Ole Henriksen – huumaavia tuoksuja ja tehokasta ihonhoitoa

tunnetila: ihastus

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

”Jos saisit valita vain yhden tuoteperheen ihonhoitoon, niin mikä se olisi?” Saan silloin tällöin tuon kysymyksen seuraajiltani ja ystäviltäni. En ole aikaisemmin osannut antaa tähän yksiselitteistä vastausta, mutta nyt olen ehkä löytänyt sen sarjan, josta en haluaisi luopua.

Sain viime keväänä testiin Ole Henriksenin tuotteita, ja ihastuin niihin suin päin, vaikken ollut vielä edes testannut niitä. Jo pelkkä tuoksu oli tuotteissa minusta niin ihana, että nuuskuttelin tämän tästä testiin tullutta päivävoidepurkkia, vaikka käytössäni oli vielä edellisen päivävoiteen rippeet.

Valitsin keväällä testiin oranssin linjan, eli Ole Henriksen Truth, tuotteita. Sain testiin Truth -linjan seerumin*, silmänympärysvoiteen*, sekä kosteusvoiteen*. Oranssin linjan tuotteet kirkastavat ja heleyttävät sameaa ihoa.

Anti-aging vaikutteinen Truth seerumi* on yksi sarjan myydyimmistä tuotteista, enkä ihmettele miksi. Tuote sisältää mm. C-vitamiinia, aloe-mehua ja vihreän teen uutetta, ja se kiinteyttää ja pehmentää ihoa.

Truth Banana Bright Eye Creme* taas on erinomainen voide silmänympärysiholle meikin alla. Se imeytyy nopeasti, ja siinä on mm. kollageenia ja C-vitamiinia. Silmänympärysjuonteita tuote ei ole minulta poistanut, mutta ihoa se kirkastaa kauniisti.

Myös Express the Truth* -kasvovoide sisältää C-vitamiinia, superihanan tuoksun ja lisäksi ravitsevaa makadamiaöljyä. Bonuksena tuotteessa on luonnollista polylysiini-peptidiä, joka tukee ihon elastisuutta.

Tuotteiden energisoiva sitrushedelmäinen tuoksu huumaa minut edelleen, ja vaikka oranssin sarjan tuotteet ovat pääosin loppuneet minulta aikoja sitten, en ole silti raaskinut heittää tyhjiä purkkeja vielä roskikseen. Viimeistään tuosta tietää, että ihastukseni sarjaa kohtaan on ollut normaalia suurempaa.

Ilokseni sain nyt syksyllä testiin lisää Ole Henrikseniä, tällä kertaa sinistä Transform -sarjaa kuorivan kasvoveden*, naamion* ja yövoiteen* muodossa. Transform -tuotteet uudistavat ihoa, ja ne on tarkoitettu taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan.

Olen testannut sinistä tuoteperhettä nyt parin viikon ajan, ja jestas sentään miten tehokkaita nämä tuotteet ovat! Vaikka haluaisin nykyään suosia ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, ja mm. pidin valtavasti viimeksi käyttämästäni luonnonkosmetiikan sarjasta, niin tässä iässä on pakko todeta, että ihosta selvästi huomaa, että se kaipaa välillä vähän stydimpiä tuotteita. En muista milloin ihoni olisi ollut näin elinvoimaisen näköinen ja väriltään tasainen!

AHA-hedelmähappoa sisältävä kuoriva kasvovesi* kihelmöi ihollani ensimmäisellä käyttökerralla, ja vähän säikähdin miten herkkä ihoni siihen reagoisi. Iho kuitenkin silminnähden kirkastui, eikä mitään muita reaktioita tullut. Tuotteessa on kirkastavan ja tasoittavan AHA-hapon lisäksi myös rauhoittavia elementtejä, esim. kamomillaa ja lakritsijuurta.

Vaaleanpunaisessa kasvonaamiossa* on mukana vaaleanpunaista savea, sekä iholle hieman hellävaraisempaa, niin ikää ihoa kuorivaa PHA-happoa. Taivaallisen tuoksuista vaaleanpunaista savimaista tuotetta hierotaan kasvoille niin kauan kunnes se muuttuu valkoiseksi. Sen jälkeen tuotteen annetaan vaikuttaa iholla 15min. Tuote uudistaa, ravitsee ja tasoittaa ihoa.

Myös sinisen Transform -sarjan yövoide* heleyttää, kuorii ja uudistaa ihoa yön aikana. Kolmen tuotteen settinä tämä onkin erinomaisen tehokas kombo. Huomasin itse tuotteiden tehon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Harvoista tuotteista voi sanoa näin!

Olen kuullut, että alun perin Tanskasta kotoisin olevan, nykyään Hollywoodissa vakuttavan Ole Henriksenin tuotteita käyttävät mm. Madonna, Katy Perry, Daniel Greg ja Charlize Theron, joten ihan yksin en ole erinomaista tuoteperhettä kehumassa. Jos tuote kelpaa Madonnalle, se kelpaa myös minulle!

Kirjoitan tuotteista nyt, sillä huomasin, että osa Ole Henriksenin tuotteista on Eleven.fi* -verkkokaupassa -20% alennuksessa 21.11. asti. Muutoin aika hintavaan tuoteperheeseen kannattaa siis tutustua juuri nyt! Elevenin lisäksi tuotteita myydään myös Kicksissä ja Stockmannilla, joissa tuotteita pääsee helposti tuoksuttelemaan.

5

(6) Kommentit

  1. Johanna says:

    Tässä iässä tehokkuutta tarvitaan! 😀 Olisikohan hyötyä jos hankkisi vaikka pelkästään tuon kuorivan kasvoveden tai naamion? Pääsisi vähän kärryille millaisista tuotteista on kyse, ennen suurempaa investointia…

    1. Uskon, että yhdellä illalla käytettävällä tuotteella saa jo paljon aikaan, eli lämmin suositus molemmille noista tuotteista tuohon tarkoitukseen. Itse ottaisin ehkä kasvoveden. Sillä kasvojen pyyhkäisy käy käden käänteessä, ja tulosta tulee!

  2. Ole Henriksenin tuotteita oli jossain hotellissa, tykkäsin kovasti!

    1. Oih, mäkin haluan hotelliin, jossa on näitä tuotteita! <3

  3. Tuohon ”jos pitäisi valita vain yksi” -kysymykseen olisi muuten todella vaikea vastata! On niin monia hyviä sarjoja, mutta sitten se yksi suosikki onkin sen toisen brändin… Ei, en pystyisi sellaiseen yksiavioisuuteen 😀
    Ole Henrikseniä en olekaan kokeillut! Mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita 🙂

    1. Hih, yksiavioisuus ihonhoitotuotteiden kanssa on kyllä TODELLA vaikeaa! 🙂 En tiedä miten pian alkaisin kaivata tuotteita joltain toiselta brändiltä jos yhtäkkiä alkaisin käyttää vain yhtä merkkiä, mutta luulen kyllä, että aika nopeasti se saattaisi tapahtua. Mutta onneksi ei tarvitse valita vain yhtä! 🙂 Suosittelen kuitenkin testaamaan Ole Henrikseniä, jos et ole vielä testannut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.