Tunnetila 15 vuotta + SYNTTÄRIARVONTA!

tunnetila: ilo

Aloitin Tunnetila-blogini kirjoittamisen maaliskuussa 2008. Olin kauhuissani ja toisessa postauksessani kirjoitin mm. näin:

”Haluan kirjoittaa blogia. Blogia, jonka funktio ja olemisen oikeutus ei tarvitse olla elämää suurempaa. Ajattelin aina, ettei minulla ole mitään niin raskauttavaa sanottavaa että sen voisi julkaista netissä. En jaksa paatosta, en päätelmien tekemistä tai debatteja päivänpolttavista aiheista. Mutta miksi blogin pitäisi olla näitä asioita?

Blogini ei tarvitse olla jäykkä. Blogissani saan rentoutua ja kirjoittaa vaikka muodista jos siltä tuntuu. Katsotaan tuleeko minustakin bloggari. Ja uskallanko koskaan kertoa kenellekään bloggaavani, saati sivuni osoitetta…”

Nyt näistä ensimmäisistä postauksista on kulunut jo 15 vuotta, ja hitsi vie, täällähän minä kirjoittelen edelleen saman Tunnetila-otsikon alla. Ja ajatukseni bloggaamisesta ovat edelleen samat: ei paatosta eikä debatteja, vaan päiväkirjamaisia pohdintoja ja kepeitä teemoja.

Huh huh, en todellakaan ajatellut, että bloggaamisesta voisi tulla minulle näin tärkeä harrastus, joka kulkisi rinnallani yli vuosikymmenen.

Minulla on ollut koko ajan blogin rinnalla päivätyö, enkä ole koskaan haaveillut eläväni bloggaamisella. Minusta on tärkeää, että työ ja vapaa-aika ovat toisistaan erillisinä, ja siksi olen halunnut pitää bloggaamisen vain harrastuksena. Vaikka vuosien saatossa olen tehnyt kaupallisia yhteistöitä ja saanut kirjoituksistani palkkioita, niin silti blogi on pysynyt aina kepeänä harrasteluna.

Silti tämä harrastus on kaupallisten yhteistöiden lisäksi vienyt minut useita kertoja mm. Kööpenhaminan muotiviikoille ja jopa muotitoimittajaksi New Yorkiin asti. Voi jestas mitä kaikkea upeaa elämällä on tarjota, kun suhtautuu asioihin avoimesti, rohkeasti ja tietynlaisella intohimolla!

Vaikka tiedän, että monet ovat viime vuosina lopettaneet blogien kirjoittamisen ja lukemisen, niin jostain syystä olen silti pitänyt päiväkirjanomaista blogiani hengissä jo viisitoista vuotta. Ihaninta tässä kaikessa on se, että tiedän, että osa teistä seuraajista on ollut mukanani lähes alusta asti. Se jos mikä on käsittämätöntä!

Haluankin nyt Tunnetilan 15v synttäreiden kunniaksi järkätä pienen arvonnan täällä blogissa. Vinkkaan arvonnasta myös Tunnetilan Instagramissa, mutta osallistua voi vain täällä, vanhalla kunnon blogialustalla. Saapa nähdä innostuuko kukaan enää blogiarvonnasta!

Arvontapalkintona on upea kosmetiikkasetti, jonka sisällön haluan pitää yllätyksenä. Tuotteet olen pakannut Cliniquen meikkipussiin, ja pussin sisällä on mm. kuvassa yllä näkyvä silmänympärysvoide, hoitovesi kasvoille, kasvoseerumi ja itseruskettava voide. (Tuotteista osan olen saanut, osan olen hankkinut itse.)

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta ensi sunnuntaihin (26.3.) klo 18.00 mennessä. Lähetä minulle kommenttikentässä terkkuja tai kerro vaikka miksi jaksat kaikkien näiden vuosien jälkeen vielä lukea blogiani. Voit halutessasi jättää minulle myös postaustoiveita.

Onnea kaikille arvontaan ja KIITOS JOKAISELLE BLOGISSANI VIERAILEVALLE! Olette minulle todella tärkeitä!

11

(102) Kommentit

 1. Petra says:

  Olet lempibloggaajani 😍

  1. Awwww! <3 Ja sä olet mun lempi-Petrani myötä- ja vastamäessä! <3

   1. Satuj says:

    Vau! Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä kevään odotusta 🙂

    1. Kiitos Satuj, ja samoin sinulle! 🙂

 2. Hanna Keinänen says:

  Onnea Nina ja kiitos hyvistä kirjoituksista!

  1. Kiitos Hanna! Tosi kiva että olet löytänyt blogiini! Olisi kiva kuulla Hanna myös sinun kuulumisiasi joskus. 🙂

  2. Kati Sefedini says:

   Onneksi Olkoon! Ja hyvää kevättä!

   1. Kiitos Kati, ja hyvää kevättä myös sinne!

 3. Else Hirvonen says:

  Hei Nina ! Olen seurannut sinua ainankin siitä lähtien kun olit New Yorkissa , se kaupunki on ihana ja oli kiva lukea elämästäsi siellä. Edelleen seuraan sinua.😍

  1. Ihana Else! Muistan sinut vuosien ja vuosien takaa! Ihanaa että kuljet mukanani ja jaksat kommentoida. Se on mulle tosi tärkeetä! Ja voih, olisipa kiva päästä taas joskus New Yorkiin…

   1. Mirca Seppänen says:

    Paljon onnea!!🌷

    1. Jee, kiitos Mirca!

   2. Nelliina says:

    Onnea blogillesi! Mua kiinnostais my day -postaus. Musta blogit on kivoja, enemmän tykkään blogeista ku instasta 🙂

    1. Kiitos Nelliina, ja kiitos postausideasta! My daytä toivotaan usein myös Instassa, joten täytyypä toteuttaa sellainen myös täällä blogin puolella. 🙂

 4. Kaisa says:

  Onnea Nina! Ihanaa, että blogi on edelleen aktiivinen ja saamme lukea mieltä ja arkea piristävistä jutuista! Kaikki kosmetiikka- ja muotijutut ilahduttavat ja kiinnostavat aina. Miten olisi joku teehen liittyvä postaus?

  1. Voi Kaisa, säkin olet ollut mukana jo ihan hirvittävän kauan! Olet niin tärkeä!! Kiitos myös postausideasta! Teepostausta on toivottu aikaisemminkin, Ehkä voisin nyt ryhdistäytyä sen toteuttamisessa.

 5. Teija says:

  Paljon Onnea!

  1. Kiitos Teija!

 6. Pauliina says:

  Onnea 15-vuotiaalle! Muistan blogisi ajalta, kun vielä piilotit kasvosi. Ajatella, että jo 15 vuotta takana!

  1. Pauliina <3 <3 <3 Mietin just eilen, että on valtava harmi, etten ole säästänyt vanhoja blogikuviani alkuajoilta. Olisi niin kiva muistella vanhoja niiden kautta! Tai siis, kasvot peitettynä olevia kuvia vielä taitaa löytyä, mutta olisi kiva myös nähdä kasvot noilta ajoilta. Silloin kun sitä oli vielä nuori ja nätti! 😀

 7. Lilli says:

  Ihanaa ja aurinkoista kevättä! 🙂 <3

  1. Kiitos samoin sinulle Lilli!

 8. Monet ovat sanoneet, etteivät enää jaksa lukea blogeja ja se on ikävää, koska blogit antaa jokaiselle haluavalle mahdollisuuden julkaista tekstejä ja kuvia ja myös laajemmin kuin muut sosiaaliset mediat. Tunnetila on ollut aina hyvän olon -paikka, tyylikäs ja sympaattinen!

  1. Kiitos kiitos ihana Liisa!!! <3 Niin hauskaa että mekin ollaan kohdattu ensin toisaalla, ja sitten löysit minut somesta. Ei tässä somessa pelkästään huonoja puolia ole. 🙂

 9. Terhi says:

  Onnea Nina. Mukavaa lukea näin blogista kuulumisiasi.

  1. Kiitos Terhi! Tämä on kyllä hauskaa kun lapsuuden ystävät ovat löytäneet blogiini. 🙂 Täältä ne kuulumiset aina parhaiten löytyvät. 🙂

 10. Mari says:

  Hurjasti onnea! 💖🥂✨

  1. Kiitos Mari! <3

 11. Sanni Lamminen says:

  Onnea Nina! Tavattiin nukkekeräilyn merkeissä ja sitä kautta seurannut blogiasi. Etenkin erilaiset muotiin ja vaatetukseen liittyvät jutu kiinnostavat.

  1. Kiitos Sanni! Mekin ollaan tunnettu ja tosi pitkään! 🙂 Kiva että olet vieläkin mukana!

 12. Eeva Liisa says:

  Paljon Onnea ja kiitos mielenkiintoisista teksteistä. Niitä on aina kiva lukea 🥰. Aurinkoista kevään jatkoa 🌼.

  1. Kiitos ihana Eeva Liisa! Aurinkoista kevättä!

 13. Riitta says:

  Onnea sinulle 15 vuotiaasta blogistasi❤️
  Olen lukenut blogiasi vasta muutaman vuoden, mutta jatkan lukemista niin kauan kuin sitä kirjoitat😊
  Aurinkoista kevättä sinulle☀️

  1. Kiitos Riitta, ihana kuulla! Kiitos myös sinulle, että jaksat kommentoida. Se on tosi arvokasta minulle. <3

 14. Merja Korhonen says:

  Onneksi olkoon 🌺

  1. Kiitos Merja, ihanaa että olet, luet ja kommentoit! <3

 15. Tarja says:

  Voe mahdoton!! Miten voi olla blogisi jo 15 vuotias?!
  Mutta toisaalta ajatellen: on sen oltava, kun esikoiseni täyttää 16 ja aloin lukea blogeja, kun odotin nuorempaani, joka täyttää 14… (En halua ajatella, miten vanha itse olen 😅)

  Olen siis varmasti lukenut blogiasi melko lailla alusta asti. Ihaninta on, ettei blogin henki ole muuttunut yhtään! Olet ihana ja blogisi on ihana ❤️

  Onnea siis ja sitten käyntiin seuraavat 15 vuotta!! ☺️

  1. Tarja susta on tullut mulle niin hirmuisen tärkeä näiden vuosien aikana! Ja siis kyllä, ollaan ”tunnettu” jo lähemmäs 15 vuotta. Ihan uskomatonta! Olen virtuaaliystävyydestäsi tosi kiitollinen! <3 Ja just niin, ei kun seuraavat 15 vuotta tulille. 🙂

 16. Mia says:

  Onnea! Olen saanut blogistasi ideoita omaan arkeeni, kiitos.

  1. Miten ihana kuulla Mia, kiitos! Ihanaa että olet! <3

 17. Heli Heinonen says:

  Paljon onnea!

  1. Kiitos Heli! Kiitos että luet blogiani!

 18. Oot ihana ja tärkeä. ❤️

  1. Kiitos samoin Iina! <3 Mietin aina välillä miten älyttömän onnekas olen, kun saan olla sun ystäväsi. <3

 19. Hannnnnna says:

  Vau, paljon onnea! Terkkuja sinne, toivottavasti blogi jatkuu vielä vuosia eteenpäin. 🙂

  1. Kiitos!!!! Blogista on tullut mulle näiden vuosien aikana niin tärkeä paikka, että ajatus lopettamisesta tuntuisi vaikealta. Eli vielä mennään! 🙂

 20. Airi says:

  Paljon onnea, 15 vuotta on jo todella kunnioitettava aika kirjoittaa blogia, luen blogiasi koska siinä on kaikkea mistä itsekin pidän, monipuolinen ja ihmisläheinen.

  1. Kiitos Airi! 15v on kyllä pitkä aika! Mietin juuri, että osa tämän hetken nuorimmista somevaikuttajista ei välttämättä ollut 15 vuotta sitten vielä edes syntynyt! 😀

 21. Laura says:

  Onnea! 🙂

  1. Kiitos Laura!!

 22. Kun some on viime vuosina keskittynyt yhä enemmän Instaan ja sielläkin stooreihin ja videoihin, olen nii-in iloinen, että sinä kirjoitat edelleen, 15 vuoden jälkeenkin, blogia. Siis blogitekstejä. Pitkiä blogitekstejä. Sellaisia, jotka eivät mahdu Instan tekstiosioon. Etkä lopettanut sitä missään välissä! Kuten monet meistä.

  Muutamat somevaikuttajat ovat uumoilleet blogien uutta tulemista, mutta ainakin seuraamistani ihmisistä vain sinä ja Eeva Kolu (onneksi juuri sinä ja Eeva Kolu!) todella toteuttavat sitä. Olisi niin parasta, jos blogit tulisivat takaisin, ja hyviä, pidempiä blogitekstejä kirjoitettaisiin ja julkaistaisiin säännöllisesti. Minä kyllä lukisin ja kommentoisinkin niitä! Esimerkiksi Stellan bligin hiljeneminen on harmittanut itseäni, vaikka hänen Insta-kontenttinsa viihdyttävää onkin – mutta se ei korvaa pitkiä tekstejä, ja minä rakastan lukemista ja etenkin pitkien tekstien lukemista.

  Olen itsekin pohdiskellut jo pidempään, josko elvyttäisin oman blogini, sillä sanottavaa ja kirjoitettavaa olisi välillä niin paljon enemmän kuin siihen Instan pikkuruiseen tekstiosioon mahtuu. Jää nähtäväksi, tapahtuuko se todella!

  Ja ajattele: blogisi ja siellä kaupittelemasi jakun kautta mekin tutustuimme ja ystävystyimme! Jo yli kymmenen vuotta sitten! Siispä hurraa blogit ja pitkää eloa niille ja erityisesti (Ninan) Tunnetilalle!

  1. Kiitos Mira, tai siis Vimps! <3 Olin jo ihan unohtanut tuon nimimerkin! 🙂 Ja siis kyllä, blogin kautta mekin vuosikymmen sitten tapasimme ensimmäisen kerran. Ihan mahtavaa! 🙂

   Toivotaan että blogien uusi tuleminen olisi totta. Instagram on kiva kanava juu, mutta välillä se saa aikaan kuvaähkyn. Pidempien blogitekstien rauhassa lukemiseen on siksi tosi kiva aina silloin tällöin paneutua!

 23. mari says:

  Ihanaa kun jaksat jatkaa blogia. Edelleen palaan lukemaan kirjoituksiasi. Tykkään just siks, kun kirjoitat kaikkee: kosmetiikkaa, alusvaatteita, kenkiä, remontteja ja vaikka mitä.
  Toivottavasti jatkat tällä tyylillä pitkään.

  1. Ihana kommentti Mari! Kiitos! Ja ihana että luet! <3

 24. Paula Koponen says:

  Mielenkiintoista lukemista, pohdintaa ja vinkkejä. Paljon Onnea viidestätoista vuodesta!! 💕

  1. Kiitos Paula! <3 Ihana että jaksat lukea jorinoitani. 🙂

 25. Ellu says:

  Paljon onnea 15. vuodesta 🙂 Minäkin olen jo monia vuosia lukenut blogiasi vaikka en ihan sieltä alusta asti kuitenkaan. Ainoa blogi jota edelleen seuraan 🙂

  1. Ellu, sä olet ollut kyllä mukana jo tooooosi pitkään. Ihanaa että olet edelleen! Oot super! <3

 26. Maria O says:

  Mahtavaa Nina, on ollut hienoa olla matkassasi mukana! Onnittelut 15-vuotiaalle! ❤️❤️❤️

  1. Kiitos Maria! <3 On ollut tosi kiva tutustua vuosien aikana! <3

 27. Teija says:

  Onnea blogivuosista.

  1. Kiitos Teija! <3

 28. Miia says:

  Olen seurannut blogiasi alusta saakka. Miten siitä voi olla 15 vuotta! Onnea blogille ja ihanaa, että jatkat kirjoittamista. Sisällöt ovat itseäni kiinnostavia.

  1. Miia, mä muistan että olet ollut mukana aina. Oon ihan liikuttunut ja sanaton. Miten ihanaa! Oot tärkeä! <3

 29. Kepa says:

  Onnea kunnioitettavan iän saavuttaneelle blogille ja kirjoittajalle! Itse olen kohta 10v lukenut tai lukenutkin blogeja ja sinnikkäästi pysyn blogimaailmassa, enkä seuraile Instagramissa. Onneksi edelleen löytyy sinun kaltaisia, jotka arvostavat ja pitävät tätä vanhaa perinnettä yllä somen kehityksestä huolimatta. Tarkkaa vuosilukua en blogillesi osaa sanoa milloin olen itse maisemiin tullut, mutta kaikki lukemani blogit olen aloittanut alusta loppuun niin ei mitään jää välistä 😀 nyt harmitusta tuottaa temppuileva bloglovin, joka muuttaa osan postauksista ja ne joutuu sitten erikseen blogista hakemaan. Ihanaa ja aurinkoista kevättä!

  1. Ihanaa Kepa että olet ollut mukana myös tosi pitkään! <3 Minusta on ihan parasta kun tunnistan lähes kaikki blogissa kommentoivat nimimerkit. Hyvin harvoin tulee uusia kommentoijia, joten siksi tuntuu että voin kirjoitella tänne kaikesta kuin omalle ystäväpiirille. Se on tosi arvokasta. Kiitos että olet! <3

 30. Tiia Ikonen says:

  Ihana ollut löytää blogisi äärelle, minun kaupalla tutustumisen myötä!
  Tuntuu kuin lukisi jonkun kovin tutun tekstejä 🙂. Ihana 15-vuoden seikkailu sinulla takana blogin äärellä. Onnea seuraaville vuosille !

  1. Ihana kommentti Tiia, kiitos! On ollut kyllä kiva tutustua sinuun. Täytyykin taas joku päivä tulla piipahtamaan kaupalla ja etsimään aarteita! 🙂

 31. Anna says:

  onnea pitkäikäiselle blogille! 🙂

  1. Kiitos Anna!

 32. Hilavitku says:

  Paljon onnea blogille! Minunkin synttärit ovat maaliskuussa, mutta olen kyllä paljon vanhempi:)

  1. Heh, 15 on blogin ikänä piiiiiiitkä, mutta ihmisiässä ollaan vasta teinejä. Saapa nähdä kuinka monta vuotta tämä blogi vielä näkee! 🙂 Onnea myös sinulle Hilavitku!

 33. Eveliina says:

  Ihanaa, vanha kunnon blogiarvonta! 🥰

  1. Hih, blogiarvonnat best! 🙂

 34. Sanna says:

  Onnea ! Kiva blogi !

  1. Kiitti Sanna!

 35. Marikki says:

  Onnea blogisynttäreiden johdosta 🙂 Ihanaa että on vielä aktiivisesti päivittyviä blogeja. Epäsäännöllisen säännöllisesti muistelen blogeja joita on tullut vuosien varrella seurattua ja blogimaailman yhteisöllisyyttä. Ymmärrän että maailma muuttuu, mutta kiva että ihan kaikki eivät ole vaihtaneet kokonaan Instagramin puolelle.

  1. Kiitos Marikki, ihana kommentti! Minäkin joskus mietin, mitä kuuluu jollekin tyypille, jonka blogia olen joskus seurannut. En ole jostain syystä siirtynyt heidän seuraajakseen Instagramissa, joten harmillisesti yhteys on katkennut kokonaan.

 36. Sara says:

  Onnea, ja mukavaa ja aurinkoista kevättä 🙂

  1. Kiitos Sara! Mukavaa kevättä sinullekin!

 37. Leena says:

  Oikein paljon onnea! En edes muista kauanko olen lukenut blogiasi, ja mistä tänne löysin. Tämä on todellakin ollut semmoinen hyvän mielen paikka, missä kauniit asiat mutta myös se ihan tavallinen arki <3

  Ihanaa kevään odotusta sinulle ja kiitos että jaksat vielä ilahdutta meitä lukijoita <3

  1. Kiitos Leena! Ihanaa että olet mukana ja jaksat lueskella juttujani. <3

 38. Suvili says:

  Paljon onnea pitkästä blogitaipaleesta! Postauksiasi on ilo lukea 🙂

  1. Kiitos kivoista sanoistasi Suvili! Ihanaa että olet mukana! 🙂

 39. Johanna says:

  Ihana Nina 🥰 tää taitaa olla melkeinpä ainoa blogi mitä seuraan ja tykkään lukea ❣️ Jatka samaan malliin. Olispa tarvetta arvonnan kosmetiikalle, eli sormet ristiin ja osallistun 😂☺️

  1. Voi kiitos Johanna! <3 Pidetään peukkuja että osuisi arpaonni kohdalle! 🙂

 40. Jaana says:

  Minun mielestä blogi on täynnä hyvänmielen juttuja. Ei liikaa mainoksia ja nekin huolella tehtyjä. Seurattavia blogeja taitaa olla vain 2-3 kpl ja tämä yksi niistä. Kiitos ja ihanaa kevättä.

  1. Voi kiitos Jaana, olipa ihana kuulla! Kommentistasi tuli tosi hyvä mieli. Ihanaa kevättä myös sinulle Jaana!

 41. Annika says:

  Onnea blogille jatkoonkin ja ihanaa kevättä!

  1. Kiitos Annika! Ihanaa kevättä myös sinulle!

 42. Onnittelut! Minusta on kiva seurata blogiasi. 🙂

  1. Kiitos Vivi! Sinunkin kanssasi ollaan jaettu vuosia ja vuosia yhdessä! Niin kiva että olet mukana!

 43. Kikka says:

  Paljon onnea eka 15 vuodesta! Tykkaan monesta asiasta sun blogissa mutta ennenkaikkee sen rehellisyydesta. Jatka samaan malliin!

  1. Kiitos Kikka!!! Ihana kommentti, tuli tosi hyvä mieli. Ihanaa että luet ja kommentoit! <3

 44. Paljon onnea 15-vuotiaalle! <3 On ollut ihanaa tutustua!

  1. Kiitos! Ja kyllä, on ollut ihana tutustua. Toivottavasti tavataan taas pian joissain merkeissä! <3

 45. Viola says:

  Onnea 15-vuotisen taipaleen johdosta! Tunnetilassa vetoaa tietty sielun ja sydämen sivistys. Parasta antia ovat mielestäni arjen kuulumiset, matkailu, pohdintasi. Ja tietty estetiikan taju – Tunnetila on harvinaisen tyylikäs hyvän mielen blogi, kommenttikenttää myöten. Kaikkea hyvää myös jatkoon ja kevääseen🤗!

  1. Kiitos ihana Viola! Voi miten kaunis viesti. Se tuntui syvällä sydämessä asti. <3 Ihanaa että olet mukanani! Kaikkea hyvää myös sinulle! <3

 46. Virpi says:

  Paljon onnea Nina! <3
  Sinun Tunnetila on aina ollut mulle se THE blogi. Kun aloin muistaakseni vuonna 2009 lukemaan Tunnetilaa, Nelliinan vaatehuonetta ja ehkä Karkkipäivää (Eeva Kolun blogit tulivat mulle myöhemmin), kaikilla näillä oli mulle eri merkitykset, eri funktiot. Mutta niin vain vuosien saatossa kotiuduin parhaiten sun luokse ja täällä sitä yhä ollaan. Olen kasvanut aikuiseksi sinun kirjoituksia lukien ja se merkitsee minulle todella paljon. Kerran kun törmäsin sinuun, höpötin sulle kun oltaisiin tunnettu aina. 😀 Ja muistan miten itkin ilosta, kun voitin kerran arvonnassa paketin ja olit valinnut sinne juuri niitä tuotteita, joita olin himoinnut . Fun ja vähän creepy fact: laminoin v. 2014 tuon paketin mukana tulleen kiitoskortin, koska kirjoitit siinä niin kauniisti, ja se on yhä mulla kirjanmerkkinä. <3 Näin vaikken ehdi olemaan enää niin paljon läsnä kuin aiemmin, olen aina sulle kiitollinen ja kuljet aina mun elämässä mukana.
  Se on uskomatonta, miten monesta, itsellekin hyvin tärkeästä aiheesta täällä on keskusteltu lapsien hankinnasta mehiläisvahakynttilöihin. Ja aina hyvällä mielellä. Mulla on yhä jossain inspiraatiokansiossa tallella sun asukuvia, joissa peitit kasvot. Se vaikutti mun tyylin muodostumiseen valtavasti, kun näin sulla mustat Parikan (Jodie?) korkkarit, a- tai kellohelmaisen hameen ja korsettimaisen yläosan. Ja päälle vielä siisti bleiseri, ai että. Yhä asu on minusta klassinen ja kaunis. 🙂
  Olet avannut elämääsi meille ja antanut meille valtavasti. Olet upea, kaunis ihminen, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, ja on ollut etuoikeus saada elää sun rinnalla.
  Ps. En osallistu arvontaan, vaikka se on ihana, koska en halua viedä keneltäkään mahdollisuutta päästä nauttimaan palkinnosta. Oli vaan pakko jättää viesti ja kiittää. <3

  1. VIRPI!!!!! <3 <3 <3 En tiedä itkeäkö liikutuksesta vai nauraako ilosta, joten teen nyt niitä molempia yhtä aikaa. Miten sydämellinen ja valtavan tärkeä kommentti!!! Ihanaa että olet, ja IHANAA että silloin kerran sattumalta tavattiin. Oli niin kiva törmätä sinuun ja päästä halaamaan. Se oli myös mulle ihan valtavan tärkeä ja ikimuistoinen hetki. Myös sinulla on ollut iso merkitys siihen, että blogini on vielä olemassa. Jos teitä uskollisia ystäviä ei olisi näiden vuosien aikana ollut, olisi välillä ollut blogin loppu lähellä ajan puutteen vuoksi. Siis isoista isoin ja suurista suurin KIITOS sinulle Virpi, että ollaan voitu jutella täällä blogissa kaikesta. <3

 47. Rouva R says:

  Kiitos Nina varsinkin kaikista kivoista ja hyvistä vinkeistä! Niistä on ollut hyötyä sekä matkoilla että hankinnoissa. ❤️

  1. Ihana kommentti Rouva R! <3 Rakastan vinkkien jakamista, joten ihana kuulla, että niistä on ollut hyötyä ja iloa sinulle! Kiitos, tuli tosi hyvä mieli! <3 Ja ihana että olet ollut mukanani jo vuosia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.