Aurinkovoiteita alessa! – Kurkkaa vinkkini Luonnonkosmetiikkapäiville

tunnetila: vinkkaus

Kaupallinen yhteistyö House of Organic,
postaus sisältää affiliate-linkkejä

Lämpöä ja aurinkoa luvassa tällä viikolla! Joko Teillä on aurinkosuojat tälle kesälle hankittuna? Jos ei vielä ole, niin nyt on siihen erinomainen hetki. House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä on nimittäin upeita alennuksia esim. Alga Mariksen aurinkovoiteista!

Myönnän viime vuosina tunteneeni huonoa omatuntoa aurinkosuojien käytöstäni. Olen tehnyt aurinkovoiteiden kanssa toistuvasti ainakin kaksi virhettä. Ensimmäinen virhe on se, että olen käyttänyt samaa aurinkovoidetta useamman vuoden.

Monet aurinkovoidepurkit ovat isoja ja Suomen vaihtelevassa kesässä saattaa käydä pahimmillaan niin, että voiteita ei kovinkaan monena päivänä tarvita. Vaikka purkissa lukee, että tuote säilyy avaamisen jälkeen esim. 8kk, olen saattanut silti käyttää pari kesää sitten ulkomaan reissulla avaamaani aurinkotuotetta niinä muutamina päivinä, kun olen Suomessa tarvinnut aurinkosuojaa koko vartalolle.

Kasvoilla käytän aurinkosuojaa lähes ympäri vuoden ja niitä kuluu tasaiseen tahtiin, mutta vartalolla käytettävät eri voimakkuuksilla varustetut aurinkovoidepurkit kuluvat niin hitaasti, etten viitsi olla jatkuvasti ostamassa uusia.

Tänä vuonna olen kuitenkin tehnyt tähän muutoksen. Heitin pois kaikki kaapista löytyneet vanhat, puoliksi käytetyt aurinkovoiteet, ja tilasin House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivien yhteistyön merkeissä* itselleni uuden aurinkovoidesetin, jolla pärjään tulevan kesän. Freeseistä aurinkotuotteista tuli tosi hyvä mieli! (Pakko myöntää, että suuren kimmokkeen vanhojen tuotteiden pois heittämiseen antoi 465 haaste, johon otin osaa viime kuussa.)

Toinen ns. virhe, eli minulle hieman huonoa omatuntoa aiheuttanut juttu aurinkotuotteissa on ollut se, etten ole käyttänyt aurinkotuotteissa luonnonkosmetiikkaa. Lähes kaikki käyttämäni aurinkotuotteet ovat olleet kemiallisia, eivät fysikaalisia aurinkosuojia.

Tämän kesän aurinkosuojakseni valitsemani Alga Maris aurinkovoiteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollisia vaihtoehtoja kemiallisille aurinkosuojatuotteille.

Fysikaalinen aurinkosuoja tarkoittaa sitä, että aurinkotuotteissa käytetyt, auringonsäteiltä suojaavat raaka-aineet ovat peräisin luonnollisista lähteistä, esimerkiksi maamineraaleista. Mineraalifiltterit (titaani ja -sinkkioksidit) heijastavat auringon säteilyn pois iholta, eivätkä UV-säteet pääse imeytymään ihoon.

Uimareissuila järveen tai mereen iholta liuetessaan maamineraalit eivät myöskään tee hallaa vesistöjen kasvillisuudelle, joten luonnollisia suojia käyttäessä voi pulahtaa uimaan hyvillä mielin.

Olen joskus vuosia sitten testannut fysikaalisia aurinkosuojia, ja silloin iho jäi tuotteista ihan valkoiseksi. En tykännyt tuotteista lainkaan, ja siksi olen pääosin vältellyt fysikaalisia aurinkotuotteita tähän asti.

Maailma ja kosmetiikkatuotteet kuitenkin muuttuvat. Olen kuulut viime vuosina niin paljon hyvää Alga Mariksen aurinkotuotteista, että nyt päätin uskaltautua hankkimaan tuotteet testiin.

Auringossa en ole ehtinyt näiden tuotteiden kanssa vielä olemaan, mutta sen verran olen niitä jo testannut, että tuotteiden tuoksut olen todennut ihaniksi! Tuotteet myös levittyvät hyvin, eikä tuota kammoksumaani valkoista pintaa jää iholle. Ihanaa että kehitys kehittyy!

Testiin tilaamani tuotteet ovat tarjouksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä seuraavasti: keskiviikkona tarjouksessa on Alga Mariksen Aurinkosuoja Huulivoide SPF30 (ovh. 13,50€, nyt 10€), perjantaina Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF30 (ovh. 26,90€, nyt 19€), lauantaina Alga Maris Aurinkovoide Kasvoille SPF50 (ovh. 23,90€, nyt 18€) ja sunnuntaina Alga Maris After Sun (ovh. 18,90€, nyt 14€). Tuolla setillä pärjää koko kesän ja säästöä tulee yhteensä yli 21€!

Luonnonkosmetiikkapäivillä on aurinkovoiteiden lisäksi paljon muitakin tuotteita alennetuin hinnoin. Poimin aletuotteiden joukosta kaksi bonusvinkkiä sillä tiedän, että myös Te tykkäätte gua shasta ja kotimaisen Yin Your Skinin tuotteista.

Aikaisemmin erilaisista gua sha-kammoista koostunut tuoteperhe on saanut upean lisän: guashaan kehitellyn kasvoöljyn. Suomessa valmistettu SILEÄ -kasvoöljy silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Se myös vahvistaa ihon kosteustasapainoa, ja on koostumukseltaan täydellinen kosmeettisen gua shan tekoon.

Öljyssä on mukana myös eteerisiä öljyjä (kurjenpolvi, italianolkikukka ja marokkolainen kamomilla), joten gua sha hetki SILEÄ-kasvoöljyn kanssa toimii samalla myös aromaterapeuttisena hetkenä. Normaalisti 59,90€ maksava öljy maksaa Luonnonkosmetiikkapäivillä 44€, joten jos tuotetta kiinnostaa testata, niin nyt olisi siihen hyvä tilaisuus. HUOM! Tarjous on voimassa torstaina.


Myös Yin Your Skinin ihana KUULAS Gua Sha Jaderulla on nyt tarjouksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä. Alennuspäivä on lauantai, ja tuotteen hinta on 23€ normaalin 29,90€ sijaan.

Kasvojen rullailua jaderulla tulee tehtyä kuin itsestään! Pidät vain rullan aina käden ulottuvilla ja lähdet rullailemaan kun siltä tuntuu. Itse rullailen menemään esim. ollessani etäpalavereissa, siis silloin kun pidän kameraani kiinni.

Kasvojen rullailu röpelöpintaisella jaderullalla poistaa turvotusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää kollageenin muodostusta. Rullauksen avulla saat myös ihonhoitotuotteet imeytymään ihollesi optimaalisesti. Pidemmän päälle tämä säästää myös rahaa, sillä hoitotuotteita tarvitsee käyttää iholle pienempi määrä koska ne imeytyvät paremmin.

Tässäpä tärppini House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiville. Teen näiltä päiviltä aina suurimman osan luonnonkosmetiikkahankinnoistani, joten siksi päätin taas vinkata näistä myös Teille.

Muistathan, että koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. YHDISTÄ koodi alkaa toimimaan tänään keskiviikkona (12.5.) ja tilausten toimitus aloitetaan maanantaina 17.5. Saman henkilön tekemät tilaukset yhdistyvät automaattisesti.

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.