Voglian juhlaa ja superhyvä alevinkki!

tunnetila: ilo

Kaupallinen yhteistyö Voglia

Kävin viime viikolla huippumalleilemassa Secret Wardrobe -blogin Anna-Marian kanssa kauppakeskus Triplassa. Vietimme Triplassa kivan pikkujouluillan yhteistyökumppanimme Voglian kanssa.

Ilta alkoi Voglian uudessa liikkeessä juhla-asujen valinnalla, jatkui kivalla kuvaussessiolla ja herkuttelulla, ja päättyi bloggaajille järjestettyyn VIP-iltaan. Ilta oli tosi mukava, ja mikä parasta, oli ihan mieletöntä nähdä, miten innoissaan paikalle kutsutut bloggaajat olivat kotimaisen Voglian tämän syksyn mallistosta.

Tutustuin uudistuneeseen Vogliaan vuosi sitten, ja on ollut hienoa seurata kuluneen vuoden ajan brändin huimaa nousua lähietäisyydeltä. Perinteisesti ”mummojen vaatettajana” tunnettu Voglia on kuluneen vuoden aikana uudistunut upeasti, ja nykyään Voglian vaatteita ostavat tyylitietoiset, kotimaisuutta ja kestävää kehitystä arvostavat nuoremmat kuluttajat.

Brändin toimitusjohtajaksi nousi syksyllä kolmannen polven voglialainen, Katriina Virtanen, ja muutama viikko sitten Voglia avasi myös kansainvälisen verkkokaupan. Mielettömän rohkea veto, jolle täytyy toivoa pitkää ikää ja loistavaa menestystä!

Saimme Anna-Marian kanssa valita kuvausasut itse, ja voin kertoa, että meillä molemmilla oli sovituskopit täynnä erilaisia asukokonaisuuksia.

Olin jo päätymässä täysin minun näköiseeni asuun, eli valkoiseen hapsutoppiin ja mustiin leveisiin culottes-housuihin, mutta viime hetkellä päätin heittäytyä kunnolla juhlatunnelmaan. Pukeuduin kuvauksiin tummansiniseen samettiasuun, ja voi vitsit miten paljon tykkäsin siitä!

Syvänsininen pusero ja leveät housut näyttivät yhdessä haalarilta, ja juuri se teki asusta niin juhlavan. Asu tuntui päällä niin mukavalta, etten voinut uskoa olevani juhla-asussa. Housuissa on kuminauhavyötärö, ja niiden kangas on pumpulin pehmeää.

Mikä voikaan olla parempaa kuin juhlavaatteet, jotka päällä voi olla juhlissa rennosti, ja nautiskella useammankin lautasellisen kakkua tai muita herkkuja?! No juu, tietysti juhlavaatteet, jotka ovat nyt alennusmynnissä!

Tarkoituksenani oli vinkata Voglian alkaneesta alennusmyynnistä vasta ensi viikolla, mutta jestas sentään, syysmalliston tuotteet näytetään vievän käsistä, ja ale-vinkkaus saattaisi olla ensi viikolla jo myöhäistä. Hupsis! Kannattaa siis ehdottomasti kurkata heti Voglian verkkokauppaan, tai piipahtaa lähimmässä Voglian liikkeessä.

Ale-prosentti on huimat 50%, joten tuotteet, joita on jo pääsääntöisesti valmistettu aika pieniä eriä, loppuvat nopeasti.

Syksyn malliston superhyvä vastaanotto on yllättänyt iloisesti myös Voglian, ja siellä ollaankin mietitty suurempien tuoteerien valmistamista myös kv-myynnin volyymeja ajatellen.

Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että pienemmät erät, eksklusiivisemmat tuotteet, ja mahdollisimman pieni hävikki, ovat Voglian voimavara, ja tekevät siitä erityisen.

Tiesittekö muuten, että Voglian valikoimissa on useta tuotteita, jotka on valmistettu ylijäämäkankaista? Esimerkiksi tämä juhlalaukku on valmistettu kimaltelevan jakun ylijäämäkankaasta. Tai oma lempparituotteeni, Zero Waste pellavakimono, on valmistettu varaston ylijäämistä.

Rakastan Voglian ekologista ajattelua! Voglian tuotteet myös valmistetaan pääosin Virossa lähituotantona, joten jokaisella Vogliasta hankitulla tuotteella on työllistävä vaikutus lähiseuduillamme.

Jos uutta on pakko ostaa, niin miksi ei tekisi sitä mahdollisimman vastuullisesti?

Ps. Vaikka Voglian superhyvät alehinnat houkuttelevat, niin jos tuntuu, että ostaminen ei juuri nyt ole hyvä vaihtoehto, niin Voglian tuotteita voi nykyään myös vuokrata. Kannattaa ehdottomasti lukea lisää vuokrauspalvelusta täältä!

Kuvat: Kristian Presnal
Kuvauspaikka: The Tower – Wine & Craft Beer, Mall of Tripla

8

(6) Kommentit

  1. Tarja says:

    Asusi on niin kaunis! <3 Ehdin jo käydä kurkkailemassa Voglian verkkokauppaa, mutta kuten sanoit, niin koot näyttävät huvenneen hyvää vauhtia. Ehtisiköhän sitä pyörähtää keskustan liikkeessa…

    1. Kiitos Tarja! Tuo asu oli ihan uskomattoman ihana päällä! Kevyt ja kauniisti laskeutuva. Myös kankaan väri oikein liekehti eri sävyisenä erilaisissa valoissa. Ihan paras asu vaikka kotona oleiluun, jos sininen väri tuntuu liian rohkealta juhlaan. 😀 Silkkaa rakkautta!

  2. Mun tekisi mieli ostaa varastoon mun maksimekosta ”varakappale”. Aion käyttää sen atomeiksi, joten korvaavan mekon hankinta etukäteen voisi olla hyvä idea! 😀

    1. Siis tiedätkö, JUST puhuin jonkun kanssa tästä, että lempivaatteita kannattaa aina hankkia kaksi. 🙂 Eli jos sun mekkoasi vielä löytyy, ja kokokin on oikea, niin suosittelen!!! <3 Mä ostin just tuolta alesta housut ja topin. Ja tekisi mieleni ostaa vielä vaikka mitä muuta...

  3. Onpa tunnelmalliset kuvat tässä postauksessa. Tosi kaunis tuo siun asu! 🙂

    1. Voi kiitos Milla! Tykkäsin kyllä tästä asusta tosi paljon. Niin kaunis, ja päällä mukava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.