Asua ja graffiteja

tunnetila: muistelu

020115_viideskissagraffiti 020115_neljas
mekko Cubus, neule Uniqlo, huivi Balmuir*, laukku Gianni Chiarini*, nilkkurit Rizzo

020115_kolmas020115_eka ovigraffiti

Kun nyt kerran palasin ajatuksissani harjahehkutuksen myötä takaisin Lontooseen, niin jatketaan matkan muistelua asukuvien muodossa. Tässä asussa kuljeskelin pitkin Shoreditchin katuja tammikuun toisena päivänä.

Käytän niin harvoin talvella hameita tai mekkoja, että oikein yllätin itseni kun pakkasin matkalle mukaan harmaan trikoomekon. Ajattelin, että joustava mekko olisi kiva matkavaate lentokoneessa istumiseen. Olihan se, mutta mekko pääsi käyttöön myös reissuarjessa.

On kummallista miten en ole koskaan tullut Suomessa käyttäneeksi tuota asua. Viihdyin siinä nimittäin oikein hyvin. Inspiraation asulle tosin toi tuo Uniqlosta matkalla ostamani musta neule, mutta onhan minulla ollut ennenkin mustia neuleita enkä ole vain jostain syystä hoksannut pukea niitä mekon päälle. Onneksi nyt hoksasin, asuhan on hyvin käyttökelpoinen ja rennon mukava.

Voidaan siis taas kerran todeta, että kyllä matkailu avartaa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.