Väliaikatietoja Nivean haasteesta

tunnetila: testaus

sensitive4

*yhteistyössä Nivean kanssa*

Nivean 28 päivän haastetta on nyt takana 21 päivää eli viikon päästä haaste loppuu. Suunnittelin kertovani haasteen puolivälissä kokemuksiani sarjasta, mutta kuukausi on ollut niin hektinen etten ehtinyt kuvaamaan tuotteita aikaisemmin. Mutta nyt, nyt kerron omia kokemuksiani. Parempi myöhään kun ei silloinkaan.

En ole oikein koskaan oppinut käyttämään puhdistusmaitoja ja tälläkin kertaa sarjan puhdistusmaito on jäänyt minulta lähes kokonaan käyttämättä. Putsasin ihoni puhdistusmaidolla kuuliaisesti ensimmäiset pari iltaa, mutta ihooni alkoi tulla heti näppylöitä. Minulle käy aina noin kun yritän ottaa käyttööni puhdistusmaitoa, oli sarja mikä tahansa. Voi olla etten osaa käyttää puhdistusmaitoja oikein sillä minusta tuntuu aina että ihoni ei puhdistu niillä tarpeeksi. Tälläkin kertaa huomasin iholleni ilmestyvän epäpuhtauksia ja kun näppylät vain lisääntyivät lopetin puhdistusmaidon käytön muutaman päivän jälkeen.

Aloin puhdistaa ihoni aamuin illoin pelkästään uutuustuote 3in1 misellivedellä ja vitsit että tuo tuote on erinomainen! Samalla tuotteella lähtee ripsiväri ja kaikki kasvojen meikki, ja iho ei kuivu puhdistuksen yhteydessä. Toki yhdellä pyyhkäisyllä kaikkea meikkiä ei saa kasvoilta pois, mutta kun kasvot malttaa pyyhkiä useammalla vanulapulla läpi on iho täysin puhdas ja raikas. Helppoutta ja monikäyttöisiä tuotteita rakastavana tämä tuote on minulle aivan huippu!

sensitive1

sensitive2

Nivea Sensitive -sarjan päivä– ja yövoiteet ovat todella riittoisia ja ihon kosteutukseen ei tarvita voidetta kuin ihan vähän. Oikeastaan tuo tuotteiden pieni kulutus minua vähän hämäsikin ja luulin oikeasti että olen testannut tuotteita vasta tuon pari viikkoa ja ajattelin siksi raportoida nyt testin puolivälissä havainnoista. Hämmästyin todella kun kalenterista huomasin käyttäneeni tuotteita jo kolme viikkoa. Voidepurkkien pinta kun ei juuri ollut madaltunut. Kaikki talvinen kuivuus iholtani on ollut tiessään vaikken ole läträillyt voiteilla kuten yleensä teen.

Tuotteet ovat todella tuoksuttomia. Uskokaa pois, olen päivittäin työntänyt nenäni purkkiin ja yrittänyt löytää edes jotain pientä tuoksua, mutta ei, nämä tuotteet sopivat todella hajusteherkille ihmisille.

sensitive3

Kokonaisuudessaan olen ollut sarjaan hyvin tyytyväinen ja näpytkin poistuivat iholtani heti kun lakkasin käyttämästä puhdistusmaitoa. Miten se voikin olla niin, että puhdistusmaidot aiheuttavat minulle aina finnejä? Uskon että sarjan puhdistusmaito on yhtä hyvä ja toimiva tuote kuin koko muu sarjakin, mutta minulle maidot ovat aina jotenkin hankalia käyttää. Onneksi sarjan puhdistusvesi on osoittautunut käytössä todella loistavaksi tuotteeksi!

Vaikka haaste loppuu viikon päästä aion silti jatkaa Nivea Sensitiven käyttöä ja käyttää sarjan kaikki tuotteet loppuun. Jos olisin ostanut tuotteet ”jos et tykkää saat rahasi takaisin” -tarjouksella, en todellakaan tarvitsisi rahojani takaisin. Ja tuo puhdistusvesi jää peilikaappiini pysyvästi. Myös matkoilla yksi kaiken puhdistava tuote tulee olemaan kullanarvoinen.

0

(8) Kommentit

 1. Tuo misellivesi kiinnostaa kllä kovasti. Voi kun jostain saisi kristallipallon, joka kertoisi, mitkä ihonhoitotuotteet kannattaa ostaa. Näissä hinta ei ehkä tule tielle, mutta olen jotenkin niin väsynyt ikuiseen testaa-ja-pety-kierteeseen 🙂 Puhdistusmaito ei sovi minunkaan iholle, liian hellävarainen ehkä.

  1. Iduska, suosittelen testaamaan tätä. Oikeasti. Samantyyppisiä puhdistusvesiä löytyy muiltakin brändeiltä, myös ekologista tuotesarjoista, mutta tämä Nivean tuote on oikeasti toimiva ja hinnaltaan satsaus on todella pieni.

   En tietenkään voi olla varma miten ihosi reagoi, nämä ovat niin yksilöllisiä juttuja, mutta jos sinullekin puhdistusmaidot ovat ongelmallisia niin tämä voisi olla juuri se oikea juttu.

 2. HeidiV says:

  Kiitos raportista! Nykyinen putsarini loppuu juuri, taidanpa ostaa tuon miselliveden (olen myös monikäyttöisten tuotteiden ystävä)! Ja tuoksuttomuus on suuri plussa näin hajusteille yliherkkänä.

  1. Kannattaa ehdottomasti testata tuota tuotetta Heidi. Ja kannattaa muistaa, että ”rahat takaisin” -kamppis on edelleen voimassa. Jos siis tuote ei miellytäkään niin infoa vaan Nivealle ja rahasi palautetaan sinulle.

   On kyllä huippua päästä kokeilemaan tuotetta palautusoikeuden kanssa. Luulen kuitenkin että sinäkin ihastut yhteen, kaiken meikin puhdistavaan tuotteeseen yhtä paljon kuin minäkin. 🙂

 3. HeidiV says:

  No niin, misellivesi ja Sensitive yövoide ostettu ja testattu! Misellivesi on aivan huippu!! Iho ei kuivunut eikä ärsyyntynyt, etenkään silmänymärysiho. (Vanulappuja tosin pitää hankkia reilusti =) )Ja hintakaan ei huimannut! Pitää ottaakin tuota misellivettä seuraaville matkoille (ensi viikolla laivalla Tukholmaan ja kesäkuussa Milanoon). Matkalla ihonpuhdistuksen helppouden tarve korostuu…

  1. Jee Heidi, kiva kuulla että tykkäät misellivedestä! Vanulappuja kyllä menee ihan tolkuttomat määrät, onneksi ne ei maksa paljon.

 4. Alli says:

  Siis mulla on ihan sama juttu kun noi puhdistusmaidot mitäliekään on saa aina _heti_ ihon kukkimaan. Mulla oli käytössä nivean sekaiholle tarkoitettu sarja ja se kyllä puhdisti erinomaisen hyvin mutta ongelmana oli se että iho alkoi punoittaa ja kiristää kovasti. Nyt ostin kanssa tota sensitive sarjaa ja iho alkoi kukkia.. 🙁 pitää kokeilla nyt pelkästään ton veden käyttöä ja ehkä kokeilla että mitä iho tykkäis sen sekaihoputsarin ja sensitive sarjan veden käytöstä.. 🙂

  1. Voi ei, tylsää kuulla että sensitive sarja sai ihosi kukkimaan. Kannattaa testata hyvien tuotteiden yhdistämistä eri sarjoista. Kyseessä on kuitenkin sama brändi joten en usko että yhdistämisestä on haittaa.

   Mikähän noissa puhdistusmaidoissa on se juttu mikä ei kaikille sovi? Olisi kiinnostava tietään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.