Näytösasu

tunnetila: ilo

130314
jakku BrooksBrothers, huivi Lily & Lionel, silkkitoppi Mary-Kate and Ashley Olsen for BikBok,
laukku Tory Burch, housut ja kengät Samuji

Piipahdin viime torstaina Marimekon näytöksessä kuvan asussa. Päälle pääsi ensimmäistä kertaa BikBokin alesta ostettu Mary-Kate & Ashley Olsenin silkkitoppi. Pidän rennon väljästä mutta silti siististä topista paljon ja harmittelen edelleenkin kun en ostanut toppia myös valkoisena. Toppi sopii kaiken kanssa ja toimii hyvin jakun alla mutta myös kesällä sellaisenaan arjessa ja juhlassa. Tulevan kesän käytetyin vaate, ehdottomasti.

Päällä oli myös ensimmäisiä kertoja New Yorkista löytämäni BrooksBrothersin kashmirjakku. Jestas miten laadukas tuo jakku on! Huomasin jatkuvasti silitteleväni käsivarttani sillä pehmeä kashmir tuntui niin taivaalliselta. Jakku on ehdottomasti parhaita löytöjäni koskaan ja aion ottaa sen aktiivikäyttöön tänä keväänä. Kunhan tuo yhtäkkiä maahan satanut lumi nyt katoaisi ja kevät olisi täällä taas.

Joko Te ehditte siirtyä kevääseen ja jättää sukat kotiin? Itse ehdin tepastella paljain nilkoin kaksi päivää, mutta taas on palattu sään vaatimiin lämpimämpiin kenkiin. Vaikka tykkään kaikista talvi- ja kevätkengistäni, niin kyllä paljaat nilkat ja kesäisemmät kengät ovat jotain todella mahtavaa!

Kuva Marimekko

0

(6) Kommentit

 1. Piti käydä heti kurkkaamassa Bikbokin sivuilta tuota silkkitoppia valkoisena, kun olen etsinyt kesäksi sellaista. Näytti niitä siellä vielä olevan puoleen hintaan 😉 onkohan tuo valkoinen läpinäkyvä?

  1. Oooh, kiitos bongauksesta Sini! 🙂 Hain ainoastaan linkin tuohon postaukseen muttei tullut mieleenkään että toppeja voisi olla vielä saatavana. Sovitin tuota valkoista silloin kun ostin mustan, ja kun valkoinen on niin arka väri niin päätin jättää sen ostamatta. Muistaakseni toppi ei näkynyt läpi, en tosin ole ihan varma. Mutta ainakin tämä musta on aika paksua silkkiä eikä (muistaakseni) kuulla läpi yhtään.

 2. Anumaaria says:

  Huivi tosiaan tuo oman pikantin lisänsä. Tässäkin asussa se nähdään! Olet tyylikäs ja kaunis. 🙂

  1. No mutta voi kiitos Anumaaria! Olipa kauniisti sanottu. *punastuu ja ilahtuu*

 3. Saara says:

  Kommentoin nyt ekaa kertaa, mutta olen jo jonkin aikaa blogiasi seuraillut. Sun juttuja matkailusta on erityisen kiva lukea 🙂 Täällä pohjoisessa ei valitettavasti voi vielä nauttia kevätkeleistä, pakkasta on ja luntakin 60 senttiä. Mutta nauttikaahan te etäläläiset 😉

  1. Hei Saara, kiva kun kommentoit!! Matkailupostauksia on tulossa luultavasti taas hetken päästä, olemme tekemässä mieheni kanssa pari pientä reissua tulevien viikkojen aikana. Kiva kuulla että jaksat vierailla blogissani ja lueskella höpötyksiäni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.