Talven juoksuasu kunnossa ja ulkoilu maistuu!

*Kaupallinen yhteistyö Addnature*

tunnetila: tyytyväisyys

Kirjoitin viime keväänä postauksen järkevälle pohjalle rakennetun juoksuharrastuksen löytämisestä. Muutaman kuukauden ajan olin tosi innoissani juoksemisesta ja kävinkin lenkillä reippaasti. Sitten tuli kesä ja helleaalto, ja olin tuupertua kesken lenkin puistonpenkille.

Juoksin typeryyttäni helteessä ilman päähinettä ja vesipulloa. Noilla säillä olisi pitänyt pysytellä varjossa, tai olla ainakin oikeanlaiset varusteet juoksemiseen. Tuon lenkin jälkeen lopetin hölkkäämisen hetkeksi. Päätin, että aloitan juoksemisen taas viimeistään syksyn saapuessa.

Syksy saapui ja kevyt lenkkeily alkoi taas vetää puoleensa. Kunto, tai ehkä enemmänkin juokseminen rutiini oli kesäkuukausien aikana kadonnut, mutta onneksi innostus oli vielä tallella. Aloitin siis syksyllä lenkkeilyn uudestaan muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Ei mennyt kauaakaan, kun illat alkoivat pimentyä ja ilma viilentyä. Huomasin nopeasti, että kesän juoksukamppeilla en kovin pitkälle syksyyn tarkene lenkkeillä. Aloin haaveilla juoksuvarusteista, joilla pärjäisin vielä säiden kylmentyessä.

Ja tässä tuo tarpeisiini täydellinen, vähän lämpimämpi ja järkevämpi, mutta myös aika tyylikäs juoksuasu sitten on!

fleecetakki Icepeak*, alla oleva hengittävä pusero axant*, juoksuhousut Odlo*, lenkkarit Adidas*

Pääsin ilokseni tekemään superkivan ja äärimmäisen tarpeeseen tulevan yhteistyön ruotsalaisen urheiluvaatteisiin ja retkeilyyn erikoistuneen Addnature -verkkokaupan kanssa. Addnaturen tuotevalikoima on todella laaja, ja valikoimasta löytyy tuotteita perinteisemmistä juoksukamoista telttoihin, retkikeittiöihin, urheilukelloihin, kiipeilykenkiin ja joogamattoihin.

Addnaturella työskentelee mm. kiipeilijöitä, hiihtäjiä, laskettelijoita ja juoksijoita, jotka jakavat mielellään tietämyksensä ja intohimonsa lajeja kohtaan asiakkaiden kanssa. Addnaturella onkin verkkokaupan lisäksi myös oma blogi, jossa testataan uusia tuotteita ja annetaan kattavasti vinkkejä esim. pimeällä juoksemiseen turvallisesti, SUP-lautailun aloittamiseen ja ulkoiluvarusteiden oikeanlaiseen hoitoon ja huoltamiseen.

En olisi voinut löytää parempaa paikkaa talvijuoksuun soveltuvien vaatteiden hankkimiseen kuin Addnature!

Mitä sitten Addnaturelta tilasin? Hankinnoista paras taisi olla talvijuoksuun tarkoitetut Odlon juoksutrikoot. Trikoot ovat kevyet ja ohuet, mutta silti lämpimät ja tuulenpitävät. Niiden reisiosassa on erikoiskangas, joka myös hylkii vettä. Lisäksi trikoissa on korkea vyötärö, useita pikkutaskuja ja paljon heijastimia. Olen aivan fiiliksissä näistä trikoista!

Trikoiden lisäksi koko kuvissa näkyvä asuni on tilattu Addnaturen valikoimasta. Hengittävä pusero, Icepeakin lämmittävä fleecetakki, laadukkaat juoksulenkkarit joissa tärkeänä yksityiskohtana isot heijastimet ja vedenkestävä DIDRIKSONSin toppaliivi tekevät asusta sopivan moneen säähän. Vaatteiden kerrostaminen on järkevän pukeutumisen A ja O. Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi asu on niin kivan näköinen, että sitä voi käyttää vaikka kaupungilla.

Vaatteiden lisäksi tilasin Addnaturelta merinovillaisen lämpötuubin (Kidneykaren), jota voi käyttää juostessa, kävellessä tai vaikka pyöräillessä lämmittämässä ja suojaamassa alaselkää. Juoksutakeissa ja -paidoissa on yleensä lyhyt helma, joten alaselkä saattaa helposti saada kylmää. Olen huomannut, että kylmyys ja veto eivät tee kipuilevalle alaselälleni hyvää. Selän lisäksi myös munuaisten suojaaminen kylmältä on ensiarvoisen tärkeää meistä jokaiselle.

toppaliivi DIDRIKSONS*, fleecetakki Icepeak*, hengittävä pusero axant*, juoksuhousut Odlo*, lenkkarit Adidas*

Laajan ja monipuolisen urheiluvaate ja -tarvike valikoiman lisäksi huomasin, että Addnaturelta voi tehdä myös todella hyviä ja edullisia löytöjä. Kuten tiedätte, olen tarkan euron tyttö, ja metsästän usein tarpeellisia löytöjä alennusmyynneistä.

Tällä kertaa aleonni potkaisi minua Adidaksen lenkkareiden ja juostessa hyvin hengittävän mutta lämpimän axantin paidan kanssa. Molemmista tuotteista oli saatavilla enää muutamia kokoja, joten ne myytiin reilulla alennuksella. Ilokseni molempien tuotteiden jäljellä olevat koot olivat minulle juuri sopivat, joten säästin tilauksessa mukavan summan rahaa. Lenkkarit taisin saada puoleen hintaan ja puserosta alennus oli peräti 68%.

Addnaturella halutaan tarjota asiakkaille mahdollisimman kattava tuotevalikoima kaikkiin ulkoilmalajeihin. Jos siis et löydä Addnaturen valikoimasta etsimääsi tuotetta, heihin kannattaa olla yhteydessä. Yhteydenottosi saattaa poikia valikoimaan uuden tuotteen ja näin kaikki voittavat!

Addnaturen verkkosivuilla kerrotaan näin: ”Meitä kaikkia yhdistää intohimo ulkoiluun, josta yritys alunperin sai alkunsa. Yhtiön ensimmäinen iskulause oli ”We’ve got the gear, just add the nature” ja siitä muodostuikin lopulta yhtiön nimi, Addnature. Iskulauseen mukaisesti: ”Meiltä saat varusteet, lisää vain luonto”.

Oletteko Te panostaneet talviliikuntaan? Etenkin nuo talveen sopivat juoksutrikoot ovat mullistaneet oman lenkkeilyni. Kun vaatteet on kunnossa, lenkille lähtee vielä isommalla innolla kuin aikaisemmin!

Kuvat: Aino / Last Tuesday

8

(15) Kommentit

 1. Apua, mistä edes aloitan! ❤️

  Ensinnäkin, superihanat kuvat tässä jutussa. Toiseksi, jee Didriksons mainittu. Se on ihan paras merkki! Ja sitten vielä… Pakko ostaa noi trikoot! ?

  1. Hih, kiitos Iina! <3

   Näihin trikoisiin satsaaminen on parhaiten käytetyt eurot, mitä lenkkeilijä voi käyttää. Siis sanon oikeasti käsi sydämellä! <3 Koot oli jossain vaiheessa aika vähissä, toivottavasti näitä tulee lisää. Mutta muutenkin tuo Odlo näytti ihan huikeelta brändiltä. Haaveilen jo yhdestä hupullisesta juoksupuserosta lisää.

   Mietin sua kun osti tuon Didriksonin liivin. 🙂 Sä näitä aina niin paljon suosittelet, että oli pakko hankkia testiin nyt oma. Ja tosi hyvältä kyllä vaikuttaa. Liivi on kevyt ja lämmin, ja sitä voi käyttää myös lenkkeillessä koska mahtuu paljon erilaisia kerroksia alle. Tosi hyvä hankinta!

 2. Mageet kuvat, ja mielenkiintoiselta kuullostaa toi verkkokaupoa. Pitää käydä kurkkaamassa. Olis kyllä aika päivittää talven ulkoiluvaatteet kun siellä kuitenkin ”joutuu” päivittäin reippailemaan koiran kanssa ?

  1. Oi, koira on paras motivaattori jokapäiväiseen ulkoiluun! <3 Mulla ei valitettavasti ole koiraa, joten toivon, että hyvät ulkoiluvaatteet tekisivät mulle sen saman. 🙂 Koska oikeastihan ei ole "huonoa säätä" on vaan vääränlainen pukeutuminen. Paitsi että kova ukkosmyrsky pitää mut kyllä aina sisällä, oli vaatteet miten hyvät tahansa. 😀

 3. Ihanat kuvat ja vau, mikä lennokkuus! Hyvät asuvalinnat teit!

  1. Kiitos Tuuli! <3 Oon kyllä tyytyväinen niin asuun kuin kuviinkin. Kävi kuvaaminen ihan treenistä kun juoksi, hyppi ja pomppi. 😀

 4. Johanna says:

  Nää kuvat!! <3 Plus ohuet mutta lämpimät trikoot kuulostaa ihan parhailta. Ja tuo selänlämmitin. Ah!

  1. Kiitos Johanna! <3 Olen jo muutaman vuoden kaipaillut pidempää juoksutakkia. Sellaisia ei vaan tahdo löytyä, koska faktahan on se, että jos takki on pidempi, se estää vähän juoksemista. Nyt kun vaatteiden alle laittaa lämmittävän neulekerroksen ja siihen päälle vielä korkeavyötäröiset trikoot, niin homma toimii lyhyemmälläkin takilla. Jee! me happy! 🙂

 5. Tarja says:

  Vau, onpa makeat varusteet! Innostuin kyllä yli paljon noista Odlon trikoista! Mulla on jo useamman vuoden palvelleet Craftin versiot, jotka nekin hyvät, mutta ohut ja lämmin on kyllä houkutteleva myyntipuhe! Ja tuo liivi on ihana. Täällä hän googlaa nyt hulluna!

  Ja nuo kuvat!! Upeita, upeita, upeita! <3

  1. Kiitos Tarja! <3 Nämä Odlon trikoot on kyllä parhaat ikinä! En olisi uskonut, että lämmin voi olla näin ohut. Näistä vaan näkyy olevan jo koot aika vähissä, siksi en linkannut tässä postauksessa niihin suoraan. Mutta Odlolla on toki muitakin malleja, toivottavasti niistä löytyy sulle hyvät. Ja tämä liivi on kans tosi kiva! Katselin kuvista joissa liivi oli mallin päällä, että onko se vähän lyhyt mun makuuni, mutta onkin just täydellinen. Tällä kertaa kannatti olla just sopivan lyhyt! 😀

 6. Kuvat veivät mennessään! Ja myös tuo juoksuasu on oikein ihana. 🙂

  1. Voi kiitos Vivi ihanasta kommentistasi! Kivaa ja leppoisaa sunnuntaita sinulle! <3

 7. Miia says:

  Useampiakin trikoita, mutta mitkä noista sulla oli? Lämpimät taskulliset haussa 🙂

  1. Mulla on siis nämä: https://www.addnature.fi/odlo-zeroweight-warm-trikoot-naiset-M872631.html?vgid=G1235757&cgid=s10038, mutta en linkannut suoraan tuotteeseen kun ne on ihan lopussa. 🙁 Nämä on ehkä aika samanlaiset, lisänä enemmän heijastimia. https://www.addnature.fi/odlo-zeroweight-warm-reflective-trikoot-naiset-M986778.html?vgid=G1438293&cgid=s10038

 8. […] viime syksynä lenkkeilyvarusteeni uusiin. Jokainen hankinnoista on ollut (kevään sairastelustani huolimatta) kovassa käytössä, ja olen […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.