Ale- ja muutoshommia

tunnetila: jännitys

Tänään se sitten on, helmikuun ensimmäinen arkipäivä. Ja koko (nelipäiväinen, HURRAA!) työviikko on buukattu täyteen palavereja uuden työn tiimoilta. Jännittävää, ja ihan hirmuisen inspiroivaa!

Uusi työ vaatii myös vähän uutta ilmettä (siis ei oikeasti vaadi, mutta henkisesti tekee hyvää vähän tuulettaa myös ulkoista olemusta muutosten tuulten puhaltaessa), joten kävin aleostoksilla.

Huomaatte kuvista varmaankin ensimmäisenä uudet housuni, jotka ovat minulta niin suurta revittelyä, etten muista milloin olisin hypännyt näin reilusti oman turvallisuusalueeni ulkopuolelle. Tässä ne kuitenkin ovat, kotimaisen Voglian -50% alerekistä löytyneet harmaat ruutulevarit!

Tykkään housuista tosi paljon, mutta sitten taas välillä katson itseäni peilistä ja mietin, katseleeko minua takaisin klovni, vai olenko se todellakin minä.

neule ja laukku Filippa K, huivi Balmuir*, housut Voglia, kengät Pomar*, sormukset LillanHelsinki

Voglian alennusmyynnistä tekemieni löytöjen lisäksi ostin Filippa K:n alesta hyvin simppelin ja klassisen mustan ohuen merinovillaneuleen, sekä niin ikää kuvissa näkyvän norsunluunvärisen pikkulaukun.

Pakko muuten todeta, etten ymmärrä monien brändien nykyisiä kokoluokituksia ollenkaan. Kiertelin pari viikkoa sitten pitkästä aikaa kaupungilla, ja sovittelin vaikka mitä alejuttuja. Ostin mm. kaksi neuletta ja t-paidan, ja niissä kaikissa minulle paras koko oli XL!

Tämäkin kuvien FilippaK:n neule on kooltaan XL. Myös S-koko mahtui neuleesta minulle, mutta kaikista parhaalta päälläni näytti koko XL.

Ennen oli niin helppoa, kun pystyi marssimaan sovituskoppiin jokaisesta vaatteesta mukana vain yksi koko. Nyt sovitin tätäkin neuletta neljässä koossa, ja vasta viimeinen tuntui päällä parhaalta. Ihan valtavan työlästä löytää itselle juuri se oikea vaate!

Mainitsin postauksessa aikaisemmin, että minun tekee mieleni vähän tuulettaa ulkoista olemustani. Minulla on ensi viikolla kampaaja, ja arvatkaapa mitä harkitsen? Otsista!

Minulla on ollut viimeksi kunnollinen otsatukka joskus ala-asteella, olisikohan ollut viidennellä luokalla… Parikymmentä vuotta sitten kokeilin kevyttä sivuotsista, ja tykkäsin kyllä siitä kovasti. Olin vaan niin laiska käymään kampaajalla, että eipä aikaakaan, kun otsis oli kasvanut pois.

Nyt kun hiukseni ovat lyhyet, eikä niistä enää pitkiä näytä saavan, käyn kampaajalla useammin kuin ennen. Nyt voisi siis olla otsiksen aika.

Mitä sanotte? Onko Teillä otsatukka? Tykkäättekö, vai meneekö siihen hermot? Luulen, että muuttuisin otsiksella hyvin eri näköiseksi. Ja sitten kun laittaisin jalkaani nämä ruutuhousut, niin saisin kuljeskella kaikkialla ihan incognitona. Hih, olisipa jännittävää, jos yhtäkkiä kukaan ei tunnistaisi minua!

Kuvat: Vilma

8
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Iina / MouMou
  03/02/2020 at 10:29

  Mietin kerran vuodessa samaa, otsista siis. Siksi kehittelin tämän pomminvarman otsistestin! 😀

  https://moumou.fi/2018/09/24/kannattaako-leikata-otsis/

  • Reply
   Nina
   03/02/2020 at 12:48

   Jes! Täydellinen testi! Sain seitsemän rastia, joista jokainen kertoi, ettei mun kannattaisi leikata otsista. 😀 😀

 • Reply
  Ellu
  03/02/2020 at 20:56

  Housuthan ovat silti hillityt. Eli sinun tyyliset 🙂 Otsis olisi varmaan sinulla tosi kiva! Ja mietin, että lyhyt polkkatukka ja otsis olis mielettömän kiva yhdistelmä! Enkä vielä niin, että hiukset olisivat takaa lyhyemmät ja pitenisivät eteenpäin. Hiusten leikkuun kanssa ei voi koskaan pahasti mennä metsään, kun ne ovat kuitenkin kasvava luonnonvara 🙂

  • Reply
   Nina
   04/02/2020 at 12:48

   Oi ihania ideoita Ellu! Minulla piti olla kampaaja jo tänään, mutta sitten tuli työeste. Sain siirrettyä ajan ensi viikolle peruutusajalle, joten nyt on vielä hetki aikaa miettiä. Iik ja jee! 🙂

 • Reply
  Saara
  04/02/2020 at 12:38

  Just leikkautin otsahiukset , muutama viikko sitten! En vielä ole kyllästynyt 😀
  Olenko missannut jotain oleellista, vaihdoitko työpaikan vai työpaikan sisällä tehtävää? Tosi oleellinen tieto minulle, heh! Huomaa kyllä, että itsellä on ollut super kiireinen syksy, kun alkaa olemaan pihalla mitä virtuaaliystävän elämässä tapahtuu. Poistin myös kaikki (omg) some app:it puhelimesta, sekin vaikuttanee.

  • Reply
   Nina
   04/02/2020 at 12:47

   Eikä!!! Siis sullekin iski otsisbuumi. No mut jos säkin, niin sit kyllä mäkin! 😀 Vaihdoin tehtävää työpaikan sisallä, eli ei mitään supersuurta muutosta tullut elämään. Mutta täysin vieras työ minulle, joten siksi vähän hirvittää että miten hanskaan homman. Mutta eiköhän se tästä. Ainakin näin alussa saan istua palavereissa takamuksen puuduksiin. 🙂 Ja hei HURRAAA tuolle some-appien poistolle. Se vaatii nykypäivänä jo varsinaista rohkeutta!

 • Reply
  Saara
  04/02/2020 at 12:38

  Ai niin, superihania ostoksia, ottaisin jokaisen niistä omaan käyttööni ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply
   Nina
   04/02/2020 at 12:44

   Kiitos! Laadukkaita ja edullisia, just mulle sopiva konsepti! 🙂

 • Reply
  koshka
  08/02/2020 at 11:32

  Näytät superfreesiltä! Nuo housuthan sopii sulle ihan täydellisesti – ei tosiaan mitään klovnifiilistä välity ainakaan tänne!
  Ja otsispohdinnat…voisin kyllä helposti kuvitella sulle otsatukan, anna mennä vaan! Olin itse vuosikaudet otsatukkanainen, se oli niin mun juttu! En oikeastaan tiedä miksi ja milloin se jäi pois ja aina aika ajoin kyllä oon vähän ikävöinyt otsista. Mulla on itse asiassa tänään kampaaja, hmmmmm… 😀

  • Reply
   Nina
   08/02/2020 at 19:16

   Hahahhaha, ihana kommentti! <3 Noh, miten kävi kampaajalla, tuliko otsis? 😀 Mä oon nyt aika varma, että otan otsiksen. On nyt jotenkin niin muutoksen kaipuu, että otsis voisi tulla todella tarpeeseen.

   • Reply
    koshka
    09/02/2020 at 16:42

    Ei tullut vielä otsista, keskityin lähinnä höpöttämään mun lempparikampaajan kanssa, jota en ollut nähnyt aikoihin 😀 Mutta hiuksistakin tuli kyllä kivat! Täytyy miettiä seuraavaan kertaan mennessä tätä otsisjuttua vielä 🙂

    • Reply
     Nina
     10/02/2020 at 11:53

     Mulla on kampaaja torstaina. Iik, näinköhän mä sen otsiksen sieltä nappaan! 🙂

     • Zufe
      19/02/2020 at 09:58

      No tuliko otsis?? Kuva olis kiva 🙂

     • Nina
      20/02/2020 at 14:38

      No tavallaan tuli, mut sit taas ei… 😀 Eli en ihan uskaltanut kunnon otsista, mutta sellanen sivuheitto tuli joo. Seuraavissa kuvissa näkyy. 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.