Itsenäisyyspäivän juhliin

tunnetila: ilo

Läpinäkyvää pitsiä, vartaloa nuolevia linjoja, napaan asti avonaisia päänteitä ja kauniisti laskeutuvia drapeerauksia. Valmistauduin tämän vuoden itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin piipahtamalla Katri Niskasen liikkeessä, ja sovittelemalla kymmenkunta upeaa iltapukua.

En ymmärrä miten Katri sen tekee, mutta jokainen puvuista istui minulle hyvin, ja näytti päälläni kauniilta. Voi mikä positiivinen haaste olikaan valita kaikkien kauniiden pukujen joukosta lainaan vain se yksi, juuri se oikea tämän hetken fiilikseen.

Vaikka rakastan keveitä ja avonaisia juhlavaatteita, halusin tänä vuonna pukeutua johonkin erilaiseen. Toivoin ylellisyyttä ja arvokkuutta, mutta myös mukavuutta ja pitkiä hihoja. Halusin, että voin juhlia rennosti ilman, että tarvitsee koko ajan pelätä vilauttelevansa. Toivoin myös löytäväni asun, joka antaa mahdollisuuden herkutteluun, eikä ala kiristää kesken juhlaillan.

Kaikki sovittamistani asuista olivat upeita, mutta yksi niistä täytti jokaisen toiveeni. Tänä iltana juhlin itsenäistä Suomea tummansinisessä Katri Niskasen Francelle -mekossa.

kietaisumekko Katri Niskanen (lainassa), korut LillanHelsinki*, pikkulaukku Glitter*, kengät Louboutin

IHANAA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE! <3

Kuvat: Vilma

11

(8) Kommentit

 1. koshka says:

  Upea mekko, upea sinä! <3 Ihanaa iltaa!

  1. Kiitos koshka! Mekko on kyllä ihanan juhlava ja elegantti. Näin itsenäisyyspäivänä ylellinen tummansininen on myös mekolle se täydellisin väri! Ihanaa itsenäisyyspäivää myös sinulle!

 2. Arja says:

  On kyllä tyylikäs! Hyvää itsenäisyyspäivää!

  1. Kiitos Arja! Mekko on kyllä ihanan ylellinen! Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin! ❤️

 3. Tarja says:

  Kaunis nainen ihanassa mekossa! ♥️
  Yritin bongata sinua telkkarista, mutten onnistunut ? tosin en jaksanut katsoa koko ohjelmaa, vaan vetäydyin yöpuulle…

  1. Kiitos ihana Tarja! ❤️ En ollut eilen linnassa, mutta jatkoilla saatoin tv:ssä vähän vilahdella. ? Kivaa viikonloppua!!

   1. Tarja says:

    Jatkoja nimenomaan bongailinkin 🙂 Vaan uni alkoi painaa silmää melko alkuvaiheessa. Vaikuttivat kyllä kivoilta bileiltä 🙂

    Samoin ihanaa viikonloppua! Tämä 3 päivää tulee niin tarpeeseen – ehkä jaksaa sitten jotenkin sinnitellä joululomaan asti 😉

    1. Samat sanat, kolmen päivän viikonloppu tuntuu mielettömän hyvältä tähän saumaan! Onneksi joululoma on pitkä, eikä siihen mene kuin muutama lomapäivä. Parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.