Cutrinin värihaaste

tunnetila: testaus

colorboost rose
*yhteistyössä Cutrin*

Kuten jo aikaisemmin kerroin, sain Cutrinilta kutsun hiusvärihaasteeseen ja otin haasteen vastaan innoissani. Kuusi viikkoa kestävän haasteen tarkoituksena on testata Cutrinin uutta Reflection Color Care -kotihoito-ohjelmaa.

Kotihoito-ohjelmaan kuuluu kolme tuotetta, Color Boost -shampoo, Color Boost -hoitoaine sekä juuri värjätyn hiuksen sävyyn sopiva erikoishoito. Shampoota ja hoitoainetta käytetään normaalissa jatkuvassa pesussa ylläpitämässä värin intensiteettiä ja suojaamassa värikäsiteltyä hiusta. Pigmenttikylläistä erikoishoitoa taas käytetään kerran viikossa ja tuon hoidon avulla hiuksissa pitäisi pysyä vasta värjätyn hiuksen tuntu koko haasteen ajan.

colorboost1
Shampoo ja hoitoaine ovat kaikissa pakkauksissa samat, ainoastaan erikoishoidon sävy vaihtuu värjätyn hiuksen mukaan. Sain omaa ruskeaa hiusväriäni vahvistamaan Chocolate Treatmentin. Tarjolla oli useita sävyjä, mm. vaaleille, punaisille ja mustille hiuksille omansa.

Erikoishoitoa käytetään hiuksissa kerran viikossa ja sen annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Sävyttävän erikoishoidon pigmentti on niin vahva että hoidon käyttämiseen kannattaa laittaa käsiin ohuet muovihanskat. Muuten sormet ja kynnet saattavat imaista värin itseensä. Kynnethän ovat samankaltaista valkuaisainetta kuin hiukset, joten jos kynsissä ei ole kynsilakkaa väri tarttuu myös kynsiin lähes yhtä hyvin kuin hiukseen.

colorboost3

Tuotetestausta on nyt takana muutama viikko enkä keksi tuotteista mitään moitittavaa. Hiusten sävy on edelleen kaunis ja luonnollinen ja hiukset kiiltävät ja voivat hyvin. Jokaisen suklaahoidon jälkeen hiuksista tulee todellakin vastavärjätyn tuntuiset.

Jos nyt jotain täytyy marmattaa niin itse en oikein pidä vastavärjätyn hiuksen tunnusta. Minulla on niin hennot hiukset että hiukseni ovat parhaimmillaan kun ne eivät ole liukkaat tai liian hyvinvoivan näköiset. Yleensä noin viikko värjäyksen jälkeen hiukseni ovat jo menettäneet sen suurimman kiillon ja liukkauden minkä värikäsittely hiuksille antaa, ja vasta sen jälkeen niitä on helppo muotoilla ja pörröttää. Nyt tuo intensiivinen suklaahoito tuo hiuksiin jatkuvasti tuon hyväkuntoisuuden ja liukkauden ja minun on hyvin vaikea saada esim. suttunutturoita pysymään paikallaan hiusten liukkauden vuoksi. Heh, on minullakin ongelma, hiukseni ovat liian hyväkuntoiset!

Sain kyllä Cutrinilta testiin myös suolasuihkeen suttunutturoiden tekemiseen mutta arvatkaapa osaanko käyttää sitä.. No en! Yritin kerran ja meni ihan pieleen. Apua, miten suolasuihkeella tehdään kuohkean pörröinen tukka? Sain aikaan ensimmäisellä kokeilulla jotain täysin päinvastaista.

* tuotteet saatu blogin kautta

0

(4) Kommentit

 1. eimi says:

  Refashioniin liittymisen jälkeen sun blogi ei oo ollu mitään muuta kun yhteistyöjuttuja. Ymmärrän, että houkuttelevia tarjouksia tulee koko ajan, mutta onko niistä aina pakko kirjoittaa? Luen myös muutamaa muuta refashionin blogia, mutta en ole huomannut samaa ilmiötä niissä.

  1. Kiitos kommentistasi eimi! Refashionissa jokainen blogi on yksittäinen oma bloginsa ja jokainen bloggaaja päättää mistä kirjoittaa ja sisällöt ovat siksi erilaisia.

   Päivitin aikaisemmin blogiani joka toinen päivä, täällä Re:fashionissa julkaisen uuden postauksen lähes päivittäin. Tuosta lisääntyneestä postaustahdista johtuu myös lisääntynyt yhteistyöpostausten määrä. Istun päivät toimistossa joten omasta tylsästä elämästäni ei riitä kirjoitettavaa ihan joka päivälle ja ne aukot tulee täytettyä yhteistyöpostauksilla. 😀

   Pahoittelin yhteistyöpostauksien paljoutta ennen joulua, (silloin yhteistöitä vasta olikin 🙂 ) mutta kun vaihtoehtona on palaaminen siihen että kirjoitan harvemmin niin lukijani toivoivat että postaan useammin. Lukijani kommentoivat että jos tuotetestaukset ja muut yhteistyöpostaukset ei kiinnosta niin nehän voi jättää lukematta. Toive kuitenkin oli että postauksia tulisi usein.

   Jätän, usko tai älä, tosi monesta jutusta kirjoittamatta ja valitsen blogiini vain ne yhteistyöjutut joiden takana voin oikeasti seisoa. Kirjoitan siis niistä jutuista joista haluan kertoa lukijoilleni jotta hekin voisivat hyötyä vinkeistäni. Blogini yksi olemassaolon syy kun on juuri inspiraation antaminen ja uusien juttujen esiin tuominen.

 2. Tuulia says:

  Heippa! Hassua, tulin kommentoimaan juuri samasta asiasta kuin eimi! Itse kaipaan kyllä päivän asu -kuvia, nyt tuntuu vähän tylsältä kun niitä saa seuloa yhteistyöpostausten seasta (9 kymmenestä etusivulla nytkin olevasta postauksesta sisältää jotakin yhteistyötä). Ne eivät ole minullekaan ehdoton nou-nou koska aiemmin olen tykännyt lukea blogiasi (jo ennen päätä -aikaan :-D) mutta ehkä niiden määrää voisi hieman harkita?

  1. Apua, oletko Tuulia seurannut blogiani jo noin kauan!?! 😀 😀 Kiva kuulla että olet vielä mukana vaikka yhteistyöt alkaa jo ahdistaa.

   Voi vitsit, tämä on nyt ihan valintakysymys. Joko postaan harvemmin tai sitten sisältö pysyy tällaisena. Kerron blogissani aika vähän itsestäni, työstäni, parisuhteestani, kodistani, bloggaamisen ohella muista harrastuksistani, ja tuo on ihan tietoinen valinta. Blogini on lifestyle-blogi, ei päiväkirja jonne kerron päivittäin mitä milloinkin tein. Jos siis aion jatkossakin päivittää blogiani usein, on sisältöä löydyttävä muualta kuin omasta arjesta sillä minulle ei oikeasti tapahdu mitään. 🙂

   Asukuvia haluaisin ottaa vaikka joka päivä, mutta minulla ei ole päivittän kuvaajaa saatavilla joten se on hankalaa. Ja nytkin taisit laskea nuokin harvat asukuvani yhteistöiksi sillä asukuvissa oli saamani neule. 🙂

   Tampereen reissulla maksoin kaiken ihan kaiken itse eli ainakin ne kaksi Tampere -postausta olivat täysin ilman yhteistyötä, Novelle -postauksessa mainostin pääasiassa itseäni ja Marimekon näytöksen jaoin kanssanne vain siksi, kun vaatteet olivat oikeasti mainitsemisen arvoisia. Eli siis oikeastaan postauksista 6/10 sisälsivät jotain saatua, jos siis halutaan saivarrella. 😀

   Mutta siis, kiitos palautteesta Tuulia, tiedostan asian ja yritän saada muutosta aikaan. Valitettavasti se on tosi tosi hankalaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.