Lindex Extended kevät 2015

tunnetila: tykkäys

Extended-Spring-2015_1 Extended-Spring-2015_2 Extended-Spring-2015_3 Extended-Spring-2015_4 Extended-Spring-2015_5

Muistatteko kun Lindex julkaisi viime vuonna ensimmäisen Extended -mallistonsa ja olin siitä tosi innoissani? Nyt sain kuvia tulevan kevään (kaupoissa maaliskuussa) uudesta Extended -mallistosta, ja vitsit miten hyvältä näytää jälleen! Jopa paremmalta kuin viimeksi.

Tykkään mallistosta ihan älyttömästi! Ohessa mielestäni malliston parhaat palat, olkaa hyvät. Mitäs pidätte?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kaisu / Mekkokaappi
  21/01/2015 at 08:40

  Kivan kepeän ja ilmavan näköistä. Ihan niinkuin mallisto olisi tehty sinulle. =)

  • Reply
   Nina
   21/01/2015 at 10:35

   Heh, mietin Kaisu ihan samaa! Ekan kuvan vaalea takki ja tennarit, toisen kuvan musta trenssi ja vajaamittaiset housut, löysät pitkälahkeiset housut, mustavalkoisuus, nuo kaikki löytyvät jo omasta kaapistani! 😀 Voisin ottaa kuvissa esiintyvistä malliston vaatteista itselleni jokaisen! Onneksi Lindexin vaatteet eivät vie konkurssiin jos joudun hankkimaan niitä tuosta mallistosta useita. 😀

 • Reply
  balmuir ystävämyynti - sisustus-fi.com
  16/03/2016 at 12:30

  […] Lindex Extended kevät 2015 – Tunnetila… vuoden ensimmäisessä Arela For Good -tapahtumassa, ja kuulin konseptista lisää. kashmirmekko Arela, kashmirhuivi Balmuir*, nilkkurit H&M Premium, vyö …Siirry kotisivulle […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.