Biodellyn Tammiale – kotimaisen kosmetiikan lempparini nyt 20% edullisemmin!

Kaupallinen yhteistyö Biodelly
Postaus sisältää affiliate-linkkejä, osa tuotteista saatu

tunnetila: tyytyväisyys

Biodellyllä on nyt Tammiale! Luonnollisen kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa Biodellyn Tammiale tarkoittaa sitä, että heidän hyvin laajasta tuotevalikoimastaan saa 13.-16.1. välisenä aikana lähes KAIKESTA -20% alennusta! (Alennusta ei saa lahjakorteista eikä Less Is More sarjasta, josta ale on 15%).

Biodelly on kotimainen verkkokauppa, joka on tullut tutuksi laajasta luonnonkosmetiikkatarjonnastaan. Nykyään Biodellystä saa kosmetiikan lisäksi myös ekologisia kodin puhdistustuotteita ja hyvinvointia edistäviä tuotteita ravintolisistä raakasuklaaherkkuihin.

Yksi minua erityisesti ilahduttava asia Biodellyssä on heiltä löytyvä runsas kotimaisten brändien määrä. Jos haluat löytää helpon tavan suosia suomalaista, voit tehdä Biodellyn verkkokaupassa ostoksesi suoraan kotimaisten brändien osastolta.

Pyrin suosimaan kulutusvalinnoissani hyvin pitkälle suomalaisia tuotteita. Niinpä vinkkaankin nyt Teille upeista kotimaisista tuotteista, joihin kannattaa tutustua (viimeistään nyt) alehinnoin. Tässä siis muutamia suosikkituotteitani Biodellyn valikoimasta.

Liputan vuodesta toiseen kaikissa kanavissani avoimesti Laponie of Scandinavian puolesta. Aivan ihana brändi, joka sopii omalle iholleni täydellisesti! Laponie Face Oil, Laponie Face Cream ja Laponie Face Toner ovat saaneet hehkutustani osakseen jo pitkään. Nyt on aika nostaa näiden lisäksi esille kaksi superhyvää tuotetta, joista en kerran niitä kokeiltuani luovu ehkä ikinä. Nuo upeat tuotteet ovat Laponie Calming Treatment ja Laponie Hydrating Face Mask*.

Jos ihosi kaipaa rauhoittamista esim. saunan, pakkasen tai auringossa oleilun jälkeen, on Calming Treatment, eli rauhoittava geelimäinen hoitoseerumi ihan must tuote! Punoitus, kuivuus ja kiristely ovat tuotteen käyttämisen jälkeen hyvin pian tiessään.

Sain ensimmäisen pullon Calming Treatmentia testiin Laponielta tuotteen lanseerauksen yhteydessä, ja kuten kaikkia muita, myös tätä Laponien tuotetta olen ostanut ensimmäisen testipullon jälkeen itsekin. Jään näihin tuotteisiin aina ihan koukkuun!

Saman tempun teki myös viime syksynä lanseerattu Hydrating Face Mask. Olen käyttänyt naamiota yövoiteen asemasta koko talven parina yönä viikossa, ja voi vitsit miten pidän siitä tunteesta, minkä tuo tuote iholleni tekee. Vaikka olisin kuinka nuutunut illalla, niin aamulla ihoni tuntuu terveemmältä, kosteutetummalta, paksummalta ja kaikin puolin elinvoimaisemmalta.

Ensimmäinen Laponielta saatu testituubi vetelee jo viimeisiään, joten nyt oli hyvä aika tilata tuotetta lisää. En edes halua ajatella sitä hetkeä, kun tuote loppuu!

Tässäpä muuten vielä hyvä vinkki Laponien kasvoveden käyttäjälle: Face Toner -täyttöpakkaus. Refill* -pakkaus sisältää 150ml kasvovettä, joten siitä täyttää lasisen suihkepullon kolme kertaa. Lasista pulloa voi käyttää uudestaan ja uudestaan, ja muovinen refill-pakkaus on helppo kierrättää muovijätteessä.

Tuttujen Laponien lempituotteiden lisäksi tilasin Biodellyltä testiin tuotteita, joita olen jo pidempään halunnut testata. Nämä tuotteet löytyvät kahdelta upeaksi jo aikaisemmin toteamaltani brändiltä, eli uudistuneelta Korennolta ja Flow Cosmeticsilta. (Kyseessä on tavallan yksi brändi, sillä Korento on osa Flow Cosmeticsia.)

Tilasin Korennolta testiin meikin pohjustajan, Korento Soft Velvet Primer*, ja meikkivoiteen, Korento Age Defying Serum Foundation*. Ja uuuh, tuolla kombolla ihostani tuli samettisen pehmeä!

Olen tottunut käyttämään paksumpia pohjustajia ja voidemaisia meikkivoiteita, joten hyvin ohuet tuotteet epäilyttivät minua ensin. Mutta kun ohut pohjustaja muuttui työstämisen aikana ihollani silkkisen puuteriseksi ja seerumimainen meikkivoide tasoitti ihon väriä, olin lopputulokseen tosi tyytyväinen.

Korento-sarjan meikkituotteet on suunniteltu värikosmetiikan lisäksi myös hoitamaan ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla kun meikin pohjustaja pohjustaa ihon ja pidentää meikin kestoa, se myös ravitsee ja suojaa. Tuote sisältää mm. luomuarganöljyä, sekä tyrnin, puolukan, mustikan, mustaherukan ja ruusunmarjan siemenöljyjä, jotka taas sisältävät vitamiineja, rasvahappoja ja antioksidantteja.

Korento-meikkivoide taas heleyttää kasvoja, tasoittaa ihon sävyä ja on todella kevyt ja läpikuultava. Jos siis kaipaat peittävämpää lopputulosta, niin tämä seerumimeikkivoide ei silloin ole valintasi. Jos kuitenkin kärsit talvella ihon kuivuudesta ja meikkivoide pakkautuu helposti kuiviin kohtiin ja korostaa juonteitasi, silloin kannattaa testata tätä ihoa hoitavaa tuotetta. Myös kesällä ohut ja kevyt tuote on ihanteellinen!

Jos jotain saisi toivoa, niin pipetti mukaan myös meikinpohjustajaan. Pipettipullo olisi huomattavasti helppokäyttöisempi kuin pieni annostelija pullon suussa.

Korennon emobrändi Flow Cosmeticsilta tilasin testiin kookosnaamion hiuksille. Coconut Milk Hair Maskin* lasinen purkki on vaaleudessaan ylellisen näköinen. Tuotteen tuoksu on mukavan mieto ja pakkauksessa mukana tuleva puinen spaatteli on erittäin toimiva.

Tuote sisältää nimensä mukaisesti mm. kookosmaitoa, kookosöljyä sekä arganöljyä. Tuotetta voi käyttää perinteisenä hiusnaamiona, tai sitä voi sipaista pienen määrän latvojen suojaksi. Tuote estää myös kaksihaaraisten muodostumista.

Testasin hiusnaamiota saunan yhteydessä ja naamio tuntui kestävän hyvin myös löylyssä istumisen. Hiuksista tulee naamion jälkeen todella pehmeät! Jos kärsit helposti takkuuntuvista hiuksista, niin tämä naamio antaa myös takuille kyytiä. Naamio sopii erityisesti kuivalle, katkeilevalle ja karkealle hiukselle, eli ainakin talvella tuote on ihan must itselle!

Olin jo laittamassa Biodelly-yhteistyön merkeissä tekemääni kosmetiikkatilausta matkaan kun huomasin, että verkkokaupan valikoimasta löytyy nykyään myös pesuaineita kotiin. Pyykin- ja astianpesuaineet olivat molemmat niin lopussa, että ne lukivat jo seuraavan kauppareissun ostoslistassa. Niinpä nappasin tilaukseen mukaan myös kotimaisen Ole hyvä -brändin puhdistustuotteita.

Veriappelsiinin tuoksuinen Ole Hyvä astianpesuaine* tuoksuu ihan maagisen hyvältä! Tuoksu on peräisin eteerisestä öljystä ja sen kyllä huomaa. Tuoksu on raikas ja rehti, ei ollenkaan esanssinen tai keinotekoinen. Hyvä tuoksu piristää kivasti käsin tiskaamista, mikä ei todellakaan ole kotitöistä se oma lempparini.

Ole Hyvä pyykinpesuaineen* taas otin testiin tuoksuttomana. Tykkään käyttää pyykin pesussa pyykkietikoita ja haluan niiden tuoksujen tulevan esiin. En halua sekoittaa useita tuoksuja keskenään, joten tuoksuton (tai käyttämäni pyykkietikan tuoksuinen, esim. piparminttu) pesuaine on tällöin ihan must.

Pyykinpesuaine soveltuu parhaiten kirjopyykille, sillä se ei sisällä valkaisuainetta. Tiedättekö muuten löytyykö joltain ekologiselta pesuainebrändiltä valkopyykille sopivaa pesuainetta? En ole itse löytänyt sellaista.

Pesuaineiden lisäksi ostoskoriini ”sattui ihan vahingossa hyppäämään” myös muutama levy Foodinin suklaata. Hups! Järkeilin asian kuitenkin niin, että kun olen nyt joka tapauksessa taas joulun jälkeen suklaakoukussa, niin siitä koukusta irtautuu paremmin vaihtamalla suklaat aluksi edes himpun verran terveellisempiin vaihtoehtoihin. Ihan hyvä perustelu suklaan ostolle vai mitä?

Tilasin siis Foodinilta Orange*, Peppermint* ja Crunchy Hazelnut* levyt. Myös näistä ja muista Foodinin tuotteista saa Biodellyn Tammialen, eli -20%. Kiitos ja nam!

Kun kuulen taikasanat ”kotimaisuus” ja ”ale”, innostun heti. Pyrinhän kuluttamaan järkevästi. Mielestäni se jos mikä on järkevää kuluttamista ja fiksua rahankäyttöä, että hankkii suosikkituotteensa edullisemmin, suosii suomalaista ja kannattaa vielä parhaassa tapauksessa pientä kotimaista jälleenmyyjää. Tuossa ostotilanteessa kaikki voittavat!

Varoituksen sana kuitenkin myös tuotteiden hamstrauksesta. Törmäsin muutama vuosi sitten tosi hyvään tarjoukseen, jonka innoittamana tilasin jemmaan useamman luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteen. En tarvinnut tuotteita heti, mutta sitten kun tarvitsin, niin osan niistä parasta ennen päiväys oli ehtinyt jo mennä umpeen.

Laitoin viestiä brändeille ja kysyin, onko tuotteita vielä ok käyttää päiväyksen jälkeen. Vastaus kaikilta oli yksiselitteinen ei. Etenkin luonnonkosmetiikassa parasta ennen päiväys on aika tarkka, sillä tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Säilöntäaineet saattavat aiheuttaa kuluttajille ihoärsytyksiä, ja muutenkin luonnonkosmetiikka halutaan pitää mahdollisimman puhtaana.

Eli kannattaa ostaa vain tarpeeseen tai niin, että tietää ottavansa tuotteen pian käyttöön. Myös se on järkevää kuluttamista parhaimmillaan.

Mukavaa ja talvista loppuviikkoa Teille kaikille!

6

(8) Kommentit

 1. Haha! ? Miksi en ylläty, että meillä on samat tuotteet?! Sekä Laponiet että tuoksuton pesuaine.

  Ja hei, kiitos kasvonaamiovinkistä. Se todella on maailman paras! ??

  1. No siksi meillä on samat tuotteet, koska nuo on parhaita! 😀 Mä koukutan sinut aina omiin lemppareihini ja sä taas mut omiisi. Ihan parasta kun meille sopii niin samanlaiset tuotteet.

   Siksi mäkin näitä vinkkejä täällä jaan kun tiedän useammankin seuraajani koukuttuneen esim. just Laponieen ja käyttävän nykyään lähes pelkästään heidän tuotteitaan. <3

 2. Johanna says:

  Täällä yksi Laponieta nykyään käyttävä seuraajasi. 🙂 Olen saanut Tunnetilasta vuosien aikana tosi paljon hyviä vinkkejä uusista tuotteista, ja Laponie on yksi parhaista tuttavuuksista. Kiitos Nina kun jaksat jakaa meille vinkkejäsi!

  1. Miten ihana kuulla! Kiitos Johanna sanoistasi! <3 Toivottavasti nyt on uusille tuotteille tarvetta kun kerrankin ovat alessa. 🙂 Multa taisi just eilen loppua tuo Laponien Calming Treatment. Onkin just sopiva aika tilata lisää! 🙂

 3. Kaisa says:

  Laponiet on pelastaneet mun allergisen naaman ❤! Ne on superhyviä, erityisesti kasvoöljy ja naamio. Ja Ole hyvällä on myös superit suihkugeelit sekä hoitoaineet, niitä hankin aina uudestaan ja uudestaan. Ihanaa, että vielä on kotimaisia valmistajia!

  1. Just näin Kaisa! Ja on kyllä ihan parasta kuulla, että näistä tuotteista on selkeästi apua monenlaisiin ihohaasteisiin. Kiitos myös sinulle suihkugeeli ja hoitoainevinkeistä! Itse en ole testannut Ole Hyvältä muuta kun pesuaineita, mutta ehkä tilaan nyt vähän lisää tuotteita testiin. Suihkugeeli esim. tulee just tarpeeseen.

 4. taya says:

  Moi. Olisiko tällaisen tuote sopiva: https://www.biolindo.fi/ecover/valkaisuaine-2
  En kyllä ole itse kokeillut miten toimii.

  1. Hei hurraa taya!!! Kiitos vinkistä, ostan tuota testiin heti! 🙂 Tuote toimii varmasti just niin kuin toivon. Mahtavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.