Ihanaa kesää!

tunnetila: ilo

Nyt on rakkaat ihmiset sellanen homma, että olen jäämässä ihan näillä näppäimin kesälomalle. Ihanaa!

Tämän kammottavan sairastelukevään jälkeen toiveissa on ottaa lomalla niin rennosti, etten edes muista läppärin olemassaoloa.

Jos en nimittäin kevään aikana maannut sairaana sängyssä, niin sitten istuin (tai makasin) kotona koneen ääressä tehden työhommia. Etätyön nurja puoli on eittämättä se, että töitä tulee tehtyä, vaikka olisi niin kipeä, ettei jaksaisi sängystä nousta.

Mutta toisaalta, jos olisi pitänyt jaksaa raahautua töihin toimistolle, niin sitä en varmasti olisi jaksanut. Olisin siis joutunut olemaan lähes koko kevään sairauslomalla. Ei sekään kivaa olisi ollut. Eli parempi näin. Toki sängyssä läppäri sylissä töiden teko on hyvästä työergonomiasta aika kaukana..

mekko Cecilia Sörensen*, sandaalit Ancient Greek

Toivottavasti sairastelut olisivat nyt ohi ja pääsisin kiinni tavalliseen elämään taas syksyn tullessa. Mutta sitä ennen aion levätä kunnolla!

Toivotan Teille kaikille nyt oikein mukavaa, rentoa ja lempeää kesää! Palataan blogin pariin viimeistään elokuussa. Voikaa hyvin!

Kiitos kuvista Johanna

11

(2) Kommentit

  1. Sen taudin nimi on suomalaisen kiltin tytön syndrooma: vaikka olisi kuinka sairaslomalla, työ on pakko hoitaa. Ei käy mielessäkään, että silloin voi työnteosta kieltäytyä vedoten lääkärintodistuksen 🙂

    Miten sun loma meni muuten?

    1. Heh, tämä taitaa olla just näin! 🙂 Kiitos kysymästä, loma meni hyvin. Oli ihana nähdä ystäviä ja perhettä ympäri Suomen kun kerrankin ehti reissaamaan kunnolla.

      Toivottavasti myös sun kesäsi meni hyvin ja ehdit myös vähän rentoutua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.