Kuntosalin lempilaite

tunnetila: tykkäys

kinesis vaaka

*yhteistyössä Kämp Spa*

Hei ystävät, tässä on uusin kaverini Kinesis. Laite, johon olen viimeisten parin kuukauden aikana ihastunut toden teolla ja jonka kanssa olen viettänyt aikaa enemmän kuin kenenkään muun ystäväni kanssa pitkiin aikoihin. Kinesis tekee hyvää minulle ja vastapainoksi minä yritän olla hajoittamatta sitä. (Laite maksaa kuulema parikymmentä tuhatta euroa, hyvä että uskalsin aluksi koskea siihen.)

Kinesis on todella monipuolinen kuntoilulaite jolla voi tehdä todella tehokkaan koko kropan treenin. Jalat, kädet, selkä, rinta, olkapäät, vinot vatsalihakset, ojentajat, reiden loitontajat, yhdellä laitteella voit tehdä tuon kaiken ja paljon muuta. Kinesis on laitteena aika yksinkertainen. Laite toimii kuminauhan ja vastusten avulla, ja laitteella saat tehtyä treeniä hallitummin kuin vapailla painoilla. Vapailla painoilla kaltaiseni kokematon kuntosalikävijä saa ainoastaan nivelensä rikki ja liike muuttuu hyvin helposti holtittomaksi.

kinesis etu kinesisi sivu

Kinesiksessä on ylhäällä ja alhaalla neljä muovista kapselia jotka toimivat kuten ihmisen olkapäät. Liikkeet ovat siis sulavia ja pehmeitä, eikä täysin vääriä kiertoratoja tule kovin helposti tehtyä. Tykkään tehdä kinesiksellä etenkin käsi-, olka- ja rintalihasliikkeitä, ne liikkeet ovat minulle tuttuja ja kohtalaisen helppoja. Kaikista kiertoliikkeistä minulle taas tulee jotenkin huono-olo, ja juuri kierrot Kinesiksellä saivat minut ensimmäisellä treenikerralla lähes pyörtymään. En tiedä mikä kiertoliikkeissä tuon pahan olon aiheuttaa, ehkä vinot vatsalihakseni ovat vain niin heikot.

Salitreeniä on takana nyt kaksi kuukautta ja sain juuri uuden, kehitystavoitteitani silmällä pitäen tehdyn ohjelman. Uuden ohjelman saanti on tosi jännää! Tekisi mieli mennä salille joka päivä testaamaan eri päiville suunniteltuja juttuja. Aikatauluni tosin on treenailusta toista mieltä enkä tunnu parina seuraavana viikkona ehtivän salille missään välissä. Juuri nyt olen Berliinissä, sen jälkeen piipahdan kotona ja lähden miltei saman tien useammaksi päiväksi juhannuksen viettoon.

Toivottavasti ehdin salille taas normaalisti juhannuksen jälkeen. On huvittavaa huomata että olen jo näin lyhyessä ajassa jäänyt salitreeniin hieman koukkuun. Heti jos en muutamaan päivään pääse salille alan turhautua ja tekisi mieli nostella kaikkia eteen tulevia painavia esineitä.

Ps. Lisää Kineksiksestä täällä. Ja kauneusviikon arvonnat suoritan keskiviikkona kun pääsen reissusta kotiin. Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Virpi Päivärinta
    16/06/2014 at 00:31

    Hui, näyttää pelottavalta! 😀 terveisin eräs joka onnistuu sotkeutumaan jollain kumman tavalla kuntosalin laitteisiin. Juu, tarttisin varmaan sen henkilökohtaisen ohjaajan! 😀 Sisko toimii sellaisena, silloin harvoin kuin salille tulee nykyisin lähdettyä.

    • Reply
      tunnetila
      19/06/2014 at 14:39

      Hah, katselin itsekin ensin Kinesistä pelokkaana, mutta sitten ihastuin ja nyt ollaan hyviä ystäviä. 😀

      Oma ohjaaja on kyllä mahtavaa luksusta, kiva että siskosi toimii sinulle sellaisena. Ohjaaja saa tsempattua treeniin ihan eri tavalla mitä itse saisin aikaiseksi.

  • Reply
    Kaisu / Mekkokaappi
    16/06/2014 at 08:28

    Samaa mieltä, pelottavan näköinen vehje. =)

    Voisiko kiertoliikkeistä johtuvan pahanolon aiheuttaa kropan jumit? Itselläni pilateksen kiertoliikkeet aiheuttavat välillä heikotusta ja olen ajatellut sen johtuvan lihasten jumituksesta etenkin hartiaseudulla.

    • Reply
      tunnetila
      19/06/2014 at 14:40

      Hmmm, hyvä pointti tuo kropan jumien aiheuttama pahaolo. Kiertojen kanssa tuo voisi olla hyvinkin todennäköinen syy omaan huonoon olooni. Kiitos ideasta Kaisu!

  • Reply
    SatuKoo
    18/06/2014 at 11:53

    Minullakin on muutamassa ohjelmassa ollut joitain liikkeitä Kinesiksellä, ja olen kyllä tykännyt niistä. Pitääkin seuraavaan ohjelmaan pyytää niitä reilusti lisää 🙂

    • Reply
      tunnetila
      19/06/2014 at 14:42

      Minä haaveilen omasta Kinesiksestä kotona. Sille vaan tarvitsisi oman huoneen ja tuo hinta on myös pienimuotoinen este sen hankinnalle.. 😉 Että ehkä vaan parempi käydä salilla treenaamassa.. 🙂

  • Reply
    Kuntosalin lempilaite | Kämp Span blogit
    15/07/2014 at 12:17

    […] Jatka lukemista Tunnetilassa! […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.