Kaikkien trenssien äiti

tunnetila: onni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka blogini vire on viime aikoina ollut hieman mollivoittoinen, on tänä vuonna tapahtunut myös tosi tosi TOSI kivoja asioita. Äh, taas sitä rahalla ostettua onnea, voisi joku sanoa. Mutta silloin kun elämä tuntuu muuten vastustavan ja tuovan eteen esteen toisensa jälkeen, on onni että edes rahalla saa jotain sellaista, jonka tietää tuovan iloa elämään vuosiksi eteen päin.

Muistatteko kun tammikuiselle Lontoon reissulleni tehdyllä ostoslistalla luki Burberryn trenssi? Brittiklassikon hinnat olivat Lontoossa kuitenkin niin suolaisia, että sovitteluista huolimatta jätin lopulta trenssin ostamatta. 1500€ on takista niin paljon, että peruspihiluonteeni ei anna periksi sellaisen hankintaa. Lontoosta kotiin tullessa minua kuitenkin lykästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

trenssi Burberry, farkkupaita Vero Moda, farkut Cubus,
laukku Tory Burch, nilkkurit H&M Premium Collection*, korvikset Cecilie Melli

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole asioinut Huuto.netissä useampaan vuoteen. Olen ainoastaan myynyt siellä tuotteita, mutten ole vuosiin ostanut sieltä mitään. Jostain syystä menin kuitenkin reissun jälkeen Huutikseen, ja kuinka ollakaan, juuri samaisena päivänä eräs helsinkiläisrouva oli laittanut myyntiin lähes käyttämättömän, Stockalta ostamansa Burberryn!

Olin juuri Lontoossa sovitellut myyjän avustuksella takin jos toisenkin. Tiesin siis, että myynnissä oleva takki oli kooltaan minulle sopiva. Myös malli oli klassisista klassisin ja väri minulle se ainut oikea, eli musta. Hetken pohdinta, huuto menemään, voitto kotiin ja uusi trenssi niskaan. Olin niiiiiiiin onnellinen kun voitin tuon huudon!

Ja nyt säiden lämmetessä olen entistä onnellisempi kun voin ottaa takin käyttöön. Tykkään takista ihan tolkuttoman paljon! Ystäväni kommentti takin päälläni ensimmäistä kertaa nähtyään oli ”No niin, sieltä se keski-ikä nyt tuli!” Jos keski-ikä tarkoittaa Burberryn trenssiin pukeutumista (ja hiusten lyhyeksi leikkaamista), niin bring it on, olen valmis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. En kestä katsoa näitä hetki sitten otettuja kuvia. Oli pitkät hiukseni miten haperot hamput tahansa, kaipaan niitä silti ihan valtavasti.

Kuvat Iina / MouMou

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  IHANA takki! Olen himoinnut mustaa trenssiä todella pitkään, mutta soppelia ei ole tullut vastaan (soppelilla hinnalla). Ehkä se Burberry sitten olisi se oikea; näyttää hyvältä.

  Täytyy kyllä sanoa, että keski-ikä ei pue minua yhtään niin hyvin kuin sinua 😉 Näytät upealta, säteilevältä ja kauniilta! Ja hiukset kasvavat kyllä. Vuodessa ovat taas ponnaripituudessa, jos niin haluat (sanoo hän, joka on vuoden kasvattanut hiuksiaan). Tosin vuoden päästä identiteettisi voikin olla polkkatukkaisen 🙂 Naisen mieli on muuttuvainen.

  1. Nina says:

   Voi kiitos Tarja! Olipa kauniisti sanottu! Uskon että näytät itsekin upealta. Se vain itsestä aina näyttää että oma look on jotenkin nuhjuinen. 🙂

   Minä olen käyttänyt mustaa trenssiä jo vuosia, mutta viime syksynä kadotin vanhasta trenssistäni vyön. Sen jälkeen, vaikka kokeilin muita vöitä vanhan tilalle, en osannut trenssiä enää käyttää. Ja olihan se tosi kulunutkin jo, haalistunut tosi paljon. Onneksi löysin nyt unelmieni trenssin ja vielä kohtuulliseen hintaan.

   Kiitos hiustsempistä! Olen jo oppinut yhden kampauksen: suttunutturan pinnien avulla. 😀 Lyhyt kampaus on siis toistaiseksi selätetty vanhalla tutulla tavalla. 🙂

 2. Tajusin juuri, että en ole vielä ikinä omistanut trenssitakkia vaikka varmaan joka kevät olen sellaisen suunnitellut hankkivani. Jostain syystä en ole muuten sellaista ikinä edes sovittanut. Luulen kuitenkin että tänä keväänä on aika sovittaa ja ostaa. Hieno tuo omasi ja mahtava säkä, kun sopivasti tuli vastaan huutonetissä.

  1. Nina says:

   Oih, minä olen elänyt trenssissä jo monet vuodet ja elän varmasti jatkossakin, sillä tykkään uudesta trenssistäni ihan hirmuisesti. Mutta miksi tuolla ulkona sataa nyt LUNTA??? Nouuuu! Suosittelen siis testaamaan trenssiä, sillä saa hyvin nopeasti aikaan huolitellun lookin.

 3. SatuKoo says:

  Tosi hyvä tuuri, että onnistuit tuollaisen helmen löytämään Huuto.netistä 🙂

  1. Nina says:

   Sano muuta SatuKoo! Maksoin siitä tosin aika hurjasti sielläkin, mutta kun hinta oli alle 1000€ niin tuntui ihan halvalle! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.