet tekemässä tilauksia muinakin päivinä ja tilauksesi jää odottamaan mahdollista lisätilausta. YHDISTÄ – alkoodilla olevat tilaukset käsitellään vasta kampanjapäivien jälkeen maanantaista (9.9) eteenpäin. Ihan supernäppärää!

YHDISTÄ – alekoodia käyttämällä saat siis tilausten postikulut poistettua.

HUOM! Jos alekoodia ei ole käytetty tilauksessa, paketti lähetetään vastaanottajalle viipymättä, eikä tilaus jää odottamaan muiden päivien tilausten kanssa yhdistämistä.

Jos siis kaipaat meikki- tai hoitotuotetäydennystä luonnonkosmetiikan helmistä, niin kurkkaa täältä kaikki House of Organicin tarjoukset ja tilaa kerralla iso satsi!

 

Ps. Muistatte varmaan, kun hankin kesällä neljälle synttärisankarille lahjaksi turkulaisen HETKINEN brändin maailman kauneimmat käsivoiteet. Huomasin juuri, että House of Organicin luonnonkosmetiikan päivillä alessa on myös HETKINEN -brändin mänty -huulivoide . Nyt on siis oiva mahdollisuus tarttua tilaisuuteen, ja tutustua tähän upeaan ja uniikkiin tuoteperheeseen huulivoiteen kautta!

5

(11) Kommentit

  1. Siis wow! Tuo yleisvoide jäi kyllä vaivaamaan. Pakko päästä johonkin nuuskuttamaan sitä! 🙂

    t. toinen kaurapuuro-fani <3

    1. Jep, yleisvoide on saatava! 😀 Toivottavasti sekin tuoksuu kauralle. <3

  2. Kay says:

    Kiitos vinkistä! Taidanpa käydä lauantaina ja sunnuntaina ostamassa nuo geeliputsarin ja kasvovoiteen, ne kiinnostavat kovasti 🙂

    1. Jee, ihana kuulla että kiinnostuit! Toivottavasti tykkäät jos päädyt noita tilaamaan. <3

  3. Johanna says:

    Kiitos vinkistä! Rakastan kauraa, joten tuoteperhe taitaa olla kuin mulle tehty!

    1. Jep, nämä on niiin ihania!!! Mieheni yllätti mut yhtenä iltana kylppäristä nenä tuubissa. En voi olla haistelematta näitä vaikken olisi tuotetta juuri silloin kasvoilleni edes laittamassa. 😀

  4. marjut says:

    Nina, kiitos <3 Olen aivan jumiutunut (=ei siis mitään valittamista näistä) Madaran ja Evolven tuotteisiin, joten kiva kuulla uusista vaihtoehdoista, joita testata 🙂

    1. Tiedätkö Marjut, mä mietin juuri sinua kun tätä postausta kirjoitin. <3

  5. Tykkään noista all in one-putsareista, joilla lähtee myös silmämeikki, samoin kasvoöljyt ovat suosikkejani. Pakko myöntää, että pakkauksella on merkitystä, olen itsekin ostanut useammankin pullon ihan tyylikkään pakkauksen perusteella.

    1. Olen Tuuli samaa mieltä kanssasi kaikesta! 🙂 All in one -putsarit on parasta, ja mitä kauniimpi purkki, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ostan tuotteen. Jos tuotteesta ei tiedä mitään, niin valinnan tekee poikkeuksetta ulkoisin perustein.

  6. […] of Scandinavia on yksi lempibrändeistäni (lue lisää kokemuksistani), joten jos et ole vielä tuota ihanasti kauralta tuoksuvaa sarjaa testannut, niin nyt on hyvä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.