Lomasuunnitelmat minimissä

tunnetila: ilo

Hei Te kaikki ihanat! Aloitan tänään kesälomani. Ihan paras tunne! Vaikka tiedossa on jälleen hieman poikkeuksellinen ja inasen rajoitettu kesä, niin tekemistä riittää silti!

Tärkein urakka mikä lomalle on tänä kesänä asetettu, on Oulun asunnon saaminen valmiiksi. Mieheni on ollut asunnolla isänsä kanssa nyt muutaman päivän sillä aikaa, kun minä olen urakoinut viimeisiä työpäiviä kasaan. Tänään pääsen minäkin asunnolle hommiin. Samalla näen mitä kaikkea miehet ovat saaneet siellä aikaan.

Olen nähnyt muutaman kuvan lähes valmiista keittiöstä ja paikalleen asennetusta makuuhuoneen ovesta, mutta livenä asunnon näkeminen on silti tosi kivaa ja jännää! Ja arvatkaa mitä?! Ajateltiin myös kokeilla asunnossa asumista muutama päivä!

Asunto on ihan meren tuntumassa, ja näillä säillä meren vieressä asuminen kuulostaa täydelliseltä! Olisikohan siinä lähellä joku paikka missä voisi uida? Ihan mahtava päästä oikein ajan kanssa tutustumaan uuteen ympäristöön.

mekko Cecilia Sörensen* (saatu Weecos Ambassador -yhteistyön merkeissä), korvikset Kalevala, sandaalit Ancient Greek Sandals

Kun kerran testaamme huoneistossa asumista, niin sinnehän täytyy hankkia vaikka mitä tarvikkeita! Asunto on nimittäin tällä hetkellä täysin tyhjä.

Akuutein hankinta taitaa olla ilmapatja, jolla ajattelimme nukkua. Petivaatteet saadaan anopilta lainaan. Helsingistä otin asunnolle mukaan mm. pyyhkeet ja pari mukia.

Lisää astioita voisi käydä hankkimassa vaikkapa kierrätyskeskuksesta. Kierrätyskeskuksessa astiat ei paljon maksa, ja hyvässä tapauksessa ne voi lahjoittaa takaisin samaan paikkaan sitten kun niitä ei enää tarvitse. En tosin tiedä kumpi on tässä tilanteessa järkevämpää: kertakäyttöastioiden osto vai kierrätyskeskuksessa ees taas ravaaminen samojen tavaroiden kanssa…

Pari tuolia asunnolta jo löytyy. Tosin ne on tarkoitettu remonttia varten ja ne ovat ihan maaliroiskeissa ja muutenkin likaisia. Maaliroiskeista huolimatta niillä voi kuitenkin istua, eli pärjäämme niillä. Pöydäksi taitaa päätyä pahvilaatikko… Heh, aika askeettiselta kaikki kyllä kuulostaa, mutta eiköhän me viihdytä asunnossa kaikesta huolimatta.

Täytyy vain hankkia jostain pari maljakkoa tai lasipurkkia ja muutama kimppu leikkokukkia. Tuoreilla kukilla asunnosta tulee heti paljon kodikkaampi.

Hitsit, en malta odottaa miltä huoneistossa asuminen tuntuu!

Kökötän arkisin koneen ääressä aamusta iltaan, joten nyt on toiveissa olla loman aikana poissa koneelta niin paljon kuin mahdollista. Voi siis olla, että blogini ei päivity yli kuukauteen.

Jos siis haluatte kurkkailla mitä minulle ja asunnon remontille kuuluu, niin suosittelen ottamaan seurantaan Tunnetilan IG-tilin. Mitään sen kummempia lomasuunnitelmia remontin lisäksi ei tosin ole tiedossa, eli kauniita kuvia ulkomailta tms. ei tilille tipu. Ei vielä tänä vuonna. Nautiskellaan nyt ihanasta Suomestamme täysin rinnoin, kun sääkin suosii.

Ihanaa heinäkuuta Teille kaikille!!!

Kuvat: Vilma

10

(4) Kommentit

  1. Ihanaa lomaa! Nauti ja rentoudu.
    Meille Ahvenanmaan lomanen taisi olla kesän ainoa varsinainenn lomamatka, mutta kyllä kaikkea kivaa tekemistä varmasti tulee – ja välillä on hyvä olla tekemättä mitään.

    1. Kiitos Tuuli! <3 Kunhan tämä remontti saadaan valmiiksi, niin sitten kyllä huilataan ihan kunnolla! Nytkin tosin tehdään viimeisiä hommia ihan verkkaisesti eikä liikoja rehkitä. Valmistuu kun valmistuu. 🙂 Ihanaa kesää ja lomaa sinullekin Tuuli!

  2. Hyvää lomaa!

    1. Kiitos Vivi!!! Ihanaa kesää sinullekin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.