Korkkarilöytö ja loppuunmyynti

tunnetila: tykkäys ja tylsyys

barundi1 barundi2 barundi3 barundi4

Ostin jokunen hetki sitten täydelliset käyttökorkkarit. Juhlavia korkoja minulla on muutamat, mutta en ole muistaakseni koskaan omistanut korkokenkiä, joilla jaksaisin oikeasti kävellä tai seisoa pidempiä aikoja. Törmäsin näihin tanskalaisen Barundin korkoihin ihanassa Janssi & Minssi -butiikissa, ja sillä hetkellä kun sain kengät jalkaani tiesin ostavani ne.

Kengissä on aika korkea korko, mutta platoo ja täydellisesti jalalleni sopiva lesti tekevät niistä tajuttoman mukavat. En ole vuosiin voinut ajatellakaan käyttäväni korkkareita töissä sillä työpäivän aikana jalkani väsyvät auttamattomasti. Nämä kengät vein kuitenkin töihin heti, sillä tiesin että näitä kenkiä voin käyttää päivän. En siis seiso työssäni koko päivää, silloin en todellakaan käyttäisi muita kuin terveyssandaaleja, mutta näillä kengillä jaksan kipsutella toimiston käytävillä silloin kun tarve vaatii.

Löysin Janssi & Minssi -butiikin viime syksynä kun kuvasimme by Design Domin uutta korumallistoa, ja sen jälkeen olen säännöllisesti piipahtanut ihastelemassa butiikin tarjontaa. Kenkiä ostaessani kuulin tylsän uutisen, Janssi & Minssi lopettaa tämän kuun lopussa. Butiikin omistaja muuttaa ulkomaille joten liikkeen ovat sulkeutuvat.

Ennen butiikin lopullista sulkemista on tiedossa liiketilan tyhjennys ja tuota tyhjennystä on vielä jäljellä pari viikkoa. Alennukset on isot (mm. kaikki kengät -60%), joten kannattaa kiiruhtaa ja käydä tekemässä viimeiset alelöydöt butiikista (Eerikinkatu 1).

Kiitos kivoista hetkistä butiikilla Kati! Kaikkea hyvää uusiin kuvioihin!

0

(9) Kommentit

 1. IHANAT! Mahtavaa, että lesti löytyi, nyt tiedät sitten osaa etsiä tuosta merkistä itsellesi kauniita kenkiä. Itse ostin J&M:stä viime syksynä mustat nilkkurit (Thea noir) ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Heti jalkaan ne laitettuani tiesin, että niistä tulee luottikset. Nyt haluaisin melkein kaikki tuon putiikin kengät, mutta ongelma on, että mihin ihmeessä ne laitan. Muuttoautoon kun ei mahdu kuin naurettavat muutama tärkeä pari ja uudesta kotimaata saa sitten aina lisää, kun siellähän tunnetusti EI ole mitään kauniita kenkiä. Kellään. Edes eteläisessä naapurissa!

  1. Kiitos Domi! Kävin vielä eilen J&M:ssä etsimässä lisää kivoja kenkiä, mutta omaa kokoani ei ollut esim. yksissä kauniissa nilkkureissa jotka olisin halunnut.

   Voi apua, muutto ulkomaille on kyllä aina kova puristus. Kun mitään ei oikeasti tarvitsisi mukaan, kaikkea saa periltä kyllä, mutta toisaalta taas on tyhmää ostaa uutta jos vanhat on vielä hyvät ja niistä tykkää.

   Tsemppiä muuttorumbaan Domi!!

 2. Kaunokaiset! Asukuvia odotellessa. Laitoin itsekin tänään beiget korkonilkkurit työreissulle Helsinkiin koska ”onhan ne kadut jo kuivia”. Fail. Nyt on hieman elämää nähnyt, märkä ja mustunut kenkäpari tuossa eteisessä ja varpaat rakoilla.

  1. Kiitos iduska! Juu, täällä on ollut kadut kuivat jo viikkoja, mutta juuri viime päivinä saimme lisää lunta. Toivottavasti kenkäsi eivät menneet lopullisesti pilalle.

 3. Oih, tositosi kauniit!!!

  1. Kiitos Saara! Ja mikä tärkeintä, kengät on tosi mukavat jalassa. Terveisin nim. mummo

 4. Nämä on kauniit. Vähän vastaavia itsekin etsiskelen, ja tuskastun kun en ehdi ostoksille. Netistä on tullut tehtyä liian monet virheostokset :/

  Viikonloppuja!

  1. Kiitos Ansku! Kenkien tilaaminen sovittamatta on kyllä hankalaa. Balleriinat ja muut matalat kengät on helpompi jos koko sattuu olemaan sopiva, mutta korkojen täytyy tuntua jalassa hyvältä joten niitä en uskaltaisi lähteä tilaamaan. Huonosti istuvalla korkkarilla kun ei voi oikein kävellä ja se taitaa olla se kenkien tärkein ominaisuus. 😀

 5. […] keittiössä aputyttöinä koko lauantaipäivän. Täytyy muuten ylistää kuvissa näkyviä Barundi CPH:n kenkiä. Kengät ovat eittämättä mukavimmat korkkarit mitä olen koskaan omistanut! Touhusin koko […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.