Turvallinen rusketus Tan-Luxen avulla

tunnetila: tykkäys

Tuotteet PR-näytteitä

Hetkinen hetkinen, eihän sulla pitänyt vielä olla loma ja aikaa maata rannalla? Miten sä oot noin ihanan päivettynyt? Missä sä oikein olet ollut?

Olen viime viikkoina saanut vastata näihin kysymyksiin aika monta kertaa. Ei, en ole vielä lomalla, enkä ole ollut rannalla, mutta kauniin päivettyneeltä näytän silti. Päivetykseni on siis peräisin purkista! Eikä mistä tahansa purkista, vaan brittiläisen Tan-Luxen upeiden tuotteiden valikoimasta.

Innostun usein keväisin testaamaan uusia itseruskettavia tuotteita. Käytän niitä kerran, korkeintaan kaksi, ja sitten kyllästyn. Jonnekin jää aina raitoja tai epämääräisiä läikkiä, enkä jaksa kuoria ihoa niin säännöllisesti, että saisin pidettyä yllä tasaisen lopputuloksen.

Tänä kesänä on toisin. Olen nyt luonut itselleni viikkorutiinin, jota olen noudattanut jo jonkin aikaa. Ja hitsit, onpa kiva olla koko ajan pikkuisen päivettynyt!

Viikkorutiinini on seuraava: kuorin vartaloni kerran viikossa saunassa päästä varpaisiin. Saunaa seuraavana aamuna levitän vartalon iholle (ja myös kasvoille) itseruskettavan tuotteen. Iltapäivään mennessä päivetys on kehittynyt, eikä illalla nukkumaan mennessä tarvitse enää pelätä, että iholle muodostunut sävy siirtyy lakanalle.

Sain Tan-Luxelta testiin neljä tuotetta. Setissä oli mukana kollageenia sisältäviä ruskettavia Anti-Age-kasvotippoja*, sekä ihoa kosteuttava, todella tasaisesti hanskalla levittyvä itseruskettava vaahto, Hydra Mousse Self Tan*.

Käytän Hydra Moussea kerran viikossa vartalon iholla, ja päivetys säilyy minulla kauniina koko viikon. Toki se hieman vaalenee päivien kuluessa, mutta koska olen muuten niin vaalea iholtani, niin pienikin sävy tekee iholle kauniin hehkun.

Tan-Luxen tuotteilla voit räätälöidä juuri sinulle sopivan päivetyksen sekoittamalla haluamasi määrän itseruskettavia tippoja päivävoiteeseesi tai seerumiisi.

Esimerkiksi minä sain testiin kasvoöljystä minulle normaalisti aivan liian tumman medium/dark-sävyn. Öljyä kehoitetaan sekoittamaan omaan päivävoiteeseen 2-12 tippaa halutun sävyn ja hehkun saamiseksi. Olen iholtani niin vaalea, että ensin ajattelin, etten uskalla testata tuotetta lainkaan. Lopulta päätin kuitenkin testata tuotetta sekoittamalla seerumiin vain yhden hyvin pienen tipan. Lopputulos oli just eikä melkein, eli ei yhtään liian tumma, vaan hyvin luonnollinen.

Luonnollisten ruskettavien ainesosien lisäksi Tan-Luxen tuoteperhe sisältää hoitavia ainesosia, kuten vadelmansiemenöljyä, aloe veraa sekä B-, C- ja E-vitamiineja.

Kuten sanottua, käytän myös kasvoilla Anti-Age-tippoja viikottain. Testasin tippoja ensimmäisiä kertoja toukokuussa käydessäni vanhempieni luona. Äitini ihasteli päivetystäni, joten kehoitin myös häntä testaamaan muutaman tipan pullostani.

Äiti testasi tuotetta, ja meni muutama päivä kun sain häneltä puhelun. ”Mikä se itseruskettava kasvoöljy oikein oli mitä sinulta lainasin? Olen menossa Sokokselle ja ajattelin katsoa josko sitä olisi heidän valikoimissaan.” Heh, jo muutama tippa saa ihmiset ihastumaan näihin tuotteisiin!

Vaahdon ja kasvoöljyn lisäksi olen testannut hetkessä täydellisen rusketuksen tuovaa vartalomeikkiä, Instant Hero Body Bronzeria*, joka pysyy upeana pari vuorokautta, eikä myöskään tahraa lakanoita.

Käytin Instant Hero Body Bronzeria yksissä kuvauksissa, ja vitsit miten tyytyväinen olin lopputulokseen! Vartalomeikki peitti kauniisti ihon epätäydellisyyksiä, ja sen sai levitettyä muutamassa hetkessä koko kropalle.

Yksi brändin mielenkiintoisimpia tuotteita on Glyco Water Tan Remover and Primer*, jolla voi poistaa iholta vanhat itseruskettavat tuotteet. Tuote toimii myös silloin, kun jostain syystä unohdat käyttää levityshanskaa, tai esim. kämmenselkäsi ovat ”hieman” epätasaisesti päivettyneet. Nim. totesin, että käsidesi ja itseruskettava eivät taida sittenkään olla ihan parhaita kavereita…

Glyco Water toimii nimensä mukaisesti myös primerina ja tekee vaikkapa säärille upean tasaisen ihon, jonka päälle uusi itseruskettava kerros levittyy täydellisesti.

Testaamieni tuotteiden lisäksi sarjassa on myös supertuotteelta kuulostava kiinteyttävä (!) itseruskettava öljy, sekä vaikka mitä muita tuotteita.

Suomessa ainakin Sokos ja Stocka myyvät Tan-Luxea. Huomasin äsken linkkejä tuotteisiin hakiessani, että Sokoksella osa tuotteista on juuri nyt mukavassa alessa. Jos tuotteet kiinnostavat, niin nyt niitä kannattaa testata!

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.