Lindex Extended kevät 2015

tunnetila: tykkäys

Extended-Spring-2015_1 Extended-Spring-2015_2 Extended-Spring-2015_3 Extended-Spring-2015_4 Extended-Spring-2015_5

Muistatteko kun Lindex julkaisi viime vuonna ensimmäisen Extended -mallistonsa ja olin siitä tosi innoissani? Nyt sain kuvia tulevan kevään (kaupoissa maaliskuussa) uudesta Extended -mallistosta, ja vitsit miten hyvältä näytää jälleen! Jopa paremmalta kuin viimeksi.

Tykkään mallistosta ihan älyttömästi! Ohessa mielestäni malliston parhaat palat, olkaa hyvät. Mitäs pidätte?

0

(3) Kommentit

  1. Kivan kepeän ja ilmavan näköistä. Ihan niinkuin mallisto olisi tehty sinulle. =)

    1. Nina says:

      Heh, mietin Kaisu ihan samaa! Ekan kuvan vaalea takki ja tennarit, toisen kuvan musta trenssi ja vajaamittaiset housut, löysät pitkälahkeiset housut, mustavalkoisuus, nuo kaikki löytyvät jo omasta kaapistani! 😀 Voisin ottaa kuvissa esiintyvistä malliston vaatteista itselleni jokaisen! Onneksi Lindexin vaatteet eivät vie konkurssiin jos joudun hankkimaan niitä tuosta mallistosta useita. 😀

  2. […] Lindex Extended kevät 2015 – Tunnetila… vuoden ensimmäisessä Arela For Good -tapahtumassa, ja kuulin konseptista lisää. kashmirmekko Arela, kashmirhuivi Balmuir*, nilkkurit H&M Premium, vyö …Siirry kotisivulle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.