Pelastusta kuivalle talvi-iholle

kaupallinen yhteistyö House of Organic,
postaus sisältää affiliate-linkkejä

tunnetila: tyytyväisyys

Joka vuosi tähän aikaan käy sama juttu: talvi tulee ja iho kuivuu. Lämpöpatterit laitetaan kodeissa päälle ja sisäilmasta tulee kuivaempaa. Lisäksi tuuli ja kylmä ilma ulkona kuivattavat ihoa, sillä viileässä ilmassa ihoon sitoutuu vähemmän kosteutta.

Olen itsekin juuri nyt siinä tilanteessa, että ihoni on rutikuiva. Kävin pari viikkoa sitten kasvohoidossa ja kosmetologi oli aivan ihmeissään siitä määrästä, mitä ihoni imi kaikkia kosteuttavia tuotteita. ”Levitin ihollesi NELJÄ reilua kerrosta hoitonestettä, ja se kaikki katosi ihoon saman tien!” Hupsis. Kesällä käyttämäni ihonhoitotuotteet eivät ole enää selvästikään tarpeeksi kosteuttavia janoiselle iholleni.

Olen selvinnyt muutamana vuonna talven kuivattamasta ihosta aika hienosti brittiläisen luonnonkosmetiikkabrändi Evolven tuotteiden avulla. Yksi sarjan must have -tuotteista on hyaluronihapposeerumi. Kaivoin juuri viikonloppuna kaapista taas kyseisen seerumin käyttööni, ja parahiksi sain samaan aikaan House of Organicilta lisää upeita Evolven tuotteita Luonnonkosmetiikkapäivien (10.-14.11.) tiimoilta. Kyllä nyt kelpaa kosteuttaa ihoa!

Brittiläinen Evolve Organic Beauty on siis sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jonka hinta-laatusuhde on yksi parhaista mitä tiedän. Pääsin muutama vuosi sitten mukaan Evolven perustajan, Laura Rudoen öljyseerumiworkshopiiin, ja tuo sessio oli supermielenkiintoinen. Saimme tehdä itse ihollemme sopivan öljyseerumin ja kuulimme Lauran tarinoita brändistä ja sen synnystä.

Tuotemerkit muuttuvat aina itselle tärkeämmiksi, kun niihin syntyy pienikin henkilökohtainen side. Olin käyttänyt Evolvea jo ennen kyseistä workshopia, mutta etenkin sen jälkeen olen arvostanut Hertfordshiressa käsin tehtyjä tuotteita entistä enemmän.

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jotta niiden tuoreus voidaan taata. Tuotteiden raaka-aineina käytetään luonnollisia öljyjä ja superfoodeja, ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein.

Evolven tuotteet on pakattu kierrätettäviin lasipurkkeihin ja pahvikuoret on vaihdettu ekologisiin ruohopaperipakkauksiin. (Vanha pakkaus kuvissa ruskea pahvinen, uusi vaaleampi ruohopaperista.) Pakkaukset säästävät 99,9% vettä sekä 97% energiaa ja kemikaaleja tavanomaisen puumassan käyttöön verrattuna.

Mitä Evolven tuotteita sitten aloin käyttää taklatakseni kuivuneen ihon haastetta?

Kaikki alkaa ihon puhdistuksesta. Kuten saatatte muistaa, RAKASTAN vaahtomaisia puhdistusaineita! Ne ovat niin helppoja ja koostumukseltaan ihania, mutta valitettavasti suurin osa niistä kuivattaa ihoa. Kun kosmetologini kuuli kasvohoitoa minulle pari viikkoa sitten tehdessään, että puhdistan ihoni edelleen vaahdolla, hän tokaisi ”Nyt lopetat sen heti!” Kosmetologi suositteli minulle kaksoispuhdistusta, ja siihen tarpeeseen valitsin nyt Evolvelta kaksi supertuotetta: Gentle Cleansing Meltin* ja Deep Clean Micellar Waterin*.

Gentle Cleansing Melt on saippuaton ja sisältää mm. baobaböljyä, jossa on runsaasti C-vitamiinia, kalsiumia sekä proteiineja ja A vitamiinia. Ravinnerikas baobaböljy ravitsee, parantaa ihon kimmoisuutta ja tukee solujen uudistumista sekä parantumista. Deep Clean Micellar Waterissa taas on jo aiemmin mainittua hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa samalla tehostamaan kollageenin tuotantoa. Tuotteessa käytetty granaattiomenauute sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten ellagiinihappoa, joka ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta.

Puhdistuksen luvataan olevan niin kosteuttava, että kasvovettä ei kuulemma tarvitsisi käyttää. Katsotaan miten käy!

Ihoa kosteuttavan puhdistuksen lisäksi valitsin käyttöön silmänympärysseerumin, kasvoöljyn ja uudistavan kasvovoiteen, jotka kaikki sisältävät niin ikää kosteuttavia ainesosia. Hyaluronihappo Eye Complex silmänympärysseerumissa* on, yllätys yllätys, jälleen kerran hyaluronihappoa.

Miracle Facial Oil Tuhkimo kasvoöljyssä* taas on ruusunmarja- sekä arganöljyä. Ruusunmarjaöljy sisältää omega 6 ja omega 3 rasvahappoja, arganöljystä löytyy ihoa kosteuttavaia monityydyttymättömiä rasvahappoja, sekä E-vitamiinia ja ihoa silottavia antioksidantteja.

Kaikkien näiden ihmeitä tekevien happojen ja öljyjen päälle kun sipaisee iholle vielä Daily Renew Facial Cream uudistavaa kasvovoidetta*, niin avot! Kyllä pitäisi kuivuuden olla tiessään ja ihon olla hehkuva, kimmoisa ja kovasti tyytyväinen. Myös tässä tuotteessa on ryppyjä vähentävää hyaluronihappoa sekä E-vitamiinia ja rasvahappopitoista arganöljyä.

Ja miksi siis lähes kaikissa talvea vasten valitsemissani tuotteissa on hyaluronihappoa? No koska ”hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa.” Lähde House of Organic

Näin! Jos ihosi siis kaipaa kosteutta tässä haastavassa vuodenajassa, suosittelen testaamaan brittiläisen Evolven tuotteita! Yllä olevista linkeistä pääset suoraan tuotteisiin, jotka ovat tarjouksessa House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä. Nämä päivät on itselleni se ykköspaikka tehdä tuotahankintoja. Esim. viimeksi ostin kaksi Evolven hyaluronihappopulloa jemmaan, etteivät vain pääse loppumaan kesken.

Muistathan, että Luonnonkosmetiikkapäivillä alennukseen tulee joka päivä uusia tuotteita. Yllä mainitut tuotteet ovat kaikki ostettavissa alehintaan seuraavasti: ke 10.11. alessa on uudistava kasvovoide ja hyaluronihapposeerumi, to kasvoöljy, pe misellivesi, la puhdistusbalmi ja su silmänympärysseerumi.

Tässä vielä linkki Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskuvastoon!

HUOM! Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. Tilaukset yhdistetään automaattisesti. Koodi alkaa toimimaan 10.11. keskiviikkona ja tilausten toimittaminen aloitetaan maanantaina 15.11. Muistathan siis laittaa joka päivä tilaukseesi koodin YHDISTÄ, niin selviät yhdellä Posti-keikalla kun kaikki tilaamasi tuotteet pakataan samaan boksiin.

4

(4) Kommentit

  1. Ihania tuotteita ja tyylikkään minimalistiset pakkaukset. Ennen en huomannut niin suurta muutosta ihon tarpeissa vuodenaikojen välillä, mutta nyt tosiaan talvella tarvitsee ottaa järeämmät tuotteet käyttöön.

    1. Samaa mieltä Tuuli, pakkauksen tyylikkyys on aina iso bonus. 🙂 Onneksi sisältökin on priimaa!

  2. Ooh, tuo misellivesi menee testiin heti, kun saan käytettyä nämä 1000 litraa Avrilin misellivettä. Tuli vähän hamstrattua! ?

    1. 😀 Ainakin toistaiseksi tuo misellivesi on toiminut tosi hyvin! Alahan nyt lotrata sen Avrilin kanssa niin pääset testaamaan myös tätä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.