Kimallusta kaamokseen

tunnetila: tyytyväisyys

Pääsin muutama viikko sitten valitsemaan KappAhlin talven mallikappaleista suosikkivaatteeni juhlaan. Kun näin juhlavaatteet rekillä, tiesin heti mitä haluan. Olen jo vuosia haaveillut mustasta paljettihameesta, joten kun sellainen rekillä roikkui, valintani oli selvä siinä silmänräpäyksessä.

Kotona puin päälleni mustan silkkitopin, paljettihameen ja jalkaan sujautin Louboutinit. Asu oli täydellinen! Juhlava, klassinen, tyylikäs ja sopiva lähes mihin tahansa juhlaan. Pyörähtelin tyytyväisenä peilin edessä, kunnes totuus iski vasten kasvoja. Missä mä tätä asua käytän? Kaikki juhlathan on tältä talvelta peruttu!

Hetken asiaa surkuteltuani totesin, että paljettihame on erinomainen vaate piristämään kaamosta. Vaihdoin juhlavan silkkitopin mustaan kashmirneuleeseen ja korkkareiden sijaan jalkaan pääsivät kiiltonahkaiset kävelykengät. Asusta tuli just hyvä arkisille lounastreffeille!

kashmirneule Marks & Spencer, paljettihame KappAhl*, sormus ja korvikset* Lillan Helsinki, kengät Pomar*

Olen käyttänyt hametta arjessa nyt monta kertaa. Yleensä hameen parina on joko musta tai harmaa neule.

Piipahdin neule-paljettihame-kombossa jopa Katri Niskasen 10v. synttäreillä, kun sitä ennen olin juossut paljettihameessa koko päivän kaupungilla asioilla ja tapaamisissa. Paljettihame sopii siis ihan kaikkeen!

Mutta vaikka hame on päässyt jo ahkeraan käyttöön, en silti malta odottaa sitä hetkeä, kun saan pukea sen silkin ja korkojen kanssa. Sekin päivä onneksi tulee vielä!

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

4

(6) Kommentit

 1. Olen itsekin käyttänyt paljettihametta neuleen kanssa. Se tuo eloa ja iloa arkeen, mutta nele saa sen sopeutumaan arkeen. Odotan silti päivää, jolloin voi käyttää juhlavampia vaatteita ja värikästä huulipunaa.

  1. Tuuli, musta tuntuu, että olen joskus nähnytkin sulla paljettihameen neuleen kanssa. Joko livenä tai kuvassa, ja mietin silloin, että just noin mäkin käytän mun paljettihametta jos joskus sellaisen omistan. ?

 2. Tarja says:

  Näytät ihanalta! <3
  Minäkin ostin syksyllä itselleni korvikset ja muka kuvittelin siinä, että sitten pikkujouluissa… Ne taisi olla jo siinä vaiheessa peruttu.
  Pitäisi opetella käyttämään riippuvia korviksia myös arkena, kun ei niitä juhlia tosiaan taida olla aivan heti tuloillaan. Tosin kun istuu kuulokkeet päässä Teamsissa päivän, niin eipä ne riippuvat korvikset siinä kovin käytännölliset olisi 😀 Kun pääsisi edes toimistolle…

  Levollista joulun odotusta sinulle Nina!

  1. Kiitos Tarja! <3 Nyt vaan ne korvikset arkikäyttöön niin tulee heti paljon spesiaalimpi olo!

   Onneksi ostin tänä vuonna Miia Halmesmaalta superlöysän mekon. Ajattelin pukea sen jouluna. Mekko on juhlava, mutta se päällä mahtuu syömään rajattomasti! 😀

 3. Saara t. says:

  Ihanat kuvat, olet niin chic!

  1. Voi kiitos Saara! <3 Oli kerrankin hiukset hyvin kun tulin kuviin suoraan kampaajalta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.