Helteellä hankittu villakangastakki

tunnetila: tyytyväisyys

Joka kerta kun kamelinvärinen villakangastakkini vilahtaa Tunnetilan Instagramissa, saan siitä kyselyitä. Takki tuntuu ihastuttavan monia, ja se on kyllä oikeastikin ihan superihana!

Takki on mahtava löytö viime kesältä. Kävin alkukesästä vuorokauden mittaisella reissulla Lahdessa. Tapasin lahtelaista yhteistyökumppaniani sekä vietin iltaa ystäväni kanssa. Tapaamisten lisäksi ehdin myös piipahtaa kaupungilla.

Lahden reissulleni sattui lähes helteinen päivä ja tarkoituksenani oli löytää kevyt ja kiva kesämekko illanviettoon Lahden satamassa. Mekko jäi ostamatta ja satamareissukin tekemättä, mutta Lahden Sokoksen alerekillä minua odotti kaunis PBO:n villakangastakki!

Takki oli numeroa liian suuri, mutta koska olen vilukissa ja tykkään kerrospukeutumisesta, niin reilu koko ei haitannut. Ajattelin, että pärjään takilla pidemmälle talveen, kun sen alle voi laittaa paksujakin neuleita.

Takki on ollut yksi parhaista ostoksistani viime aikoina, ja sitä on tullut käytettyä tosi paljon. Takki on klassinen, siisti ja tyylikäs, muttei silti yhtään jäykkä tai liian fiini. Ehkä tuo inasen liian suuri koko tekee siitä kivasti rennomman.

takki PBO, kaulaliina Marimekko, laukku Globe Hope* (saatu Weecos Ambassador -yhteistyön merkeissä), farkut People Tree* (saatu Weecos Ambassador -yhteistyön merkeissä), kengät Pomar*

Vaikken keväällä kesämekkoa löytänytkään, niin talvella tein mekkolöytöjä senkin edestä!

Helsingin keskustan Stockalle on avattu poistomyyntipiste (kerros taitaa olla -1A), josta voi tehdä ihan mielettömiä löytöjä. Myynnissä on edellisten kausien vaatteita ja asusteita sekä huonekaluja, ja tuotteiden hinnat on 60% normaalia edullisemmat.

Löysin Stockan alepisteestä talven kovimmilla paukkupakkasilla kaksi tosi kivaa kesämekkoa. Kun ostaa kesävaatteet talvella ja talvivaatteet kesällä, säästää rutkasti rahaa. Ainut huono puoli on se, että uusia kivoja vaatteita ei voi ottaa heti käyttöön, sillä sää on usein täysin päinvastainen mihin vaate sopisi.

Tai no, olisin itse asiassa voinut ottaa tämän talvitakin käyttöön viime kesänä sen ostettuani. Vaikka takin ostohetki oli päivällä suorastaan helteinen, niin illalla taivas täyttyi mustista pilvistä ja todella kylmä rintama laskeutui Lahden päälle.

Jätimme sään vuoksi illanvieton satamassa väliin, mutta naureskellen totesin, että jos olisimme säästä huolimatta päättäneet lähteä illaksi satamaan, niin olisin pärjännyt siellä varmasti oikein hyvin yllättävän ostokseni, eli villakangastakin kanssa!

12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.