Ystävänpäiväkoodi

tunnetila: ilo

fab2015

Jos olet seurannut blogiani pidempään, muistat varmasti että olen silloin tällöin vinkkaillut Teille kivasta verkkoputiikista nimeltä Fanny Alexandra Boutique. Putiikin takana hääräilee ihana Virpi, jonka sain ilokseni myös vierailemaan Re:fashionin edesmenneessä My Week by -blogissa. Blogissa Virpi raotti yrittäjän arkeaan ja odotin jokaista postausta innolla.

Sain Virpiltä alkuviikosta kivaa sähköpostia, jossa hän tarjosi blogini lukijoille ystävänpäivän kunniaksi alekoodia. Koodilla ”tunnetila15” saat Tunnetilan lukijana verkkokaupan tilauksen loppusummasta -15% alennusta. Alennuksen saat myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista.

Kokosin yllä olevaan kollaasiin omia lempituotteitani butiikista. Ajattelin käyttää alekoodin itsekin ja tilata nuo kollaasissa ylimpänä vasemmalla olevat Cecilie Mellin lasikristallikorvikset. Ihan täydelliset korvikset juhlaan! Täydellinen juhlalaukku löytyi niin ikään Cecilie Mellin mallistosta, ja päätyi kollaasin ylimmälle riville sekin. Musta klassinen kirjekuorilaukku on käsintehty ja sen etuosa on islantilaista lohennahkaa.

Mikaela Willersin barokkiaiheinen kynttilänjalka on ikisuosikkini, ja lempivärini siinä on joko (butiikista loppuunmyyty) valkoinen tai harmaa. Ystävänpäivän kunniaksi laitoin kuitenkin kollaasiin vähän hempeän vaaleanpunaista.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa mitä FABissa on tällä hetkellä tarjolla. Jos kivaa ostettavaa löytyy, älkää unohtako käyttää alekoodia ”tunnetila15”!

Ps. Muistakaa myös osallistua mahtavaan ystävänpäiväarvontaan!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.