Oktoberfest Lohja Spa & Resortin malliin

tunnetila: vinkkaus

*Majoitus saatu*

Heräsin viikko sitten sunnuntaina onnellinen hymy kasvoillani. Tiesin, että pääsen heti herättyäni Lohja Spa & Resortin notkuvan aamiaispöydän ääreen. Aamiaiselta ajattelin siirtyä kylläisenä kylpylään nautiskelemaan viikonlopun viimeisistä polskinnoista lämpimässä porealtaassa. Ei olisi aamu juuri mukavammin voinut alkaa!

Olen käynyt vuosien saatossa Lohja Spa & Resortissa (entinen Päiväkumpu) monta kertaa. Aikaisemmilla kerroilla olemme kylpyläkaverini Iinan kanssa päättäneet, että otamme kaiken irti Lohja Span aktiviteettimahdollisuuksista, ja vietämme touhukkaan ja aktiivisen viikonlopun.

Olemme mm. olleet mukana Kimmat kuntoon ja Hellitä hetkeksi -viikonloppuissa, joissa osallistuimme erilaisille ryhmäliikuntatunneille. Olemme myös pelanneet Lohja Span tiluksilla minigolfia ja käyneet melomassa. Myös kuntosalilla on huhkittu ja olenpa niin ikää pulahtanut muutaman kerran rantasaunasta hyiseen järveen. Viimeksi testasimme hoitolan palveluita ja superkiinostavaa Suolahuonetta.

Tällä kertaa emme kuitenkaan menneet Lohja Spahan kuntoilemaan, vaan ottamaan ihan iisisti. Kulunut syksy on ollut meillä molemmilla niin kiireinen ja stressaava, että halusimme vaihteeksi viettää viikonlopun totaalirentoutuen. Päätimme, että emme aikatauluta viikonloppua täyteen treenejä tai muita aktiviteetteja, vaan testaamme Lohja Spa & Resortista vihdoin sen toisen puolen, eli iltariennot!

Lohja Spa & Resort on kuuluisa erinomaisesta ruoastaan, ja ihmiset tulevatkin usein illalliselle sen Panorama-ravintolaan. Ravintola oli viime viikonloppuna molempina iltoina niin täynnä, että henkilökunta oli välillä pulassa, kun paikalle saapui nälkäisiä vierailta ilman pöytävarausta.

Kaikille halukkaille löydettiin kuitenkin paikat ravintolan toisen osan, Kanervan, kabineteista, eikä kenenkään tarvinnut poistua paikalta nälkäisenä. Etenkin viikonloppuisin pöytävaraus kannattaa siis tehdä ajoissa.

Lohja Spa & Resortissa järjestetään viikonloppuisin erilaisia teemailtoja, ja lauantaisin tarjolla on livemusiikkia ja tanssia. Viime lauantaina kylpylähotellissa vietettiin Oktoberfestiä, ja osallistuimme Iinan kanssa siihen innolla.

Tarjolla oli todella runsas Oktoberfest-buffet kaikkine herkkuineen (makkarat oli varmaan puoli metriä pitkiä!!), ja vierailevana tähtenä Espoon Oma Panimo erikoisoluineen. Illan tunnelmasta vastasi bilebändi The Bubble.

Söimme buffasta itsemme niin tainnoksiin, että oluen juonti jäi vähemmälle, mutta maistoimme kuitenkin Espoon Oman Panimon kahta olutta. Tuo oli etenkin Iinalle hyvä saavutus, sillä hän ei ole koskaan juonut yhtä kokonaista olutpulloa. Hih, mutta siellä vaan yhdessä maisteltiin IPAa ja Porteria, ja hyvää oli!

Oli muuten hauska, kun Lohjan linja-autoasemalla Karjalohjan bussiin noustessamme bussikuski arvasi meidän menevän Lohja Spahan ja Oktoberfesteille. ”Olisin tullut Oktoberfesteille itsekin, mutta olen antibioottikuurilla, enkä voi ottaa olutta. Kyllä harmittaa”, kuski totesi.

Vaikka Lohja Spa on ihmisille tuttu hienosta elämyskylpylästä ja kuntouttavista hoidoista, niin siellä kannattaa myös piipahtaa viettämässä lauantai-iltaa musiikin ja erinomaisen ruoan parissa.

Tyttöjen viikonloppu kylpylän, hoitojen, hyvän ruoan, illanvieton ja pitkien yöunien kera on minusta täydellinen konsepti. Ja Lohja Spassa tuon kaiken saa saman katon alla!

Ensi lauantaina (2.11.) Lohja Spa & Resortissa on tiedossa superpikkujoulut ysärihengessä, ja tilan ottaa haltuun Aikakone. Meno on varmasti mahtava! Ensi viikonloppuna kannattaa siis suunnata Karjalohjalle, jos hyvä ruoka ja ysäribileet kiinnostavat!

Kuvat minusta: Iina / MouMou

4

(4) Kommentit

  1. Meidän kuski oli niin symppis!??

    1. Niin oli! Harmi ettei päässyt mukaan oluita maistelemaan. ?

  2. Johanna says:

    Hih, nuo makkarat! 😀 Ottikohan kukaan kokonaista? ”Yhden makkaran vaan söin…” 😀

    1. 😀 😀 😀 En tiedä, mutta voisi kerrankin sanoa hyvällä oamtunnolla syöneensä vain yhden makkaran. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.